... За мен това бе най истинското в цялата серия - определено самите те - Джан и Демет 😍.
Ии едно нещо ми се върти в главата. Надявам се Емре да каже на Джан, че майка му е изпратила Полен при него. Или поне ще се възползва от това да я накара да си замине.
Санем не й се получава по този начин, защото не го познава добре, няма достатъчно житейски опит, прекалено много е хлътнала. Във всяка ситуация когато той е застрашен тя действа със сърцето си, от емоциите се впуска презглава да го спасява и после й се налага да лъже.
Истината е, че който обича - страда.
Мисля, че новият герой ще се появи преди катастрофата. Може би той ще е този с предложението за работа. А може катастрофата да е лека, така да се запознаят и той за да се реваншира да й предлага работа. Почти сигурно е, че ще има произшествие защото имаше снимки от болницата - Джан с якето със зелената яка, Санем, Биранд. Днес качиха снимка на Емре и Лейля в една кола. Ще тълкуваме фраговете, снимките от сетовете и публикациите на рускините. Пък накрая щерката на СЦ ще ни изненада

Оффффффффф беее, не се научих да пиша кратко.