Русе

• 73 095
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
В Медика разбиват с лазер, но май и в болницата после се снабдиха с такъв  newsm78
Не съм доволна от Медика. Разбивах там, но с литотрипсия. Нищо не са направили  и сега вече камъка е 14 мм. Ако ще разбивам в Русе искам при Венцислав Георгиев, иначе си мисля за Токуда.

Ето https://www.youtube.com/watch?v=TNAtPDsPIsc
Благодаря Ви Simple Smile

# 196
  • Русе
Имам за подаряване
 две ризи за АЕГ - 34 и 36 номер
Философия на Просвета 9 клас
Литература Бг Учебник - 8 клас
Математика - Булвест2000 9 кл

# 197
За ученическа карта за градския транспорт (тролеите на ЕГГЕД) какви документи е необходимо да представи ученика?
Гледах в сайта на дружеството, няма никаква информация...

# 198
За ученическа карта за градския транспорт (тролеите на ЕГГЕД) какви документи е необходимо да представи ученика?

По спомен...снимка, документ ученически - лична карта/ бележник сега понеже почва годината, мисля че може от миналата.

# 199
  • Русе
Движението в ремонтирания участък в района между Олимпа и МОЛ-а е просто чудо. Хората слизат от автобуса и те вървят по улицата, заедно с колите, защото не са махнали загражденията между двете платна на бул. "Липник".

# 200
Някакъв нечовешки хаос е в града от една година почти. Направо е изнервящо всичко това..

# 201
  • Русе
Представям си, какво ще стане, когато завали. Тази сутрин ми трябваха точно 40мин., за да се придвижа до работа и то в гр. като Русе. Градският транспорт просто не може да си спазва разписанието. През лятото беше добре, но сега вече...

# 202
  • русе
Навсякъде е пълно ,
Учениците са вече на уч-ще и всички отпускари се завърнаха 😊

# 203
Представям си, какво ще стане, когато завали. Тази сутрин ми трябваха точно 40мин., за да се придвижа до работа и то в гр. като Русе. Градският транспорт просто не може да си спазва разписанието. През лятото беше добре, но сега вече...
После защо хората си ползвали колите...Как да разчиташ на такъв транспорт?!

# 204
Най тъпото е ,че са махнали легналите полицаи на Олимпа, подозирам ще има много пребити хора те карат като ненормални там.От Олимп до Кауфланд ще е писта за идиоти,че и загражденията премахнаха.Аз лично бих се зарадвал управата на града да натисне Монтюпе да слагат още филтри ,че мирише ужасно но на кой му пука за населението.

# 205
  • Русе

По спомен...снимка, документ ученически - лична карта/ бележник сега понеже почва годината, мисля че може от миналата.
Току що звънях да питам. Актуалният сайт е на общински транспорт, ЕГГЕД вече няма. http://www.transport-ruse.com
Та, може да отиде до бул. Скобелев-45 родителя, като носил личната карта /от нея ще си сканират снимката/ и старата ученическа книжка.
Едномесечна карта за всички тролеи е 16лв и важи от дата до дата.
Едномесечна карта за един номер автобус е 18лв.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 14:38 от dilyana_M

# 206

Току що звънях да питам. Сайта е на общински транспорт, ЕГГЕД вече няма. http://www.transport-ruse.com
Та, може да отиде до бул. Скобелев-45 родителя, като носил личната карта /от нея ще си сканират снимката/ и старата ученическа книжка.
Едномесечна карта за всички тролеи е 16лв и важи от дата до дата.
Едномесечна карта за един номер автобус е 18лв.
Благодаря за инфото.
На едно място може и за тролеи и за автобус ли да се извадят карти?
На мен ми бяха казали, че на Скобелев вадят за тролеите, а на Олимп за автобуси.
Освен това не разбрах къде точно на Скобелев. Номерът ми го дава сградата на СБА. Някъде вътре ли е гишето?

# 207
  • Русе
082 82 89 70 - това е номерът на билетния център на Скобелев, в сградата на СБА. Като стигнем до там, все ще го намерим къде е това гише. От там ми дадоха информацията, но не споменаха че за автобуси се издава на друго място. Най-добре позвънете и вие.

# 208
Мисля, че и за автобусите там издават.
Точно в сградата на СБА е, от вратата в дясно, то се вижда 2 гишета са.

На място се попълва формуляр да сте подготвени психически  Crazy Mr. Green

# 209
Много ви благодаря, момичета.
До сега не ни се е налагало да вадим карти и за това съм доста неориентирана.
Само още нещо да попитам, да видим дали правилно съм разбрала от сайта, в който гледах.
Картата за тролеите важи за всички тролеи, а картата за автобус важи само за една конкретна линия?

Общи условия

Активация на акаунт