Кауфланд - тема 34

• 71 281
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Брошура

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:32 от AnMary

# 496
Aма тази ТХ Фамилия става все по-скъпа. По левче, по левче и стигнала Милде (не че я харесвам, ароматизирана е).

# 497
[/spoiler]

Голямо благодаря Flowers Hibiscus

При нас изобщо не идват брошури, защото К. е далече.
Нямат ни за благонадеждни явно.

# 498
Чела съм тук в една тема, че с брошури отлично се чистят прозорци. Mr. Green
Извинявам се за отклонението.

# 499
Чела съм тук в една тема, че с брошури отлично се чистят прозорци. Mr. Green
Извинявам се за отклонението.
Беше тая с прозорците. Гланцираните брошури не стават.
Течният сапун Медикс колко мл е?

# 500
poems, имам Sensitive и е 900, а бяха по 1000, мисля, някога.

# 501
Фолклор всякакъв. Освен за разплакии вторични полза никаква. Някой живели във времената когато си изявяваха мнението за партията майка като ползваха работническо дело в тоалетна, но с тези гланцираните не им ли се хлъзга не знам ... JoyJoyJoy
Аз ползвам онлайн информацията и им пожелавам на тези дето обират брошурите да им се навира те знаят къде . Винаги са ми били странни с мераците да е на хартия.

# 502
# 503
Благодаря на Киса и на iknik за малката брошура! bouquet

Голямата я имам.

# 504
Здравейте,
някой може ли да каже дали яйцеварката от промоциите тази седмица се изключва сама и дали при това издава звуков сигнал? Благодаря предварително.

# 505
  • София
Здравейте,
някой може ли да каже дали яйцеварката от промоциите тази седмица се изключва сама и дали при това издава звуков сигнал? Благодаря предварително.

Не, не се изключва сама. И няма звуков сигнал.

# 506
Благодаря за бързия отговор bugi6

# 507
# 508
Раздавачите така правят, вече никой не ги гепи новите брошури. При нас слагаха само на някои от входовете, лично съм засичала раздавача. След като писах на Кауфланд да се оплача, се смили и започна да пъхва брошури на 2-3 апартамента.

# 509
Раздавачите така правят, вече никой не ги гепи новите брошури. При нас слагаха само на някои от входовете, лично съм засичала раздавача. След като писах на Кауфланд да се оплача, се смили и започна да пъхва брошури на 2-3 апартамента.
Раздавача е проблема при вас. Или не му дават достатъчно бройки или той ги прибира за друга употреба.

Общи условия

Активация на акаунт