"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Алекс Hug Heart Мария Hug Heart

Много харесвам това в Джан , когато трябва да е сериозен и дистанциран, го прави много добре и интелигентно- към журналистката от интервюто в Ава, а когато се радва и е щастлив е като малко дете , широко усмихнат , прегръщащ нежно и мило , подхвърлящ приятни думи и закачки - към Демет , мама и други любими хора.

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … -116464248_136788

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … -116464248_136788

по повод двете сплетници на видеото коментар на една рускиня-мама се опитва да удържи фронта както може , но Джан бързо  се притичва на помощ.

Мария , след твоето видео, на жеста на Демет, с който  му отговаря на погалването по коляното от утре за всички фенове Демет и Джан вече са официално обвързани.Освен афтърпарти ще се празнува и Св.Валентин, да видим дали няма да изскочат и др. интересни снимки от тази вечер.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 01:22 от LILI808

# 406

Момичета лека от мен 😴
Окъснях много днес, но събитията предразположиха.. 😚😚

# 407
Деси Мира На Б.Дениз
Разказвач на визуални истории · 9 часа

Фраг 2 на еп 30 Ранобудна птичка

- Как изглеждат нашите сродни души?
- Къде може да ги намерим?
- Какво трябва да направите за да не ги загубите?
- Аз задавам въпроса не за себе си,а за един приятел.
- Не е възможно.
- Сам спи в огромно легло,а на мен дадоха малко.
- Санем,моите уши слушат прекрасно.
- Къде е Емре?
- На съвещание!
- Санем?
- На съвещание,в Ава!
- Джан?
- В Ава!Не е там.
- Привет!
- Полен
- Използвайте пръчка за равновесие.
- Вие не сте съперници,не забравяйте.
- Това е присъщо за човека.
- Аз просто кихнах.
- Ще изгоря всичко тук!
- Мога да изгоря всичко тук!
- Затворете вече очите си!
MelekTeam

# 408
  • Stara Zagora
Добро утро влюбени птички! 😀😍 Hug Hug bouquet
Искам първо да ви пожелая всичко най-хубаво за празника да бъдете живи и здрави и не само днес защото e деня на влюбените а всеки ден да бъдете обичани и щастливи! ❤
Благодаря за приятната компания да гледаме и обсъждаме нашата любима двойка за прекрасните снимки и видеа чудесни сте! :bouquet Hug

Да ги добавя в цял ръст ❤👏👌🏻

Някоя от вас ако успее да ги намери без тези грозни надписи ще е чудесно! Hug
Иначе са прекрасни! Hug

Приятен и щастлив ден! 👌🏻😍☘❤

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 14:04 от Stoqnova26

# 409
Добро утро!

# 410
Здравейте, след  вчерашния изпълнен с емоции ден, днес всичко е любов, подплатена с чаша вино за повече настроение. Вчера Демет и Джан ни показаха нещо повече оттова което искахме.

# 411
Добро утроо! Wink Hug Hug

Какъвто и празник да празнувате днес,Св.Валентин или Трифон Зарезан,
нека да Ви донесе радост,щастие и прекрасни емоции!!!

Прекрасни са Джан и Демет!Преливат от щастие! Two Hearts newsm10

Желая ви чудесни празница! lovekiss

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 08:34 от Zlatina3

# 412

Честит двоен празник момичета! Радвам се, че ви намерих, благодаря, че ви има! От година и половина вие и нашите птички правите делниците ми цветни, а празниците искрящи!

Нашите любимци снощи поднесоха най-приятния подарък за днешния празник на любовта. Бяха красиви, бяха в съзвучие, бяха топли и влюбени. Да са живи и здрави и все така щастливи.

Скрит текст:
Не ми се иска да слагам негативен коментар, но не мога да отмина видеото от LILI808 - https://vk.com/video-116464248_456245517.
Никак не ми направи добро впечатление майката на Джан. Двете клюкарки си говореха с Демет, пък Гюлдем се намеси непоканена с репликата "Аз съм майката на Джан Яман". Сакън, да не я пропуснат ...
Четох при рускините и превода на речта на Гьокче Бахадър, която му връчва наградата. Ами тя сякаш не я беше домислила, леко обидна, леко надменна ми се стори.
... "Погледнала преди церемонията в интеренет какво пишело за Джан Яман", ... най-общо перифразирано.
И засрича и запецна като почна да изброява къде е учил.
Интересно тук не сме коментирали какво е мнението на гилдията от по-утвърдени актьори за Джан, ролите и кариерата му.

# 413
HugAnimal Baby ChickПривет , птичета!:baby_chick:

HeartЧестит ден на любовта и виното!:heart:  Wine Glass

Две неща заредени с божествена искра , омайващи и опияняващи! Innocent
И въпреки твърденията, че любовта не винаги е изгаряща, не винаги предизвиква пеперуди в стомаха, треперещи ръце и премрежени погледи, тръпка при всяко докосване, ако не си преживял това , то ще ти липсва и ще продължаваш да го търсиш.
Точно тази вълнуваща приказка ни показаха снощи Джан и Демет, направиха ни съпричастни към техните чувства и преживявания!

Heart Eyes

Бъдете обичащи, влюбени и обичани, това е най-голямото вълшебството в живота ни!:heart:

Благодарността  на  феновете!

This Year’s Love  - Любовта на годинатаHeart Eyes  

Прекрасен ден и чудесен празник, момичета!:hugs:

Скрит текст:
Няма да подмина прекрасната Демет от снощи.
Това момиче толкова бързо съзрява и израства емоционално, буквално пред очите ни, а знаем коя е причината!:stuck_out_tongue_winking_eye:
Но на снощната вечер беше истинска дама до блестящия Джан, който явно се гордееше с нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
Руткай беше постигнал невероятен стайлинг, с едно изчистено,  черно сако с перфектна линия и копчета отговарящи по брой и форма на тези на Джан...свободен бял панталон , точно за чудесната  и фигура и като завършек , единствен асексоар - колан на Luis Vuitton.
Абсолютен синхрон в облеклото на двамата, т.е. и тук бяха представени като двойка!
Перфектна комбинация, стил и шик!:kissing_heart:

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 10:37 от alex_94

# 414
  • Бургас
Честит празник, момичета!
Изкушена съм от Свети Валентин, но за мен празника е на Трифон Зарезан по наша си традиция!

Благодаря на всички, споделили снимки, коментари, клипчета и ................... от награждаването снощи!
Благодаря, че ви има!
Страхотни Джан и Демет! Браво на тях! Те са щастливи, ние сме доволни, какво повече да иска човек!

Благодаря и за превода!

# 415
Да ви метна тук и една гореща Валентинка от Инстаграм Simple Smile Wink

# 416
Жестът на Джан по коляното на Демет ...Stuck Out Tongue Winking Eye

Сет.

# 417
Честит празник на любовта и виното и от мен! Бъдете обичани и обичайте! Много ми харесва всичко споделено в темата. Следя с голям интерес и се наслаждавам на тези две прекрасни  птиченца. Много се радвам, че Демет е присъствала на награждаването. Не очаквах тя да отиде. Но сега вече мога и да повярвам, че между тях има нещо по-вече от приятелство. Всъщност най- добре ще си проличи как ще се развият отношенията им след края на филма. Много двойки се намериха именно на снимачната площадка, защо не и те. Ще следим сериала и всичко около тях. Много благодаря за всичко споделено в темата. Хубав и усмихнат ден, мили дами!

# 418
Благодаря на всички за новите снимки,колажи и видеа! newsm10 newsm51

Днес ще има много колажи с нашите птичета по случай Св.Валентин... Wink

# 419

Руткай не издържа и се похвали... абсолютно заслужено!:clap:Hands Plus1

От IS-то на Джан.

Общи условия

Активация на акаунт