Паническо разстройство - 35

• 55 484
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Сали,мента със спрайт ли Grinning?
Не съм пила,ама трябва да си имам.
Ей така като се затреса на някое обществено място,що да се мъча.
На единия изпит не можах да издържа,на късмет заградих за минути отговорите и си тръгнах,на късмет съм изкарала 3.
На лекции сега не ходя,щото нали мисълта "Ако ми стане нещо..."

# 661
Жабче, хубаво е да си имаш нещо по-силно, да. Аз винаги съм си имала в чантата и съм пила при нужда и няма страшно. Даже в повечето случаи само като знам че си имам и съм спокойна и не съм пила с месеци. А за алкохола се пошегувах. Обичам да си пийвам по малко вечер, през лятото бира , но от както съм така не лизвам алкохол. За бензодиазепините знам  , категорично не се пие алкохол с тях. Но за АД незнам. Като остана само на него дали ще мога да пия поне по мъничко. Някой знае ли?

# 662
Аз си пия, нямала съм проблеми..ноо си позволявам , когато съм на ниска доза и до 2 водки или уискита макс.

# 663

По мъничко може Simple Smile Но нали знаеш....за всеки човек мъничко е разтегливо понятие. Аз и в момента си позволявам да пия по някоя бира, но докито излишно ми каза, че алкохола като депресант е противопоказен. За твърд алкохол не смея да си помисля изобщо.
П.п. Днес ми е по добре. Надявам се, че е било единичен случай Grinning

# 664
Ох, нали всичко беше наред с тритикото. Какво стана, че не можах да спя тази нощ.
Как ще почна работа в такова състояние. Не, че и като сега нямам работа се чувствам пълен парцал, дето всеки момент ще се разпьоска или откачи.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 09:59 от Jerry F

# 665
Ужас и аз не спах тази нощ. Малкия и ММ също.
Тази сутрин едвам станахме.
Аз с Алората даже не смея да пия алкохол.
Не съм пияч по принцип,но понякога ми се пийва чашка винце.

# 666
Анонимна, много ми беше приятно да те чета. Изключително увлекателно пишеш и в някаква степен усетих историята ти близка до моята, макар съвсем различна.  И моят живот се оказа провален след серия катаклизми и ужасни житейски ситуации. Аз обаче още не съм стигнала етапа на примирението с провала и затова не спирам да съм тревожна. Блъскам се в стените, плача и не мога да се примиря. Но се изолирах и аз като теб от хората, че се уморих от "доброжелатели". Не е само съжаление...има садизъм в погледа на околните и задоволство, че техния живот се е подредил някак си по правилния начин, а твоят не. Затова...далеч от мен всички тия познати и "приятели".  

# 667
Сали, независимо, че пия много АД, вечер като ми е много зле половинчо ми прави лавандулов чай и ми слага в дифузера няколко капки масло от лавандула за ароматерапия. Определено ми олеква...

# 668
Здравейте! Отдавна нарочно нито четях,нито пишех.Работата е много е и май по-зле не е била.Симптомите ми са много по-тежки от преди.Пълна паника и страх 24/7 ако изтърва нещо случайно на пода подскачам като малоумник.Както и да е,ще се ходи на психо.Наскоро само тревожни вести и ми се струва,Че погребението на което ходих съвсем ме събори психически.Тази нощ не можах да спя,ама грам.В момента нищо успокоително не пия.

# 669
Сали, не съм много ок последните няколко дни, даже онзи ден се върнах почти е началото, слава Богу без ПА, но едно треперене, парене в сърдечната област, прозяване, нервни крака, и нестабилност. Вчера бях почти цял ден с главоболие, отново не излизам защото нямам стабилност и така. Прави ми също впечатление, че взех от два дни да качвам отново кръвно, но без пулса, гледам че се държи нормално.

# 670
А отностно това треперене вие какво усещате. Напоследък аз усещам много странно треперене вътрешно без външно да треперя. Абе..едно такова сякаш вътре корема и органите ми треперят. Познато ли ви е? Много е странно...

# 671
А отностно това треперене вие какво усещате. Напоследък аз усещам много странно треперене вътрешно без външно да треперя. Абе..едно такова сякаш вътре корема и органите ми треперят. Познато ли ви е? Много е странно...

Да, нещо такова е, както го описвате.

# 672
И аз го имам Simple Smile струва ми се,че треперя като луда - а като се погледна не е така.Но пък го чувствам.Това психиката е страшно нещо,направо ти еба** мамата.Аз докато си чакам часа за лекар си намерих хиляди диагнози в гугал.Най-малкото нещо влизам и го проверявам и изчитам всичко що има.

# 673
Джоми, ще мине, трябва да мине. Ако е паническо разтройство антидепресанта ще подейства, ще се натрупа. Явно ти си стискал зъби до последно и си изтощил нервната си система до край. И така ще е известно време. Ще се редуват добри и лоши дни. И няма да се отчайваш. Всичко е преодолимо, само трябва време.

# 674
  • София
Няма ли някой роднина или приятел, който да ти помогне да отидеш на лекар?

Общи условия

Активация на акаунт