Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 26 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Гледай Чадърената академия (ако обичаш шантавите). Simple Smile Още не съм догледала сезона, но е много добър.

Да напиша и в тази тема, в случай, че някой не е прочел в другата: Джесика Джоунс и Наказателят са прекратени официално Sad

# 151
  • addicted
Изгледах Чадърената акедемия. Много приятно изтрещял сериал Grinning
И как свърши само - просто трябва да има втори сезон!

# 152
  • Вестерос
Страхотен е! Много се смея с Клауз Heart EyesJoyJoy

Елорка- Falling Skies

# 153
Падащите небеса ми харесваше само до втори сезон. И то с уговорка. В началото изглеждаше, че ще е за нещо повече - не просто борба между хора и извънземни.

И аз харесвам Клаус - той и 5-ти (Петко, Петкан?) са ми любимци))

П.п. Сега прегледах уикипедията на комикса, по който е правен Чадърената академия - сериалът е по-добър. От това, което прочетох за комикса ми изглежда, че липсва цялостна идея. Затова мангите са по-добри от западните комикси - при тях (поне при добрите) авторът следва първоначалния план в продължение на десетилетия.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 16:20 от Petia Kageyama

# 154
Четвърти сезон на Човекът във високия замък ще е последен за сериала и вероятно ще излезе тази есен. Вече има трейлър Simple Smile

# 155
  • Чужбина
Четвърти сезон на Човекът във високия замък ще е последен за сериала и вероятно ще излезе тази есен. Вече има трейлър Simple Smile

Чакам го с нетърпение!

Обичам го тоя Руфъс Сюъл.

Дано дано и Люк да участва ... но го няма в трейлъра Cry

# 156
Започнах Експанзията.Още съм в началото,но засега изглежда добре.Надявам се Авасарала да е различна само на външен вид,но не и по характер.Харесва ми колко е цапната в устата и как ругае всички Grinning,дано са запазили това в сериала.
Някой,който е чел книгите може ли да ми каже дали и след втората продължава да присъства?

# 157
  • София
Няма да ти кажем, защото е главен герой и участва в различни "схеми"  Mr. Green

# 158
  • срещу двата комина :)))

ах, супер ... тоя Руфъс, бе Sparkling Heart

# 159
Да, с възрастта става все по-готин Simple Smile.
Много добра роля прави.

# 160
И аз го харесвам Simple Smile Какво ли значи този разговор между Джулиана и алтернативния (?) Джон Смит - дали й говори като бащинска фигура, или са обвързани по друг начин?
Това всъщност е по-скоро тийзър, затова показва толкова малко сцени. Тепърва ще излязат по-добри трейлъри.
Аз се радвам, че четвърти сезон е последен. Не обичам прекалено дълги сериали.

# 161
  • Вестерос
Коя беше Аварасала? Grinning

# 162
Индийката с дебелата плитка и дебелия глас.

# 163
Гледала съм я и на други места. Все играе мистериозна и силна жена Simple Smile
Найтфлайърс е спрян. На мен няма да ми липсва. Джордж Мартин си помисли, че всичко, което изцвъка, ще стане хит...

# 164
  • Вестерос
Петя, за спрените сериали и подновените, може ли и в общата тема да го пишеш, за да гледам и обновявам списъците?

Общи условия

Активация на акаунт