"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 041
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Mariya_R_84,:hugs: Юнус Оздекин няма нищо общо с киното./освен Елчин, разбира се/ Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако не се лъжа последно беше мениджър във голяма верига за здравословно, гурме хранене.

Може би е там като нейн представител?Thinking

Alex 🤗
И аз затова питам, че ми стана интересно какво прави там, изтипосан на 1я ред 🙄

# 391
  • Stara Zagora
Лека вечер къзлар! Hug

# 392
Видео от самото награждаване, за който не е гледал онлайн като мен! Wink Няма как гледах онлайн сериал! Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=01xmBt4l020

# 393
Аз пък разконспирирах мъжа на майката на Джан - Семих Топлан, треньор по баскетбол на юноши и младежи.
https://www.instagram.com/semih_toplan/?hl=bg

Преди церемонията

Джан активно присъства със снимки в Инста профила му. Може би той е повлиял върху заниманията на Джан от ранна възраст с баскетбол.

И след награждаването /взех снимката от Стоянова/

Позволявам си да го пусна в темата, защото тази вечер така и така обсъждаме актьорите, а не сериала.
На това награждаване Демет изглежда много по-дълбоко развълнувана от благодарностите на Джа и, по-влюбена, отколкото на Пеперудата. Почти се разплака.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 22:40 от dariVale

# 394
  • Stara Zagora
Не може да стане без да не я докосне 😂😜

# 395

Тези 2 , за мен, са вечерта на Джан Яман

# 396
Алекс , Злати , Славена , Стоянова , Евелина , Дейзи , Елена , Pissi и всички други които съм пропуснала,благодаря ви за прекрасната вечер и за всичко постнато и споделено.

Аз не съм от редовно пишещите,но тази вечер бях в захлас и изчаках да свърши предаването и да си събера мислите.

Джан и Демет- невероятни , великолепни , прекрасни , стилни , красиви , млади , усмихнати , щастливи и вече съдейки от това което видях между тях като поведение , жестове , погледи , усмивки и това , че точно тя седеше до него , и на нея беше посветена наградата/те/ му--моята диагноза е -влюбени та загубени-ако е вярна се радвам от сърце за тях ,защото много си подхождат.

Освен високо самочувствие  , което според мен е добре подплатено от образование , интелект и добра външност, Джан притежава и черти като лоялност , добронамереност , признателност и уважение към хората , които са около него и с него и му помагат да гради своята кариера и живот напред и нагоре.

И още смятам , че нежността и вниманието , което Джан Дивит проявява към Санем, е и част от характера на Джан Яман и той го показа в залата /макар и несъзнателно/ към Демет.

лека вечер и от мен.

# 397

Beauty queen 😍😍😍

# 398
Здравейте момичета
Благодаря за всичко споделено
Чудесни са и двамата

Демет става все по женствена и красива Simple Smile
Постоянно го казвам, но за мен е така все повече ми харесва Simple Smile
И Али,

# 399
Цитат
Джан и Демет- невероятни , великолепни , прекрасни , стилни , красиви , млади , усмихнати , щастливи и вече съдейки от това което видях между тях като поведение , жестове , погледи , усмивки и това , че точно тя седеше до него , и на нея беше посветена наградата/те/ му--моята диагноза е -влюбени та загубени-ако е вярна се радвам от сърце за тях ,защото много си подхождат

Lili, Hug ти направо си изчерпала темата!:heart:

Още за жестовете и  за онази мекота , която се вижда в  отношенията им,  една много особена взаимност, привързаност и обич. С това омагьосват феновете си!   

Държи я за ръце и и се радва по онзи негов сладурски  начин...Blush Съжалявам , че не виждаме лицето му!:confused:

И с любимия тренер.

# 400
Нани 🤗 и аз не спирам да се удивлявам от Демет. Такава промяна и то положителна, за толкова кратко време-изглежда все по-женствена и стилна.
А тази вечер седнали един до друг бяха просто... 🤭😍🥰😳

# 401
Цитат
Джан и Демет- невероятни , великолепни , прекрасни , стилни , красиви , млади , усмихнати , щастливи и вече съдейки от това което видях между тях като поведение , жестове , погледи , усмивки и това , че точно тя седеше до него , и на нея беше посветена наградата/те/ му--моята диагноза е -влюбени та загубени-ако е вярна се радвам от сърце за тях ,защото много си подхождат

Lili, Hug ти направо си изчерпала темата!:heart:

Още за жестовете и  за онази мекота , която се вижда в  отношенията им,  една много особена взаимност, привързаност и обич. С това омагьосват феновете си!   

Държи я за ръце и и се радва по онзи негов сладурски  начин...Blush Съжалявам , че не виждаме лицето му!:confused:

И с любимия тренер.

Тук много ми хареса как се опита да я спре, да не избяга.
Имам чувството , че постоянно я търсеше с очи къде е.

# 402
Феновете коментират, че за една връзка може да се каже  , че е  силна когато  придобиеш маниерите на другия...JoyJoy

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 00:23 от alex_94

# 403
Ето ги нашите птички, както трябваше да бъдат още от началото на вечерта. Супер красиво съчетан стайлинг!

# 404

Има продължение на погалването от страна на Джан по крака на Демет, от нейна страна по ръката му и усмивка насреща 😏

Общи условия

Активация на акаунт