Леченив в турска клиника

• 468
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Моля за помощ от всички, които могат да помогнат за следния случай:
Баща ми е с исхемичен инсулт в следствие на него с парализирана дясна страна и моторна афазия.Състоянието му е много тежко. Вече  15 месеца след инсулта правим рехабилитация но резултатите са много слаби и едва забележими.
Той  има и инфекция на пикочните пътища в следствие на използването на катетър. В началото на тази година махнахме катетъра и започнахме лечение като сменихме трима уролога и изпробвахме 16 вида различни антибиотици с надеждата , че ще има ефект.За съжаление положението е същото, при всяко уриниране той изпитва силни болки и това пречи на рехабилитацията, дори на нормалното му хранене и пиене на течности.
Относно инсулта също няма никакво подобрение, различни невролози само сменяха лекарствата му и накрая пак нищо. Само оправдания, ама той е на 82 години. Досега в България не открихме лекар, който да се заеме и нах-вече да иска да му помогне поне да подобрим начина му на живот.
Майка ми изнемогва да се грижи за него вече и наши познати ни посъветваха да потърсим лекари в турска клиника, които могат да помогнат.
Моля всеки, който има информация за клиника или лекар в Турция, който може да помогне да сподели информация .

# 1
Какви специалисти всъщност търсите? Т.е. в коя сфера

# 2
Здравейте,
Видях поста ви и разбрах,че имате нужда от помощ.
Едни мои познати се лекуват в Истанбул,доста са доволни,но те са с друг неврологичен проблем.
Но какви ви пречи да си направите една консултация и в турска клиника?

# 3
Благодаря ви за отговора.
В  нашия случай търсим невролог, който да помогне за възстановяване от инсулта и уролог, който да се справи с урологичната инфекция, защото уролозите в България казват , като не се движи и е с памперси ще има бактерия и инфекция, това е не можем да направим друго.
Моля, ако имате кординати на клиника или на лекари от Турция, споделете ги, за да опитаме първо да направим онлайн консултация с тях, защото транспортирането на такъв болен е трудно.
Въпреки всичко само да има надежда за лечение, съм готов на всичко за да го направим.

Общи условия

Активация на акаунт