"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 32

• 44 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Повтарям гифчето но...

...  За мен това бе най истинското в цялата серия - определено самите те - Джан и Демет 😍.
Ии едно нещо ми се върти в главата. Надявам се Емре да каже на Джан, че майка му е изпратила Полен при него. Или поне ще се възползва от това да я накара да си замине.
Мери, та самата Полен каза на Джан, че майка му й е дала името на хотела. Джан не беше  учуден за майка си - нито, че е разбрала, нито от намесата й. Не беше и разгневен. Той продължава да смята Полен за приятел и понеже в душата му е само Санем, и понеже знае, че няма шанс в сърцето му  да се върне Полен, не се ядоса. Не го възприема като игри да бъде спечелен. Той се ядосва само на Санем заради лъжите. А и Полен е умна и не е влюбена толкова, колкото амбицирана да се наложи над Санем. Поради това тя не лъже Джан, а го манипулира със собствените му страхове и комплекси. Както писах по-рано тя му каза, че той не е вече същия див и свободен Джан.
Санем не й се получава по този начин, защото не го познава добре, няма достатъчно житейски опит, прекалено много е хлътнала. Във всяка ситуация когато той е застрашен тя действа със сърцето си, от емоциите се впуска презглава да го спасява и после й се налага да лъже.
Истината е, че който обича - страда.
Мисля, че новият герой ще се появи преди катастрофата. Може би той ще е този с предложението за работа. А може катастрофата да е лека, така да се запознаят и той за да се реваншира да й предлага работа. Почти сигурно е, че ще има произшествие защото имаше снимки от болницата - Джан с якето със зелената яка, Санем, Биранд. Днес качиха снимка на Емре и Лейля в една кола. Ще тълкуваме фраговете, снимките от сетовете и публикациите на рускините. Пък накрая щерката на СЦ ще ни изненада Simple Smile
Оффффффффф беее, не се научих да пиша кратко.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 00:36 от dariVale

# 676
Скрит текст:
Повтарям гифчето но...

...  За мен това бе най истинското в цялата серия - определено самите те - Джан и Демет 😍.
Ии едно нещо ми се върти в главата. Надявам се Емре да каже на Джан, че майка му е изпратила Полен при него. Или поне ще се възползва от това да я накара да си замине.
Мери, та самата Полен каза на Джан, че майка му й е дала името на хотела. Джан не беше  учуден за майка си - нито, че е разбрала, нито от намесата й. Не беше и разгневен. Той продължава да смята Полен за приятел и понеже в душата му е само Санем, и понеже знае, че няма шанс в сърцето му  да се върне Полен, не се ядоса. Не го възприема като игри да бъде спечелен. Той се ядосва само на Санем заради лъжите. А и Полен е умна и не е влюбена толкова, колкото амбицирана да се наложи над Санем. Поради това тя не лъже Джан, а го манипулира със собствените му страхове и комплекси. Както писах по-рано тя му каза, че той не е вече същия див и свободен Джан.
Санем не й се получава по този начин, защото не го познава добре, няма достатъчно житейски опит, прекалено много е хлътнала. Във всяка ситуация когато той е застрашен тя действа със сърцето си, от емоциите се впуска презглава да го спасява и после й се налага да лъже.
Истината е, че който обича - страда.
Мисля, че новият герой ще се появи преди катастрофата. Може би той ще е този с предложението за работа. А може катастрофата да е лека, така да се запознаят и той за да се реваншира да й предлага работа. Почти сигурно е, че ще има произшествие защото имаше снимки от болницата - Джан с якето със зелената яка, Санем, Биранд. Днес качиха снимка на Емре и Лейля в една кола. Ще тълкуваме фраговете, снимките от сетовете и публикациите на рускините. Пък накрая щерката на СЦ ще ни изненада Simple Smile
Оффффффффф беее, не се научих да пиша кратко.
dari 😚 не се и опитвай да се учиш на кратко резюме
Не мога да коментирам нищо повече докато не гледам превода. Почти нищо не хващам от турския.
Лошото е, че грешно явно си тълкуваме всичко показано ни от сета и после оставаме разочаровани. Не знам кой наистина ще попадне в болницата, но се надявам Джан да вземе малко да си преосмисли поведението. Имам чувството, ще не толкова е ядосан на Санем, колкото че принципите му пак са погазени. Колко пъти е предишните епизоди все ѝ казваше, че няма да я остави, а сега при един проблем и хоп -хваща пътя. Той хубаво и каза - трябва да порастнеш, но той самия продължава да действа все едно само той е прав а всички са криви.

# 677
Щерката на сц е малка, може да казва това което и е подсказано, все пак феновете това искаме да чуваме.

Мноого искам да гледам ревнив Джан, а Санем да постъпва умно и още повече да го боли Twisted Evil, стига все тя е отнасяла бурята.

ДариВале Peace

# 678
Милия Джан - преживява екзистенциална криза преди да е стигнал 50. Simple Smile Салама или свободата Simple Smile Санем или принципите Simple Smile
Напълно съм съгласна с вас Славе, Мария.  
Не знам дали обясних добре за момиченцето на сценаристката. Драскаше разни завъртулки и на въпроса какво пишеш отговори Еркенчи Куш. Вероятно защото само това слуша в къщи от една година насам. Та на мен сценария на тази серия ми се стори като писан от момиченцето - безсмислени завъртулки.
Но съм съгласна с един предишен пост /извинявам се че не помня на кого беше/ че се изговориха много истини между Джан и Санем.

# 679
Момичета, благодаря ви за всичко . Лека и от мен. Утре се надявам по с време да пуснат английския превод, да мога да схвана нещата 😚😚

# 680
  • София
Аз не съм го гледала това клипче от болницата, само чух за него... Но щом и Санем е там, значи явно ще е пострадала леко и чак до амнезия няма да се стигне... Пак не нацелих сценария явно... JoyJoyJoyJoyJoy
Макар че знае ли се, в Статуса на връзката объркан, мацката (не помня как се казваше, много съм зле с помненето на имена), само припадна и си удари главата и айдеее получи амнезия... Та знае ли се и тук как ще го завъртят...

Не знам защо не ви е харесала серията, на мен пък ми хареса. Може би очаквахме повече романтика след кадрите, които ни пуснаха и затова да има малко разочарование. Но си ги имаше пак моментите с Джан и Санем... Малко е преходна серията, но то и от такива има нужда след серия с бурни събития, като предишната... След арестите и разкритията миналата серия, приключване на сюжетната линия с парфюма и лъжата, трябва да има някакъв преход към нови завръзки. На мен ми беше забавно и даже и Музо не ми дойде в повече, а обикновено не мога да го понасям...

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 01:38 от Lilly Di

# 681
Славена,бързо да минава,да се оправи свекъра ти и да ви остане само уплахата,стискам палци.
Здравейте момичета ,аз много харесах серията имаше от всичко ,а това което видяхме отГГ много поучително  и нежно ,все пак личните отношения не са детска игра.

Джан не е прав ,но и е нормално да реагира така,все пак от третата серия до сега ни набиват в главите ,колко мрази лъжите и нещо да се прави зад гърба му.Също така този аромат беше всичко за него.Той го накара да остане  и да открие момичето което целуна,да я опознае или по-точно да свикне снетипичното и поведение,да се научи да изслушва и прощава,да се влюби лудо и безпаметно и да направи предложение за брак.Така че не може само защото Санем съжалява и иска да му обясни той веднага да и прости и всичко да е по старо му.
Той се сърди, не защото го е направила,въпреки че я защити пред Фабри и му каза ,че тя е способна на нещо такова за да го спаси,а че не го е обсъдила и споделила с него.Затова той и казва ,че вече няма -ние- ,т.е. зсеки сам за себе си може много да обича другия ,но когато назрее сериозен проблем всеки си действа самостоятелно ,съветва се с разни хора от обкръжението си, без да се замисли как ще се отрази постъпката му на другия пък нека да е с добри намерения.
Тук ключовата дума върху която ни обърнаха внимание е доверие-т.е. каквото и да става ,дори да трепериш от страх  все пак да споделиш и както решението така и последиците да са на /за двамата - т.е. ние .
Както Санем физически се отпусна назад без да се замисли и за миг,просто още малко трябва да порасне и да изкорени тази привичка в себе си ,като не знае какво да каже просто лъже.
Хареса ми откъса ,вече е време и Джан да погледне реалноста в очите.Санем е млада , красива , креативна , изобретателна с нестандартно мислене, наблюдава живота с очите на откривател и изследовател,от всяка ситуация може да извади есенцията и да измисли слоган-мото за презентация.
Отплеснах се нещо та с две думи време е Джан да остане с празни ръце - физически - без своя най - креативен и успешен работник и психологически и емоционално - без Санем до него ,да не може да я вижда , чува и усеща , но да знае че е някъде в големия град ,в друга фирма и други хора от от мъжки пол  се въртят около нея , а пък той сутрин като се събуди да си подуши парфюмчето и дано то да му е достатъчно да прекара един ползотворен и смислен ден.
всичко което казах е добре за реала,но не и за сериала,какво ще гледаме тогава.
лека вечер.

https://www.instagram.com/p/Bt9NcN4jW2t/

https://www.instagram.com/p/Bt9eJ8jjAfP/

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 03:32 от LILI808

# 682
  • София
Доста хора споделиха, че не искат повече да гледат тази серия, но ако има такива, които си чакат превода, пускам серията с руски субтитри.

# 683
Добро утро! Не гледах серията снощи, но може би Джан нарочно  ѝ каза, че приема предложението на Полен да замине. Не, че иска и ще замине. Явно е решил напук да направи на Санем, един вид наказание.
 Но явно, че и тя получава подобно предложение т.е. става бумеранг. С неговите камъни по неговата глава.

# 684
Добро утро, птички!
Снощи серията ми хареса, финалът ме развълнува много. А и гледаемостта в ютюб отдавна не е била толкова висока.
За мен това си беше преходна серия - приключиха някои взаимоотношения, дадоха посока на други.
Струва ми се, че и във връзката между нашите влюбени ще е така - като сцената със завивката. Ту единият дърпа, ту другият и накрая се събудиха с вплетени едно в друго тела. Доста от нас сме на мнение, че Санем трябва да порасне, но смятам, че това важи и за Джан. Красивото му вирнато носле трябва да бъде натрито. Как само се кефи като гледа как две жени се състезават за вниманието му, адски ме дразни. Време е той да се бори за любовта на Санем. Ама искам да се поизмъчи повечко.
Лейля и Емре все повече ми харесват заедно.

# 685
  • Stara Zagora
Добро утро ранобудни птички! Hug bouquet
Едно кафенце да ни е по лек деня! ☕🍪🌹

Малко ми е кофти че Санем трябва да пострада и да се намеси друг че Джан чак тогава да разбере какво е но в край на сметка сам си го заслужи! Hug

Лека и приятна неделя! 🍀👌🏻😜

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 08:31 от Stoqnova26

# 686
Добро утроо! Wink Hug Hug

Благодаря на всички за късните коментари! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Лили Hug,вече е пуснала превода! bouquet

Може да гледате и тук....

http://great-tv.tv/turetskie-serials/rannyaya-ptashka-erkenci-kus

Щастлива неделя на всички! bouquet bouquet bouquet

ПП Докато търся нови колажи,Стоянова Hug,ме е изпреварила,но нищо!Да има за по-късно станалите! Wink

# 687
Добро утро!
Горкият Джан, ясно разбра, че изгуби войната, която водеше със себе си и сега му се налага да бяга за да не признае поражението си!  За негово съжаление обаче, няма как да избяга от сърцето си, от мислите си и от спомените си.
Хареса ми Полен, показа на Санем, какъв е начина за да бъде с Джан и как се печели, защото в случая Полен спечели. Да, Джан няма да е с нея, но се отдалечава от Санем.  Във всеки един момент тя му показа, че го познава, показваше уважение към ситуацията и беше напълно честна, дори споменавайки майка му. Да между Полен и Джан няма любов, но има познаване на другия, уважение и спазване на граници. Поне в очите на Джан, защото той горкия хич не вижда женския бой зад гърба си.
Емре се променя много хубаво. В тази серия липсата на Айлин се усети чрез поведението му. Беше приятно отпуснат, гледаше много красиво и влюбено Лейля. Дори реши да пречи на майка си.

Едно забавно видео с Демет и Беяз бей
https://vk.com/video-60100797_456245801

Пожелавам ви хубав неделен ден!

# 688
Аника, съгласна съм, че Полен спечели битката. Но не и войната. Макар, че не съм много сигурна за какво точно се бори - за Джан или  срещу Санем. Може би спечели защото действа хладнокръвно, премерено, без да влага много чувства. Докато при Санем чувствата са на първо място. Не съм много сигурна коя го познава повече. Полен и Джан се знаят отдавна, но връзката им, до колкото си спомням, беше от разстояние. Полен не знаеше за Джан много неща, които той сподели само със Санем. Но докато едната действа с разума, другата - със сърцето, а в повечето случаи когато чувствата вземат връх над разума........
Според мен Джан прекрасно вижда женския бой, просто така му изнася да се прави на разсеян.
Емре наистина се променя прекрасно, когато онази кобра Айлиин я няма. Все ме напушва смях като си спомня  реакцията на Джей джей като се сети за нея или не дай боже като я види.

# 689

Благодаря за коментарите, момичета, не можах да гледам, но ми задоволихте любопитството за серията. Радвам се за промяната на Емре, бях го отписала. И на новия фраг и позицията на Санем.
Полен може и да е красива, но не и по моя критерий Simple Smile за лукавия и нрав да не говорим. Дано се качва на самолета скоро и не се връща.
Само ми стана интересно, мама Мадам като не е живяла с Джан от дете, от къде знае за нея, та и дружки, в един отбор
Славе, дано се възстановява  свекър ти!

Общи условия

Активация на акаунт