"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 046
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Kissing Heart

Joy

Красноречив жест...Sunglasses

# 376
  • Пловдив
Добър вечер, птичета!
Огромна благодарност на момичетата в темата, уловили всичките прекрасните мигове!
Не ми стигат думите за да изразя възхищение от Джан и Демет! Най-стилно облечена двойка, най-хубави са в тази зала, много са влюбени и щастливи! С една дума най-най-най!

# 377

Shocked ShockedShocked Джан Яман как си позволява да пипа Демет по коляното пред толкова много хора Whistling, сега какво да си мисля Crossing Arms

Джан благодари на толкова много хора, май не забрави никого от обкръжението си и най вече семейството и Демет

# 378
Привет, Елена!, Hug радвам се , че сме успели да ви доставим радост и удоволствие!:blush:

Славе, Kissing Heart човекът  си го каза и  показа как стоят нещата, а ние можем да си мислим всичко...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 379
Ееее, толкова да ни зарадваха, нямам думи!
Радвам се, че са заедно там, защото на който и от двамата на мястото да бях, бих била тъжна, че любимия/та не са до мен!
😍😍😍
Обичат се и си го показаха - не е нужно да го чуем в интервю - поне аз!
Страхотна двойка и Джан винаги е толкова мил и грижовен към нея - разтапям се...

# 380
Скрит текст:
Привет, Елена!, Hug радвам се , че сме успели да ви доставим радост и удоволствие!:blush:

Славе, Kissing Heart човекът  си го каза и  показа как стоят нещата, а ние можем да си мислим всичко...Stuck Out Tongue Winking Eye

Алекс, така е...  Peace

Най после изгледах фрага, познах че ще са в една стая...накрая да не се окаже Джан на дивана Санем на спалнята...Оф Полен, оф. Финала на епизода ще е танца, следващите събития другия път.
Очаквам и снимки от афтърпартито.
Лека

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 21:22 от Slawena

# 381
# 382
HeartДжан Яман  и Джан Дивит...Joy

Лека, Славе!:hugs:

Дейзи,:rose:

Лека и от мен!:hugs:

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 21:44 от alex_94

# 383
https://vk.com/video-132999259_456242520

Фрага с руски суб.

Джан Яман наистина може да се гордее със родителите си и приятелите и поддръжката която му оказват.

Интересно, балкона ще се срути, а тук си пишем трима- четерима Crazy
Изчезвам вече  newsm52

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 21:53 от Slawena

# 384
# 385
Моля ви, не пиша, за да не изглеждам съвсееем тъпа. Нашият мъж е Самият Първи Мъж на годината ли? Преди 5 минути влязох в темата. Досега гледах 29-ти.

# 386

Невероятна двойка са! 

Джан получи награда за  актьор с най-бързо развиваща се кариера за 2018 г.

# 387
Момичетааааа какво става, днес да не е Коледа? 😂😂 Бомба след бомба 💣💣💣 днес, темата гърми от коментари, повече от онлайн гледане на епизода. 😆😆
Така се чувствам аз де. Добре че сте вие и ТТ да видя какво се случва. Страхотни сааа. Не очаквах Демет да е там, честно. Но съм изключително приятно изненадана и опровергана.
Аркадаши, а? И кой лъжат, незнам! Само дето не влязоха под ръка, всичко останало крещи точно обратното. Един до друг, когато всички са отзад, Демет щеше да се разплаче, на косъм беше,  Джан не спря да говори за нея... Погледи, докосвания... по голямо потвърждение едва ли ще получим... Оффф отплеснах се пак.
Много елегантни и двамата. Радвам се, че Парлак не го закичи с някой синджир.
Демет.... Руткай пак се изяви, много беше красива. 😍😍
Много ме радва това, че всички от обкръжението на Джан са винаги с него, във всеки важен момент, няма липсващи... Е това е подкрепа.
Офф колко неща още искам да кажа, ама ще стана омална. 😌
Отивам да гледам преведената серия аз. 😗😚😚

Ааа, забравих да питам. За по запознатите, приятелят на Елчин, каква работа има там и той най отпред нареден?

# 388

Цитат
"Я благодарю Демет Оздемир. Хорошо, что она есть, сниматься с ней очень интересно. Иногда кто-то не может работать с удовольствием, но благодаря Демет я прихожу на работу с огромной радостью, съемки проходят очень весело. Здорово быть в одном месте, на одной площадке с ней, и это видно на экране.
Как я сказал на "Золотой бабочке", половина этой награды - ее. Всегда половина моих наград - ее."

Джан на премии GQ

и на видео.....със субтитри....

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … -116464248_136760

# 389
Mariya_R_84,:hugs: Юнус Оздекин няма нищо общо с киното./освен Елчин, разбира се/ Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако не се лъжа последно беше мениджър във голяма верига за здравословно, гурме хранене.

Може би е там като нейн представител?Thinking

Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 22:29 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт