"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 032
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Алекс Hug на някои им изскочиха очите,на мен пък ми увисна ченето като видях с какъв замах Джан си награби Демет и си я прегърна силно с думите -къде си ,дай да те видя.

Семинара и по точно дзен методите на треньора и на мен много ми харесват-вечеря на свещи , нежна музика , бавен и чувствен танц и затворени очи за да усещаш всичко още по силно  и емоционално.Бих се записала и аз на този семинар.

Около Санем обстановката винаги е взривоопасна ,само че Джан вече и е свикнал ,просто чака да види под каква форма ще се прояви ,и ето че една кихавица може да ти помогне,когато е на точното място и в точния момент.

Сигурно от такъв треньор освен да влезеш в добра форма можеш да получиш и една завидна доза смехотерапия.

# 436

Maма Дивит натири Полен да се бори за Джан, а той не иска да я вижда...Stuck Out Tongue Winking Eye

Интересно, че днес снимат в болница, Полен да не се е контузила при падането... пък и да не е Санем все ще си я отпрати по пътя!

LILI, Hug той не може явно без нея, непрекъснато я търси с очи  и докато дава интервюта, докато се снима...

Джан  казва, че като е влюбен обсебва напълно любимата си, та на Демет няма да й е лесно.., но пък в замяна на това той толкова много сърдечност и привързаност показва. Blush

# 437
Алекс Hug на някои им изскочиха очите,на мен пък ми увисна ченето като видях с какъв замах Джан си награби Демет и си я прегърна силно с думите -къде си ,дай да те видя.

Лили, той Джан май отдавна е хлътнал до уши и не му пука от публичността. Мисля, че основен двигател за "аркадашеската" история е Демет. Как само се държаха на лакет разстояние на Пеперудата. Сега вече тя изглежда по-спокойна, по-уверена и по-влюбена. Вижда се и на промо снимките, които публикуват преди сериите /нали винаги качват по една, две където са двамата, но не от сета, нито сцена от филма/. Все по-близо са един до друг и в по-естествени пози.
Другото, което на мен ми прави впечатление - в голяма част от последните снимки, клипове и интервюто от Ава, Демет е някак си сгушена подмишницата на Джан или рамото й е зад неговото. Сякаш Джан е фронтовата линия и поема първи атаките, а тя се е прислонила под крилото му или зад него. От време на време като пиленце изскача изпод крилото на квачката, ръси някой майтап и пак се скрива обратно. Много са ми мили, а пък Джан си е направо като рицар-закрилник. Да са живи и здрави, наистина радват окото и създават положителни емоции. Дано съхранят чувствата и след приключването на проекта.
Парлак ме дразни, но това си е мое мнение отдавна. Мисля, че е жестоко дълбоко хлътнала по Джан, но пък евалла й - държи се здраво за професионализма.
Не ми харесва, че на наградите снощи сакото на Джан изглеждаше сякаш аха аха и ще се спука по шевовете, отзад му стигаше до кръста, панталона също не беше със свободна класическа кройка. Най-много се вижда това, което описвам в клиповете, където е сниман отзад при качването на сцената за награждаването. Като гледам снимките му с другите мъже обаче, явно е модно сакото да ти е с два номера по-малко. Пусто му - явно моя вкус е демоде. Добре, че има супер силно излъчване Джан, че не изглежда смешен.

Алекс, снимките от болницата вероятно са два епизода напред след Ава. Може да пуснат още снимки и да подразберем защо и кой е там.
За Демет също пишат, че е ревнива, така че може и да понесе добре обсебването на Джан. Още от началото на Птичката аз мислех, че ще станат двойка /още тя беше със Сечкин, него го спрягаха с Елиф, а пък аз по думите му от интервютата виждах как е готов хлътнал, само още не го осъзнава - дано не ви се сторя нескромна/ и тогава съм гледала партньорския хороскоп - жена риби и мъж скорпион са перфектна комбинация. Само чакам, дали и кога Демет ще натири Парлак. Струва ми се, че няма да мине много време.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 15:58 от dariVale

# 438
# 439
Дари, Hug
отвори моля те , скрития текст от последния си пост, толкова добре си описала нещата, че си заслужава да се чете без да е така потулен! Kissing Heart

Не мога да и се нагледам, толкова влюбена ...

# 440
  • Stara Zagora
И Биранд 👌🏻❤

# 441
Цитат
Още от началото на Птичката аз мислех, че ще станат двойка /още тя беше със Сечкин, него го спрягаха с Елиф, а пък аз по думите му от интервютата виждах как е готов хлътнал, само още не го осъзнава - дано не ви се сторя нескромна/ и тогава съм гледала партньорския хороскоп - жена риби и мъж скорпион са перфектна комбинация. Само чакам, дали и кога Демет ще натири Парлак. Струва ми се, че няма да мине много време.

Дари, никак даже не си нескромна, много добре помня  как си мислех, че връзката й с Джан ще я нарани много и бях твърдо за Сечкин, а ти беше на обратното мнение. Казваше , че с Джан им предстои една страстна любов, а връзката и  със Сечо просто е била не на време.
 Самият Джан е бил много на ясно с нещата и търпеливо изчака Сечкин просто да се оттегли! 

Джан благодари на феновете си.

Цитат
Феновете ми може  би  са по-развълнувани от мен. Говореха за тази нощ от дни. Чакаха това нетърпеливо. Те правят това за мен, никога не ми спестиха  хубавите  коментари. Благодаря им много, радвам се, че ги имам!

Момичета, аз съм до тук!:sunglasses:
Пожелавам ви прекрасен празник с любимите ви хора, каквото и да празнувате! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 16:29 от alex_94

# 442
Дари,:hugs: браво всичко много добре си описала и подкрепила с неопровержими доказателства.
И аз доста пъти  прегледах интервюто за да наблюдава реакциите и на двамата и точно същото нещо ми направи впечатление ,тя беше като залепена до (зад)  него,и аз мисля ,че Демет е тази която държи всичко все още да е неофициално и темата с доброто приятелство + Анъл засега върши работа.Изглежда всичко ще изплува  след края на сериала,освен ако преди това някой не ги хване в крачка ,защото след тази вечер куцо и сакато ще ги следи  за поредната сензация.(за 26.02 сигурно ще има голямо дебнене от страна на жълтата преса)

# 443
Долитам с преразказани новини от рускините. Вчера имаше един задкадров клип - Джан със синьо яке със зелена яка и кант се разделят с Демет, мъчно му било че свършили сцените с нея. На този клип зад тях беше джипа на Джан Дивит и като че ли колата на Осман.
Днес някъде са се появили снимки от сета - катастрофа и Демет снима.  Версията е, че по време на тържеството за Ред Мод е станала катастрофа, Санем е пострадала и в болницата е тя.
На снимки от болницата се вижда Джан със същото яке със зелената яка.
Тоест Санем е попаднала в произшествие, вероятно с колата на Осман, Джан е доприпкал с джипа, спасява я и трепери за нея в болницата. Ха да видим Джан бей, ще се сърдиш ли за някакъв си парфюм, като може да останеш без създателката му Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 16:41 от dariVale

# 444
Дари,:hugs:
виж ти ако е така след две серии драмата навлиза и в нашето  сериалче ,явно високия рейтинг си иска и тъжни моменти , на интервюто Демет каза че ще се случат и някои лоши неща но в общ план накрая няма да оставят зрителите си разплакани и любовта ще победи.

# 445
Дари,:hugs:
виж ти ако е така след две серии драмата навлиза и в нашето  сериалче ,явно високия рейтинг си иска и тъжни моменти , на интервюто Демет каза че ще се случат и някои лоши неща но в общ план накрая няма да оставят зрителите си разплакани и любовта ще победи.
Честно казано за мен драма е само когато Джан обижда Санем и не иска да я слуша. В този ред на мисли най-тежка ми беше сцената на стълбите - "Ти не си тази Санем" и сцената с рождения ден на Санем - "Ти за мен вече си "другата" " .  А пък Джан Бей заслужава едно хубавичко разтърсване, че да му изпадат всичките глупави самотни принципи.
Не ме разбирайте грешно - лъжата в една връзка почти с нищо не може да бъде оправдана, но докато реките се слеят може да бъде простена. На Санем и трябва да се научи да вярва и да се се осланя на Джан бей в трудни ситуации. А не да се впуска през глава и през главата му да го спасява, защото не й достига житейски опит да прецени кога това може да убие спасявания.
При нея до сега все се получаваше обратно на нашата поговорка "вместо да изпише вежди - да не вземе да извади очи".
Но пък с чиста съвест позволявам да не изписва вежди на Полен. Simple Smile
Днес си преговарях сцената, когато Джан я учеше да кара мотопед. Много беше сладка като му размахваше показалец и му обясняваше как зад всяка успяла жена седи по един мъж. За Робокоп да не говорим - само като си го представя и започвам да се хиля.

# 446
Колкото до парфюма- тогава всички ѝ се нахвърлиха, че заради нейният парфюм, той е в ареста .
Тя за 24 часа направи презентация за Маккенън, извади от батака агенцията и той това поне за малко не си го припомни, че толкова ѝ се разсърди, та избяга в гори тилелейски .

# 447
Колкото до парфюма- тогава всички ѝ се нахвърлиха, че заради нейният парфюм, той е в ареста .
Тя за 24 часа направи презентация за Маккенън, извади от батака агенцията и той това поне за малко не си го припомни, че толкова ѝ се разсърди, та избяга в гори тилелейски .
Напълно съгласна. Като цяло СЦ забравиха, че изначална причина за всичките проблеми беше рушвета който плати Емре, заради който агенцията остана без пари да се разплаща с доставчиците. Всичко останало си е логична последица.

# 448

Ипек- мама Дивит

" Отлети където и да е, само по далеко." Mr. Green

Ознур с приятеля си

Скрит текст:
Mükemmel insan yoktur, ama senin için mükemmel olan birisi vardır💫
Идеальных людей не существует, но всегда есть один, идеальный для тебя
" Идеални хора не съществуват, но винаги има един, идеален за теб."

Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 18:17 от Slawena

# 449
И двамата в момента се променят под влияние един на друг.Джан стана по открит ,отговорен ,изслушващ ,примиряващ се ,прощаващ ,но този свободолюбив и принципен нрав трудно се променя ,още повече когато си си пробивал път сам в живота.В момента все още е на вълна работата е едно ,любовта второ а принципите трето,но малко по малко започва да разбира ,че всяка ситуация има няколко гледни точки и че всеки от участниците си има своя истина.Ще трябва още неща да му се случат и да преживее последствията от тях ,и когато усети чувството на загуба на нещо много любимо като любовта ,подкрепата и безрезервното доверие, които Санем му дава тогава ще разбере.Засега Санем винаги е
до него и той не може да усети липсата и ,дори когато са скарани не могат да стоят далеч един от друг.
Санем все още е неопитна по отношение на взаимоотношенията  между хората,тя е израсла в топла ,открита и доверчива среда и затова Емре толкова лесно я подлъга да краде и шпионира за него.След това всяка нейна постъпка беше продиктувана от дълбокото и чувство за вина ,че тя е виновна за ситуацията и после идва пагубното влияние на другите ,които я спираха да си признае и да си понесе последствията ,които щяха да са по малки ,ако беше казала навреме.
Дано си вземе поука от всичко това и вече да не постъпва по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт