Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 26 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Гледам чадърите, готино е Grinning Падам от смях с единия Клаус, играе го актьора от Мисфитс (Нейтън)

# 136
По-късно ще изгледам финала на Counterpart - сега нещо съм разсеяна, а искам да гледам внимателно Simple Smile

Днес сутринта гледах новия епизод на Смъртоносен клас. Директорът не беше наистина там, нали? Това беше халюцинация?
Скрит текст:
Сбогом, Чико Trollface Вече можем да залагаме кой ще умре и кой ще оцелее от останалите персонажи... Всъщност, така и не разбрах дали Петра и руснакът оживяха, но предполагам, че поне тя е жива, щом я споменаха толкова небрежно...

# 137
  • Вестерос
Според мен оцеляха

# 138
Снощи изгледах финала на Counterpart, добър финал, но какъв обрат!
Скрит текст:
По-добре да бяха убили Клеър, отколкото Емили. Емили беше двулична и студена, но се беше променила, докато Клеър си беше гадна манипулативна убийца, не заслужаваше изкупление само защото има дете! И какво само занимаваха зрителите с мюсюлманката? Освен, че отне от екранното време, каква беше нейната роля? Да ни покажат, че е ок да се молиш на работното си място? Дано го прави в обедната си почивка, иначе трябва да осигурят същото свободно време на всички служители.
С този обрат накрая си мисля, че изобщо не са планирали трети сезон - не знам защо сайтовете продължават да пишат, че е прекратен. Историята приключи - Мира си отмъсти и нашата страна обра плодовете на кармата Sad

# 139
  • срещу двата комина :)))
аз също загледах Deadly class и много ми харесва Laughing
Скрит текст:
според мен и двамата са си живи, но нещо историята с Мария ми се видя скалъпена след случката на покрива със Сая ... вие какво мислите ?

# 140
Скрит текст:
Заформиха любовен триъгълник - нормално за тийн сериал... Останах с впечатление, че директорът принуждава Сая да наблюдава Маркъс, но не знам дали й е наредил да се сближи с него - най-вероятно не. Предполагам, че и двете момичета го харесват.
Тъкмо си станаха най-добри приятелки и сега ще се изпокарат... Мария също е двулична, въпреки, че се прави на невинна жертва. Нямам й доверие.
А Маркъс, горкият, е толкова неориентиран. Има вероятност той да е най-добрият убиец от класа му - май има най-много жертви, а и не се колебае като останалите. Предполагам, че директорът Лин има специален план за него.

Днес и аз започнах да гледам Чадърената академия Simple Smile

# 141
  • Вестерос
Според мен Маркъс ще е със Сая в дългосрочен план. За мен Мария го използва.

# 142
  • срещу двата комина :)))
то в комиксите сигурно е описано, ама хич не ми се рови Laughing

# 143
  • Чужбина

Днес и аз започнах да гледам Чадърената академия Simple Smile

Петя, Академията не е ли много тийн?

Питам, щото аз вече съм доста далеч от тая възраст Joy

Човекът във Високия Замък кога да го чакаме?

Другият въпрос, който живо ме интересува, е, дали ей тая прелест ще участва в сериала:

Много ме кефи с тая крива захапка! Страхотен е!

# 144
Изгледах 2 епизода. Не е тийн, по-скоро е нестандартен - нещо като мистерия с елементи на драма, пародия и фантастика. Не е и супергеройски.
За сега ми харесва Simple Smile  

Дали е обратна захапка, или просто му е по-остра брадичката? Grinning Още няма информация за 4-ти сезон и освен това не казват дали той ще участва. Според мен, ще видим отново и него, и Франк в паралелната вселена.

Ей така си представях Пийта на Катнис, а не като онзи невзрачен човек, който го изигра....

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 13:51 от Petia Kageyama

# 145
  • Вестерос
Академията ми е тип Мисфитс без секс и с повече кървища. Далеч от детски.

# 146
  • София
Deadly class и на мен ми допада много. Обичам много подобна тип атмосфера и подход, а и много малко са такива шоута или филми.
Изненадах се доста от последния епизод. Не вярвах, че толкова рано ще свитнат някого.
Скрит текст:
и то точно Чико  #Crazy
На този етап почти всички ми харесват. Петра и Виктор 100% са живи.
Аз искам Маркъс със Сая. Simple Smile

Counterpart - финален за шоуто епизод
Скрит текст:
Отиде си нашия свят  Laughing Wink
Абе не е смешно... Лошотията победи. Ужасен край, но не е като да не го очаквах. Още когато злобната Мира мръснишката се усмихна преди да умре си казах, край, има някакъв резервен план (всъщност резервния и план се оказа гарата според мен). И то какво било. Ужасно направо. Мира изпълни мисията си. Зъб за зъб. Отлично послание.  ooooh!
И да, трябваше Клеър да си отиде, а не Емили. Не че ми харесваше, но не заслужаваше това след всичко което и се случи. А онази гадна убийца и манипулаторка остана жива. Ега грипа я тръшне, ама няма да разберем, хаха./spoiler]

# 147
Скрит текст:
Е, не е чак толкова зле - от другата страна са измрели милиони, но не всички. Ето - от семейството на бойния Хауърд не е имало жертви... Зле са нещата, но не е апокалипсис... Във всеки случай, семейството на добрата Мира е обречено - при толкова близък контакт с нулевия пациент.

# 148
Counterpart
Чернокожа жена силно религиозна мюсюлманка началничка със "специално" дете и мъж под чехъл. Направо преизпълниха квотните изисквания само с 1 персонаж. Единствено пропуснаха да я включат в лесбийска сцена. Толкова натрапчиво трябваше да е положителната героиня, че чак ми стана противно.

Скрит текст:
Може пък да се организират по-бързо, а и технологиите са по-напреднали, та да измислят ваксина само след първите стотина хиляди жертви.

Всъщност не стана ясна съдбата на нито един от героите, като изключим Клеър и Питър.  

Страхотна игра на всичките.

# 149
Counterpart съм си го запазила.
Чудя се какво да почна. Доста сериали съм запазила и ги разглеждам, нищо не ми грабва окото.
Значи има нещо апокалиптично в Counterpart. Ще го дръпна тия дни.
Някакъв друг апокалиптичен да знаете?

Общи условия

Активация на акаунт