МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 45 тема

• 63 449
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
За мен Худа са си худа , не могат да се сравняват по качество с други . Много ги харесвам и скоро време мисля да взема и Нюд палитрата въпреки , че е по скоро лилавееща . Desert dusk и rose gold ги ползвам с голямо удоволствие .

# 496
  • София
Имам на Худа мини палитрата Coral Obsession и си я харесвам. Но палитрата, която най-много обичам, защото най-много ми отива и най-често посягам към нея за ежедневен грим е Chocolate Too Faced.
Hug Flutter
Аз също!
Нямам апетити към никакви нови палитри! Абсолютно наситена съм не сенки. Ако взема нещо е някаква единична сянка, колкото времеви интереси да потуша в себе си. Но палитри вече не купувам! Crossing Arms Naughty

# 497
Някой знае ли колко струва новата палитра на Тарт в нашата Сефора? (High tides and good vibes) Не съм сигурна, че бих си я купила де, предвид последните ми покупки 😬

Прави сте за палитрите, и аз уж се удържах за няколко месеца... и сега бам, 5 нови палитри за 1 месец 🤭

# 498
  • София
Да, палитрите на Худа са 130 лв.
Тарт 84 лв.
Наташа Денона 223 мисля, или там някъде. Питаше Шоколадче. Hug

Цитат на Дени от преди няколко поста.

# 499
Май към 80 лв беше писал някой.

Стана ми любопитно, сподели какви палитри си си купила. 🤩

# 500
На мен ми е интересна цената на Body Lava на Fenty умирааам за блестящи продутки за тяло.Hug
Едит-100 лева е , май ще пропусна...

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 18:18 от Candy_girl

# 501
Мерси!

Иначе си взех Juvia’s Place The Masquerade palette, Huda The New Nude, a вчера ми пристигна The Balm What’s the Tea (Ice Tea) (имаше подарък бронзър Бахама Мама към нея) 🥰 Чакам ММ да се върне от чужбина и да ми донесе Juvia’s Place The Magic Mini и Colorpop My Little Pony 💕 Купил ми е и иначе и Hourglass Ambient Lighting Palette и Nars Orgasm ружа (малко изоставам с тенденциите, но адски мн ми харесва като цвят и все отлагах да си го купя), както и един фдт-cushion от Etude House 🥰 Нямам търпение! Не са нови продукти, но за мен ще са си нови ❤ Тааа... мисля, че край за мене с палитрите засега 😇

# 502
Мерси!

Иначе си взех Juvia’s Place The Masquerade palette, Huda The New Nude, a вчера ми пристигна The Balm What’s the Tea (Ice Tea) (имаше подарък бронзър Бахама Мама към нея) 🥰 Чакам ММ да се върне от чужбина и да ми донесе Juvia’s Place The Magic Mini и Colorpop My Little Pony 💕 Купил ми е и иначе и Hourglass Ambient Lighting Palette и Nars Orgasm ружа (малко изоставам с тенденциите, но адски мн ми харесва като цвят и все отлагах да си го купя), както и един фдт-cushion от Etude House 🥰 Нямам търпение! Не са нови продукти, но за мен ще са си нови ❤ Тааа... мисля, че край за мене с палитрите засега 😇

90% от изброените са ми в уишлистааа! Страхотно! Да са ти честити! Маскарейда и аз го имам и съм изумена колко е добра. 

# 503
Честити и от мен. Аз пък наскоро взех 2 палитри на BH Cosmetics от Beautybay и съм възхитена. Страхотно качество за смешни пари. Не са за тази тема, защото се водят дрогерийни, но много приятно ме изненадаха.

# 504
На мен ми е интересна цената на Body Lava на Fenty умирааам за блестящи продутки за тяло.Hug
Едит-100 лева е , май ще пропусна...
Ще заредят и боди шимър олио на Sol De Janeiro скоро. Доста по-евтино е, малко по-естествен шимър е и мирише на Бразилска ваканция. Чакам с нетърпение!

# 505
Благодаря много, момичета 🥰
Но вече ще се “запра” малко с покупките на грим Simple Smile)) за известно време 😬

Ооо честито и на теб, esmeralda23! BH са ми друга мн любима марка, ще се опитам да намеря съответната тема, за да ти споделя аз от къде си ги поръчвам.

# 506
Заредени са новите бронзъри на Фенти бюти, освен трите Лава. Взех си най- светлия бронзър. Цената е доста прилична.

# 507
Днес ги видях-имат доста нюанси. А как са като консистенция, пигментация и блендване?

# 508
5 цвята са, всичките топли. Много финно смлени, кадифе са. Другите неща, като снимам и пробвам.

# 509
Благодаря! Пусни линк като качиш ревю моля те Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт