Русе

• 71 889
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,
знаете ли къде мога да подменя хастар на яке от естествена кожа?
Ремонти на кожени якета си правя при двете жени в обущарското ателие с/у х-л Бистра и Галина.

delia, много ти благодаря за отговора. Междувременно майка ми също се поразтърси за ателие и намери МИГ в бл. "Хъшове". Дадох якето на мъжа ми там. Много съм доволна от резултата - подмениха хастара с материал от ателието, старателно зашиха и спазиха всички допълнителни ципове и емблеми отвътре. Якето има допълнителен цип за допълнителна подплата. Препоръчвам МИГ.

В МИГ също съм носила кожени якета за ремонт и боядисване. Доволна съм оставала. Обаче там вземат два пъти по-скъпо за боядисване, всички дребни ремонти се заплащат допълнително и освен това се чакаше доста. Жената ми е казвала, че сама приготвя боята и чака, за да събере няколко неща, че да ги пусне едновременно.
Тези неща ме отказаха от услугите на МИГ, но да - работят качествено.

# 136
  • Русе
mibobo Автомивката на Пазара имат такава услуга. Но не съм ги ползвала лично.
Една колежка миналото лято ги ползва по препоръка на друга колежка. Остана доволна. Взеха и килимите и после и ги върнаха.
Интересува ме фирмата която шие униформите за строителния техникум?Име адрес благодаря.
Мисля, че униформите за всички училища се шият от Кеви М. Бях питала за "Възраждане "и пак нея ми казаха. Съседка за "Дойче шуле" и "Иван Вазов" пак там ходи.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 23:15 от viki_1974

# 137
Аз редовно ползвам автомивката на пазара за пране на килими. Но ги кара ММ. Напоследък имат много работа и малко претупват. Едното петно от килима  от детската ми остана...

# 138
Благодаря момичета  Hug , просто в момента няма кой да ги закара и върне и затова питам.

А някой викал ли фирма за почистване на матрак, те май с Рейнбоу повечето чистят  Thinking , мисълта ми е да ме ориентира към фирма, цени евентуално.

# 139
  • Русе
Мибобо, имам една ФБ позната дето вършее с Рейнбоу. Цени не знам. Да ти пратя на ЛС фейса й?

# 140
Мибобо, имам една ФБ позната дето вършее с Рейнбоу. Цени не знам. Да ти пратя на ЛС фейса й?

Дай, благодаря  Heart Eyes

# 141
Аз питах някаква фирма във фейса каква е цената. казаха ми 35 лева на матрак .

# 142
Аз питах някаква фирма във фейса каква е цената. казаха ми 35 лева на матрак .

Благодаря!

# 143
Всички фирми за професионално почистване предлагат пране на матраци и мека мебел. Отделно има хора, които предлагат такава услуга с професионална техника, но трябва някой да ти даде координати. Скоро не ми се е налгало да ползвам.
От кои фирми за качествена мека мебел сте доволни. Предстои смяна на диван и искам нещо удобно и добре направено.

# 144
  • в огледалото на живота
Може ли и на мен на ЛС  Blush

# 145
Не всичкисе шият от КевиМ, така мисля. Но повечето да.

# 146
Не всичкисе шият от КевиМ, така мисля. Но повечето да.
Престиж бизнес е фирмата.

# 147
  • КиТ
От кои фирми за качествена мека мебел сте доволни. Предстои смяна на диван и искам нещо удобно и добре направено.

Старата мека мебел какво ще я правите?

# 148
Ще я пусна в olx.bg Simple Smile

# 149
  • КиТ
Ако е диван и е запазен,ще искам снимки,щото в момента си търся,а съм на квартира и не ми се дават пари за нов и за това разпитвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт