Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 26 722
  • 743
  •   2
Отговори
# 165
Ок, ще ги пиша там, като прочета някоя новина Simple Smile

# 166
  • Вестерос
Мерси Hug

# 167
  • София
В академията за убийци става все по-интересно.

Скрит текст:
На моменти прекаляват с брутализмите, уф.
Тази Шу (или май друго и беше името), сестрата на мастър Лин нещо ме дразни. Не може така да унижаваш учител пред учениците, аабсурдно е. Ама то в тази академия всичко си е направо сюрреалистично. А шокиращо, но жената и детето на мастър Лин са живи.  Shocked Дали ги крие и от злата си сестра. Уф. Тепърва ще става брутално, особено и с онзи психопат от сиропиталището. Мария е луда за връзване ама след преживяното в детството си е обяснимо донякъде. Сая все повече ме кефи. Онзи скинарката, Бренди Лин също ме дразни много. Не трябваше обаче толкова рано да затриват Чико. Беше много добър дразнител. Този руснака, Виктор не се справя така добре по това направление. Wink

# 168
Свалих новия епизод, но не съм го гледала - ще го направя довечера или утре и тогава ще прочета спойлера Simple Smile

Доглеждам Чадърената академия - много ми харесва! Сетих се къде съм гледала Клаус (знаех, че съм го гледала относително скоро) - в Пикасо. Играеше приятел на младия Пикасо, който се самоуби, заради несподелена любов...
По ниво на откаченост сериалът ми напомня за Дърк Джентли. Основната разлика е, че е по-сериозен и има повече главни герои.

# 169
Няма да ти кажем, защото е главен герой и участва в различни "схеми"  Mr. Green

Това към мен ли беше? Ако е,приемам го за да Simple Smile

# 170
  • Вестерос
Свалих новия епизод, но не съм го гледала - ще го направя довечера или утре и тогава ще прочета спойлера Simple Smile

Доглеждам Чадърената академия - много ми харесва! Сетих се къде съм гледала Клаус (знаех, че съм го гледала относително скоро) - в Пикасо. Играеше приятел на младия Пикасо, който се самоуби, заради несподелена любов...
По ниво на откаченост сериалът ми напомня за Дърк Джентли. Основната разлика е, че е по-сериозен и има повече главни герои.
Не си гледала Misfits??? Пропуск! ПРОПУСК! Grinning Там Клаус е главен, пак ми беше любимец! Grinning Grinning

# 171
Не съм, четох ревюта, от които останах с впечатление, че е незавършен...

# 172
  • срещу двата комина :)))
Misfits е супер як сериал, всички са големи скици там Laughing

# 173
Здравейте , може ли да ми кажете откъде сваляте Чадърената академия и как е на английски, Благодаря!

# 174
  • Вестерос
Не съм, четох ревюта, от които останах с впечатление, че е незавършен...
Гледай първите 3 сезона, после идват нови персонажи, аз до 4 до средата съм гледала. Много ми е любим Grinning

# 175
Здравейте , може ли да ми кажете откъде сваляте Чадърената академия и как е на английски, Благодаря!
The Umbrella academy - в Замунда има целият първи сезон с хубаво качество (като един файл).

Вчера го догледах:
Скрит текст:
Само аз ли мисля, че ако просто бяха оставили Ваня да довърши концерта, нямаше да стане нищо толкова драматично?
Освен това, не мисля, че "баща" им е толкова лош - даже изобщо не е лош. Той очевидно не гледа на тях като на свои деца, а като на ученици. Не знам защо са си втълпили, че той е лош баща, след като им е по-скоро учител.
Чудя се каква ли ще е неговата история?
Прочетох резюметата на комикса - там е извънземен, който се преструва на човек и носи маска, но тук има различни варианти - както извънземен, така и може да е от далечното бъдеще, или от друга вселена.
В комиксите историята на Ваня се развива по следния начин - нещо като култ я залавя и я модифицира (с помощта на машина), за да отключи дарбите й. Тя ги избива и решава, че иска да унищожи света. В последния момент някой от семейството я застрелва в главата (не помня подробности, а и резюметата бяха кратки), Ваня оцелява, но е парализирана и има амнезия. Апокалипсисът не се осъществява.
Очевидно в историите има големи разлики и сериалът върви по собствен път.

Изгледах и новия епизод на Смъртоносен клас. И аз мразя гадостите;
Скрит текст:
нямам търпение да убият изрода с изгореното лице. Мария наистина се държи като луда...
Сестрата на мастър Лин, според мен правеше демонстрации, за да му покаже, че не е съгласна с това, че той е директор - за да наложи властта си. Иначе не я интересуват нито учителите, нито учениците.

# 176
  • Вестерос
Развитието в сериала ми харесва повече, въпреки че за мен беше предвидимо и точно както си мислех стана.

# 177
На мен също сериалът ми харесва повече. Даже много повече. Впрочем, в първи сезон на смесени две арки - тази за Бялата цигулка и тази за организацията на убийците от бъдещето (забравих името - беше нещо на латински). В комикса те са отделни истории, в които главните герои са съответно Ваня и Пети.
Между другото, в комикса, Лутър(№1) е изпратен на мисия на Марс заедно с Пого, но там е нападнат и смъртно ранен. Пого го спасява, като присажда главата му на тяло на марсианска горила. Радвам се, че и тази история е променена Simple Smile
Създателят на комиксите е казал, че харесва много сериала и мисли да нагоди историите в бъдещите арки, така че да приличат повече на развитието в сериала - това се казва сговорчив човек!

# 178
  • Вестерос
Ауу добре, че са сменили за Лутър Grinning А този Пого май не се разбра как се е пръкнал.

# 179
Не, но той самият спомена, че е създаден от сър Реджиналд. Сигурно му е модифицирал мозъка.
Скрит текст:
№5 непрекъснато наричаше своя манекен Делорес - дали е фен на Западен свят, или е случайност?))
И как никой не се е заинтересувал повече от Грейс (мама)? Изглежда всички знаеха какво е тя - дори приятелката на Диего (когато й каза, че майка му е починала, тя изрази съжаление, но не като за истински човек - изглежда знаеше, че случаят не е такъв). И въпреки това, никой от обществото не си задава въпроса как е създадена такава невероятна машина?!

Нещо от комикса, което сигурно ще запазят в сериала, защото е донякъде комично:
Скрит текст:
№5 и Лутър са близнаци - истински, от една майка.

Общи условия

Активация на акаунт