"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 029
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичата, нямате стигане! Заета съм тези дни та само ви попоглеждам. Попаднах на това инфо. В него пише, че Санем я блъска кола. Шофьор е новото попълнание. Тя попада в болница. Доколкото разбрах Джан е раздразнен от него и започва да са страхува да не загуби Санем!
Май танца нещо не минава както трябва и Данем си тръгвала разплакана. Ядосват ме, защо пускат толкова инфо.

# 451
  • Stara Zagora
Son 2 gün 👌🏻❤

# 452
Дари 🤗😗 Преди години опитвах формулата, която си написала и така и не се получи 😂 Вече съм се примирила, а и тази вечер отново съм на работа, така че битката е тотално загубена.
Абсолютно съм на твоето мнение за чувствата между Д&Д - той е луд по нея и даже ако си припомним сериала от самото начало се вижда и по кое време настъпва промяната. В началото според мен му е била само интересна, но горе долу от 10-ти епизод и сцената в морето забелязах, че сякаш имаше и нещо повече в Джан Яман към любимата му партньорка.

Съгласна съм с теб и относно драмата в сериала. Аз лично имам нужда от малко напрежение и тъга в сериала. Комедията е страхотна, но най-силните моменти в един сериал са свързани с драма. За мен много силен момент беше, когато Санем реши да не ходи на партито на Полен и отиде в операта. Тогава беше съкрушена. Ние всички пред екрана знаехме какво следва, но не и героинята. Тогава каза на Джей Джей, че мъжа който обича никога няма да я обикне и тя ще се примири с това. Това ми разкъса сърцето 🥺

# 453
# 454
Дари 🤗😗 Преди години опитвах формулата, която си написала и така и не се получи 😂 Вече съм се примирила, а и тази вечер отново съм на работа, така че битката е тотално загубена.

Скрит текст:
Зарежи Бика тогава, ще ги съберем с моя, същата зодия е, организирай за двете ни подобно мероприятие /теле съм, както разбра/ и ти обещавам огромен букет с червени рози Simple Smile
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Ееее вече няма скрито-покрито. Както пишат рускините Анъл има почивен ден Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 20:56 от dariVale

# 455

то си беше ясно ,че вече и да се крият няма кой да им повярва ,пак са с приятели, но пък са си седнали един до друг ,и без туй феновете ги молят постоянно за общи селфита,е вече ще си ги получават редовно.

изглежда подгряват публиката за РД на Демет и народа да не е толкова изненадани като ги види че заедно празнуват .

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 22:42 от LILI808

# 456
# 457

Мимииии 🤗 Наистина “Ехаааа” 😍

Дари 🤗  хахаха с удоволствие. Поне ще оцениш усилията

# 458
  • Stara Zagora
Реших и аз да експериментирам като феновете 😂

Лека 😜

# 459
Добро утроо! Wink Hug Hug

Вчера отново нямахте стигане! Wink Благодаря ви за всичко  споделено! bouquet bouquet bouquet

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 08:34 от Zlatina3

# 460
# 461
  • Stara Zagora
Добро утро и спорен петък! Hug bouquet
Благодаря за всичко хубаво което сте написали и споделили! Hug bouquet

# 462
Привет момичета 🤗🤗🤗
Вчера не можах да се включва много, много. Нашите птички си празнуваха празника заедно( не че някой се е съмнявал в това)  , но този път решиха да се покажат, преди да ги изхващат папараците. 😉
Annika 🤗 винаги ми е било интересно как феновете се докопват до такава информация, за сета 🤔
На мен също ми е любопитно за пикантни кадри от снимките, но наистина понякога издават повече от необходимото.
dari 🤗 винаги успяваш да ме изненадаш и удивиш със способността си да вникваш и разчиташ човешкото поведение. Хубаво е да си тук 😚😊

Една хубава Ознур от мен

И един Джан

Хубав ден от мен момичета 🙃🙃🙃

# 463
Привет! Hug

Пит HugСтоянова HugМиме Hug

Дано и днес излезе нещо новичко преди епизода утре! Wink Laughing

# 464
Animal Baby ChickПривет, птичета!:baby_chick:

Днес си мисля, че след като 14 февруари не е почивен ден, добре е поне празникът да е в петък...Sunglasses

Благодаря за всичко , което сложили в темата.Hug

Оказа, че нашето момче с красноречивия жест по коляното на Демет, Stuck Out Tongue Winking Eye вдигна ембаргото и вече няма да броим чашите и приборите на масата , а направо ще му се радваме!
Blush  

Бурак Ипликчи се обадил на Анъл, който се вихрил и диджействал  в един клуб.

"Брат, помагай, нямам време да се занимавам с тия двамата , имам работа в кантората, идвай си!"JoySweat Smile

Злати, Hug е сложила цените на дрехите и асексоарите на Демет...охарчило се е момичето/ като гледам около 9000 евро/, но пък  си струваше, демонстрира класа и шик, беше блестяща!:heart: Очите ми останаха най-вече в колана на Lоuis Vuitton! Stuck Out Tongue Winking Eye

Феновете вчера се забавляваха с предположения какво си говорят Джан и Демет в този момент.Stuck Out Tongue Winking Eye

Има невероятни попадения...Flushed  

Тези журналистки са споделили в предаването си, че са усетили силната енергия на двойката , когато Джан прегърна Демет  докато тя даваше интервю,  по неговия начин - плътно и топло , така че да не остане въздух  между тях.Kissing Heart  
Интересно ми е ...те не са ли гледали поне една серия от Птичката?Confused

Приятен и успешен петък, момичета!

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 11:29 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт