МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 577
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Аз умирам за шимър брика. За мен е най-естествения дневен хайлайтър изобщо. Редувах най-светлия за зимата и бронзовия лятото, като го ползвах и за бронзър, на двете им видях сметката, което при мен не се случва, тъй като съм зарината от продукти. Ще ги подновя.

За Пикси-ползвам го сутрин и вечер, преди грижата и грима.

# 181
Аз умирам за шимър брика. За мен е най-естествения дневен хайлайтър изобщо. Редувах най-светлия за зимата и бронзовия лятото, като го ползвах и за бронзър, на двете им видях сметката, което при мен не се случва, тъй като съм зарината от продукти. Ще ги подновя.

Не е ли много сутрин и вечер?

# 182
За тоника на Пикси, може ли да кажете какво имате предвид, че го ползвате с марля, защото съм решила да си го купя?
Да благодаря за препоръката да си купя контуриращата палитра и праймъра на Смашбокс. Много ми допадат и двете.

# 183
Марлята е пореста, напоява се супер много с малко количество течност и не задържа като памука, който е силно хидроскопичен.

# 184
Аз нанасям този тип тоници, че и киселините, и витамин Ц с ръце Simple Smile
Марлята ми се струва грубичка и трябва едва-едва да погалвам кожата с нея, при което не съм сигурна дали тя въобще получава нещо от активните съставки.

# 185
За 8 март дали ще има намаление в Сефора?

# 186
  • София
И аз тъкмо това щях да питам. Иначе днес получих смс от дългас и бюти зоун, но ме интересува Сефора.

# 187
15% на 7-8 парфюма. Разочароващо този път.

# 188
  • София
Дъглас & БЗ:

Всички продукти бяла и декоративна козметика на марките
Carita, Clarins, Clinique, Decleor, Eisenberg, Estee Lauder и Sisley с -20% отстъпка
само от 6 до 10 март

# 189
15% на 7-8 парфюма. Разочароващо този път.
Сефора е -15% на всички парфюми.

# 190

Не е ли много сутрин и вечер?

За мен не. Нали разбирате, че количеството киселина в продукта е минимално и като цяло трябва да имате непоносимост към съставка, за да има реакция. Въпреки, че направих ужасен обрив след лек химичен пилинг, кожата ми е супер с този тоник.

# 191
  • София
densi, малко тъп въпрос - колко са големи малките и големите червила на Том Форд? Примерно сравнено като размер с червило на Chanel, YSL?

Червилата на Том Форд са с различна големина.Аз поне имам в четири различни грамажа: 2 ; 2.5; 3 и 3,3. Като в една и съща гилза имам червило 2,5 и друго 3,3 грама.   

# 192
30% в Мак от утре до 10ти.

# 193
Чудесно, много съм доволна! Да използвам момента да попитам:
търся си оранжев руж. Търсеният ефект е това: https://www.youtube.com/watch?v=58rvEJzXAz0&t=60s
Тук е постигнат с: Ofra Cosmetics Blush - Apricot

Заглеждам MAC Like me, love me

Може би известните Peaches/Modern Mandarin?

Хрумва ли ви нещо друго подходящо?

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 00:14 от bambinnah

# 194
  • София
30% в Мак от утре до 10ти.
Има ли уловки пак някакви, за които трябва да се знае предварително? Thinking ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт