"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 45 029
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Animal Baby ChickПривет, птичета!:baby_chick:
Злати, Hug е сложила цените на дрехите и асексоарите на Демет...охарчило се е момичето/ като гледам около 9000 евро/, но пък  си струваше, демонстрира класа и шик, беше блестяща!:heart: Очите ми останаха най-вече в колана на Luis Vuitton! Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина са си сериозни цените, но според мен въобще не се е охарчвала.
Да ги носи тя на такова събитие си е жива реклама за самите фирми. Simple Smile
Сакото е страхотно, както и гривната.
А излъчването ѝ е просто зашеметяващо и с този изчистен тоалет всичко прави впечатление.
Трябва да призная, че Демет повече от вчера не ми е харесвала до сега, а аз си я харесвам много. Може би просто защото птичката е влюбена и пърха пърха щастливо.

# 466

Пит, 🤗явно е много щастлива, щом на снимката е написала. “Какви чудесни дни..”

# 467
Привет! Hug

Алекс Hug Пит Hug

от стилистката Аслъ Парлак....

ето  рейтинга за най-популярните актьори за изминалата седмица според DigiLUP.

# 468
  • Бургас
Здравейте, момичета! Благодаря ви за всичко, което правите в темата!

Гледам снимките, които Злати е постнала от йогата в Ава и се опитвам да разчета погледите им. Сякаш Джан казва: "Колко е хубаво, че не ме остави сам!" А, в усмивката на Санем чета: "Аз нали ти казах, че те обичам повече от себе си!"

Ето тази снимка чаках!

Надявам се, не е колаж!

# 469
Не е колаж, Тони, 🤗 истинска си е... надявам се и още такива да излязат!

Страхотна двойка са! 🥰😍

Класацията и при жените, Деми пак изпреварва Джан...😂

# 470
Здравейте момичета!

Гледам тоалета на Демет и не ми е ясно за какво точно са похарчени толкова пари. Да, хубав и стилен е, стои ѝ добре, елегантна е, но е прекалено класически, универсален. Никаква индивидуалност. А и толкова пари за дрехи за мен лично е глупаво да се дадат, дори сумата да е жълти стотинки за собственика ѝ. Може би е въпрос на мислене. Моето не е такова.

# 471
Anika, 🤗 и сакото  и панталона имат изключителна линия и силует, а сакото просто е шедьовър!
Това, че са толкова изчистени създава впечатление за стил и шик и се постига само с изключително качествени материали  и голямо майсторство.
Асексоарите и са направо впечатляващи.
Изобщо всичко по нея си заслужава парите.
Тук става дума за  haute couture, висша мода, която струва много пари, но е недостижима.

Все пак Демет има някакъв статус  и е длъжна да го защити, още повече на такова събитие. Тя направо удари в земята толкова други по-големи звезди от нея с този стайлиг, беше зашеметяваща!

# 472
Тук други дами коментираха, че дрехите им ги дават само за едно обличане като вид реклама. Възможно е да плащат наем за еднократно ползване, възможно е да получават големи отстъпки при закупуване заради вида на събитието. При всички случаи не вярвам че момиче като Демет е брулнало 9 х.евро за един тоалет за една вечер, колкото и скъпо платена актриса да е.
Не бива особено да се кахърим точно пък за финансовите разходи за участието в снощното мероприятие. И костюма на Джан не беше индивидуално шит, защото едва си побираше гръдния кош в него. Това между другото го отчитам като голям минус на Парлак /и без това никак не я долюбвам/.
Скоро имаше интервю с дизайнерката Невена Николова във връзка с работата й във висшето общество в Лондон и роклите които поръчала Никол Шерцингер. Там принципа беше точно същия - наемат се за вечер, за събитие. По-рядко се купуват.
Най-скъпото е златната гривна - около 6 х.евро. Тя почти почти сигурно е само за показване. По същия начин бижутерийна компания спонсор на ЗЯ беше предоставила диамантен комплект на една от ГГ. Писаха, че по време на сета е присъствала постоянно охрана. Но той си беше много тежък - с много диаманти.
Коланчето Луи Вюитон като елемент от цялостната визия изглеждаше супер. За тази марка обаче моето мнение поне е - силно преувеличен имидж. Имала съм възможност да разгледам техен магазин в Европа./Навих ММ да влезем като му обясних,че въпросното място за простосмъртните си е един вид художествена галерия без билетче за вход Simple Smile/ . Не ми хареса нито един от "експонатите". Може би защото в БГ са широко разпространени балатумени "реплики" на специфичния им цветови принт.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 15:54 от dariVale

# 473
Така е Дари, Hugмагазините  на тези марки са като художествени галерии...Blush
Скрит текст:
И най-впечатляващото е , че там не присъстват етикети с цени.
Хората, които ги посещават и купуват оттам  нямат ограничен лимит на кредитните си карти.
Има дами, които си купуват по дузина шалове  Hermes , за да имат допълнение за всеки тоалет, а те струват 300 паунда бройката.
И на мен не ми хареса смокинга на Джан. Той може би е най-големият кошмар за моделиерите, но този  с който бе на Пеперудите бе много  по-добър. Мисля, че Аслъ бе писала, че е Аrmani, a сегашния май е на DESA  и то си му личи!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 Може  би в конракта му има клауза за това.

Вярно е, че големите марки предоставят на звездите свои продукти за реклама, ето и пример и то за същата церемония!:blush:
Скрит текст:
 На церемонии вручения наград журнала GQ Несрин Джавадзаде появилась с украшением из золота и изумрудов стоимостью 2,5 млн турецких лир, рекламируя ювелирную компанию. Это довольно частое явление у звезд всего мира, которые "выгуливают украшения" на красных ковровых дорожках. К украшению также прилагались два телохранителя от компании, зорко охранявшие даму... пардон, ожерелье на даме. Актриса похвасталась своим шикарным выходом в Инстаграм, чтобы было что вспомнить... Кстати, в следующем сериале, который по слухам выйдет уже в новом сезоне, Несрин собирается сыграть богатую деловую женщину. Так что можно сказать, что она уже начала "входить в образ".

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 17:12 от alex_94

# 474
По отношение смокинга на Джан от наградите GQ.
Скрит текст:
Според мен проблема е не марката, а това че не е с подходяща кройка и не е шит /според мен / по поръчка с коригирани размери. Няма стандартен размер сако в света, който да поема широки рамене и два пъти по-тънка талия.
/ ММ, макар и да не е Джан Дивит има подобна "архитектура". За да побере раменете му трябва сако 58 номер, а пък на талията 52. Масово сега моделите костюми са, както казвам аз, за IT специалисти - тесни в раменете и с по две цепки отстрани, за да поберат широките задници./
На Джан Яман раменете по принцип са широки както настрани /от рамо до рамо/, така и отпред-назад /заради голямата мускулна маса/. Гръдния му кош е също много широк /от гърдите към гърба/ заради дългите години активен спорт и анатомична даденост - баща му има подобен. Такова нещо трудно се побира в стандартни мерки. Сакото на смокинга му отзад направо беше повдигнато и стърчеше. 
Освен това и панталона на Джан беше плитък и твърде тесен в ханша и на бедрата, което също не харесвам.
Но да е живо и здраво момчето, има такава усмивка и такова излъчване, че му прощаваме, даже и количеството пръстени ... Simple Smile Дай боже като им укрепне връзката мисля, че Демет ще посвие перките на Парлак Simple Smile

# 475
Anika, 🤗 и сакото  и панталона имат изключителна линия и силует, а сакото просто е шедьовър!
Скрит текст:
Това, че са толкова изчистени създава впечатление за стил и шик и се постига само с изключително качествени материали  и голямо майсторство.
Асексоарите и са направо впечатляващи.
Изобщо всичко по нея си заслужава парите.
Тук става дума за  haute couture, висша мода, която струва много пари, но е недостижима.

Все пак Демет има някакъв статус  и е длъжна да го защити, още повече на такова събитие. Тя направо удари в земята толкова други по-големи звезди от нея с този стайлиг, беше зашеметяваща!

[/spoiler]
Алекс Сигурно е така! Предполагам, че на живо нещата изглеждат по-различно! Аз също си мислех за тоалети под наем, дори и да могат да си ги позволят! А за смокинга на Джан напълно подкрепям dariVale!

# 476
По отношение смокинга на Джан от наградите GQ.
Скрит текст:
Според мен проблема е не марката, а това че не е с подходяща кройка и не е шит /според мен / по поръчка с коригирани размери. Няма стандартен размер сако в света, който да поема широки рамене и два пъти по-тънка талия.
/ ММ, макар и да не е Джан Дивит има подобна "архитектура". За да побере раменете му трябва сако 58 номер, а пък на талията 52. Масово сега моделите костюми са, както казвам аз, за IT специалисти - тесни в раменете и с по две цепки отстрани, за да поберат широките задници./
На Джан Яман раменете по принцип са широки както настрани /от рамо до рамо/, така и отпред-назад /заради голямата мускулна маса/. Гръдния му кош е също много широк /от гърдите към гърба/ заради дългите години активен спорт и анатомична даденост - баща му има подобен. Такова нещо трудно се побира в стандартни мерки. Сакото на смокинга му отзад направо беше повдигнато и стърчеше.  
Освен това и панталона на Джан беше плитък и твърде тесен в ханша и на бедрата, което също не харесвам.
Но да е живо и здраво момчето, има такава усмивка и такова излъчване, че му прощаваме, даже и количеството пръстени ... Simple Smile Дай боже като им укрепне връзката мисля, че Демет ще посвие перките на Парлак Simple Smile

Това имах в предвид,
Скрит текст:
като писах, че Джан е кошмар за моделиерите.  Сигурна съм, че няма стандартна мярка,  в която да се впише и смокингът му е шит, но недоизкусурен нито като дължина , нито като линия!:confused:

При спортните дрехи това не личи,  а Аслъ за да избегне гафове  му създава този стайлинг, горен трикотаж  свободен , обемен и висящ от всякъде...

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 17:13 от alex_94

# 477
Колко да е кошмар Джан? Дрехи за хора като него се правят не от стилисти, а от дизайнер и конструктор (този който вади кройката) на дрехи. Не всеки става за тази работа. Не случайно мъжките шивачи са по-малко и по-скъпоплатени. Дядо ми беше шивач на мъжки панталони е от него знам, че не е работа за всеки. Грешката на Парлак е, че го е оставила в ръцете на единия от мениджърите предполагам, нали той имаше нещо общо с DESA.

# 478
Аника, Hug Илкер Билги е дизайнер .

Откъси от познати интервюта  на Джан, в които говори за Демет.

# 479
Алекс , за това писах и конструктор. Той е този който може да пригоди определен модел към дадени размери. Където трябва отпуска, където трябва свива. Определя дължина на клачоли, на ръкави, ширина в чатала. Много са нещата, не е само марка.
Чест му прави на Джан, че винаги споменава Демет и ѝ благодари. Няма значение, дали са гаджета, приятели или колеги.

Общи условия

Активация на акаунт