Февруарски бебета 2019г. Тема 1.

• 22 963
  • 648
  •   1
Отговори
# 420
Моята така реагира на тиква. Въобще не и хареса. Аз изчаках 2-3 дни и дадох пащърнак, но без нищо друго. Него повече го хареса. Освен това и давам една лъжица на нея, да си я дъвка и играе. С другата аз храня. Не се притеснявай. Ние още сме на макс. 10 - 20 гр., а вече 2 седмици минаха.

# 421
От известно време издирвам сладък картоф да купя, но не мога да намеря, мисля, че не му е сега сезона, а на готово пюре го няма тук при нас, както и пащърнак. Освен и утре да я пробвам с картоф, ако не иска ще изчакам 2-3 дни и ще мина на морков. И задължително ще дам лъжичка да се заиграва!

# 422
  Аз дадох картоф след като бях въвела 7-8 зеленчука. Иначе сладък картоф и пащърнак давам често, тях ги харесва.
  От плодовите май хареса само сливата.

# 423
Моята харесва всичко, вчера изяде 80гр броколи, днес сме на сладък картоф и пак оризова каша, но първият път с първото пюре беше мн гъсто и изобщо не го яде, но на 3ти 4ти ден почна да свиква (правя го вече по рядко и с малко ам) и сега яде без проблем. Обича най мн картоф с морков или броколи.  Аз си мисля че няма да се научи, а тя си хапва и то с наслада Simple Smile така че, ще се получи и при вас

# 424
Леле, вече имате зъбчета и обичате зеленчукови пюрета. На малката ми ако не и топна лъжичката в плодово пюре, не ги яде. Вече си хапва и с месце, кашите ако са без мляко, добавям и плодово пюре. В столчето за хранене почва да седи стабилно с изправено гръбче, но в количката нещо не и е удобно изправена.
Учуди ме пкк-то и урината след 6 мес. Педиатърката не ми спомена, че трябва. Но ще получа направление за проф. преглед при нефролог. Някой минал ли го е вече? Как протича?

# 425
  Гледат вътрешните органи с ехограф, правят снимка и пишат становище. 10 минути е прегледа.

# 426
  • Русе
От известно време издирвам сладък картоф да купя, но не мога да намеря, мисля, че не му е сега сезона, а на готово пюре го няма тук при нас, както и пащърнак. Освен и утре да я пробвам с картоф, ако не иска ще изчакам 2-3 дни и ще мина на морков. И задължително ще дам лъжичка да се заиграва!
Има на Лидл, вземам от там, малко е скъп де 6.99 май беше и с 3 картофа правиш килограм. ✌

# 427
Благодаря, G3r, аз не съм в БГ, но мога и в тукашния Lidl да проверя.
Знам, че не е препоръчително, но вие оставяте ли бебета да спят по корем? Моята щерка от 2 седмици някъде ме побърква нощем, по 4-5-6 пъти суче, а през останалото време се мята и рита в легълцето си като риба на сухо. От 2-3 вечери обаче взе да се обръща и да спи по корем и така си откарва по 4-5 часа и е много спокойна нощем. И аз поне си възстанових малко силите.

# 428
  • София
Не знам какво те притеснява. Щом така им е удобно,защо да ги местим. Малката спи по корем отдавна(поне 2 месеца). Не съм я местила,нека си спи както иска.

Благодаря, G3r, аз не съм в БГ, но мога и в тукашния Lidl да проверя.
Знам, че не е препоръчително, но вие оставяте ли бебета да спят по корем? Моята щерка от 2 седмици някъде ме побърква нощем, по 4-5-6 пъти суче, а през останалото време се мята и рита в легълцето си като риба на сухо. От 2-3 вечери обаче взе да се обръща и да спи по корем и така си откарва по 4-5 часа и е много спокойна нощем. И аз поне си възстанових малко силите.

# 429
  И нашият спи по корем от доста време, май от както се научи да се върти. И мен ме притесняваше отначало, но вече не ми прави впечатление.

# 430
Нали уж до 1 година трябвало по гръб да спи, ама то може ли все да го наместваш? Аз си я оставям както тя си реши, просто исках да знам, дали не бъркам.
Картофа и днес го повърна, явно не е нейния зеленчук.

# 431

Мами, тези от вай които се хранят с HIPP (АМ), от къде го купувате? Виждам цени по чуждестранни сайтове на 1/3 от тукашната, но не правят доставки до България. Намерих няколко продавача в ФБ, които също го продават малко по-евтино, но нещо се страхувам да поръчам приз ФБ.

# 432

Мами, тези от вай които се хранят с HIPP (АМ), от къде го купувате? Виждам цени по чуждестранни сайтове на 1/3 от тукашната, но не правят доставки до България. Намерих няколко продавача в ФБ, които също го продават малко по-евтино, но нещо се страхувам да поръчам приз ФБ.

Аз купувам от Германия - amazon.de. Има фирми за доставка до България - Избираш си някоя от тях, взимаш им адреса в Германия, амазон доставя до техният адрес, а те после до България.

Наистина е по-евтино поне на половина.

# 433
Аз живея в Англия,  цената е между 8.50-9.50£ за кутия от 800гр

# 434

Аз купувам от Германия - amazon.de. Има фирми за доставка до България - Избираш си някоя от тях, взимаш им адреса в Германия, амазон доставя до техният адрес, а те после до България.

Наистина е по-евтино поне на половина.

Може ли да ми кажете как да открия тези фирми, до сега винаги поръчвам директно от сайтовете, не съм го правила чрез посредник и не ги знам. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт