Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • AMS
 Ирка, радвам се да те видя!!!
 Фенче, няма такова нещо!!! Разбирам те!!!
 Не за мен и за теб става дума, а за Къванч!!!
 Няма как да се скрие и отрече възхода му!!!
 Благодаря за фрага!!!
 Тръпки ме побиха  и онемях >>>

# 481
# 482
Диве  Hug  newsm10
Благодаря за гифчетата!  bouquet
Ох, и аз онемях  Cry
Добре, де ... от къде е разбрал Кадир и адреса на майка си и името си ? Дали пък наистина не се е срещнал с баща си  newsm78 Подругите пък се страхуват, че Зейно е отишла при Вели и за това тоя и е дал майката на Кадир  Mr. Green Абсурд, това Зейнеп никога няма да го направи  Naughty Кога е четвъртък  Laughing
Асийе най-после е с по-свястна перука  Peace

Чудя се дали не е сън на Зейно  newsm78  Неее, тя не знае, че се е казвал Юсуф Кадир Thinking
Синан  Hug благодаря за превода!  bouquet

# 483
Уау! Какъв фраг само! Ако беше част от "Черно-бяла любов" щях категорично да кажа, че е нечий сън, но тук няма такава практика на подвеждане. Всички са здраво стъпили на земята, никой не сънува и не си представя и това ме озадачава.
Кадир открива Асие! Айде бе! Дългоочакваната среща майка -син се случва! Някой да дойде бързо до Пловдив да ме ощипе, защото имам чувството, че аз съм тази, която сънувам!
Ако Кадир се срещне с майка си като синът ѝ Юсуф, а не като някой случаен гост, това категорично ще е огромен скок в развитието на историята, защото от сега нататък Вели ще има още един, при това доста силен враг в лицето на лъганата Асие ханъм! А той, струва ми се, не очаква съпротива или противодействие да дойде точно от нея в това състояние. Но, както съм казвала вече по повод на Зейнеб, Вели доста подценява майчината сила и способности! Може пък последният, довършителен удар да дойде не от там, откъдето го очаква! Да не получи нож в гърба, докато се пази от куршума насреща си!

# 484
Уау! Какъв фраг само! Ако беше част от "Черно-бяла любов" щях категорично да кажа, че е нечий сън, но тук няма такава практика на подвеждане. Всички са здраво стъпили на земята, никой не сънува и не си представя и това ме озадачава.
Кадир открива Асие! Айде бе! Дългоочакваната среща майка -син се случва! Някой да дойде бързо до Пловдив да ме ощипе, защото имам чувството, че аз съм тази, която сънувам!
Ако Кадир се срещне с майка си като синът ѝ Юсуф, а не като някой случаен гост, това категорично ще е огромен скок в развитието на историята, защото от сега нататък Вели ще има още един, при това доста силен враг в лицето на лъганата Асие ханъм! А той, струва ми се, не очаква съпротива или противодействие да дойде точно от нея в това състояние. Но, както съм казвала вече по повод на Зейнеб, Вели доста подценява майчината сила и способности! Може пък последният, довършителен удар да дойде не от там, откъдето го очаква! Да не получи нож в гърба, докато се пази от куршума насреща си!

Поли  Hug  newsm10 smile3521
И аз имам нужда някой да ме ощипе, защото още не вярвам на очите и ушите си  Rolling Eyes
Помислих си, че може Джемре да му е казала, че Зейно я разпитва за Асийе, но не е и това, и тя няма от къде да знае, че се е казвал Юсуф  Thinking Ще видим  Peace
Междувременно чакам да започнат и Оскарите  Peace Никога не съм гледала церемонията, но тази вечер задължително ще гледам - откриването ще е с QUEEN  newsm44  И дано отново спечели Бохемска рапсодия!  Praynig Praynig Praynig

# 485
Али, Честит Рожден ден, мила Kissing Heart ! Бъди здрава, обичана, обичаща и щастлива Heart Eyes!!!

# 486
  • София
   Али, честит рожден ден. Желая ти много здраве и късмет. Моят пратеник идва с цвете за теб

.

# 487
   Ох.... това просто не е човешко изпитане.

Съмнявала ли  се МАЙКАТА , че е  това прекрасно момче/мъж  е нейното/ НЕ!

Подозира ли  Кадик , че това  е майка му-НЕ!

Praynig Praynig Praynig да е истина!

Не само е истина , но според мен Зейно  е рискувала и му е казала с цената на всичко.

Благодаря за фрагмана и превода  bouquet  Обичам ви! Hug

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 21:19 от sebilMM

# 488
  • AMS

Синан, благодаря за превода!!!
 Наистина ме шашна фрага!!!
 И други пишат за сън, ама картината пък толкова HD, никога не е била.

Цитат
Вели доста подценява майчината сила и способности! Може пък последният, довършителен удар да дойде не от там, откъдето го очаква! Да не получи нож в гърба, докато се пази от куршума насреща си!

Поли, благодаря ти за ощипването!!!
 Намерих още едно обяснение за тази фразата  #Karşını Kolla
 Фенче, успех на Оскарите!!!

# 489

Синан мерси bouquet
Уауу каква изненада! Crazy
и мен ме побиха тръпки и онемях......
ако е вярно, мисля, че сюжета завива в съвсем нова посока.
нямам намерение да гадая как се е стигнало до тук Wink
не искам да ни пързалят пак, че ще има такава среща Whistling

Ирее Heart Eyes, сладурке, радвам се да те видя Simple Smile
напредваш със сериите, току виж до петък си изгледала и 11, както разбра от постовете ни е страхотна.
мерси и за коментара ти bouquet

Фенче Heart Eyes, успех на твоите фаворити за Оскар Peace
Поли Hug newsm10
Себи Hug, Ани Hug
Дива bouquet

много готин Кадир във фрага Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 21:22 от Airra

# 490

Аз май се шашнах и обърквах не с да  и трих , писах  трих но съм Shocked Shocked Shocked от фрага!
от фрага до степен , че забравих да благодаря на Синан и невероятната женска компания около него bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

ОХ.... невероятен ни е сериала. Може някой  гладен за негативи да "духа супата" hahaha hahaha hahaha

# 491
  • София
Оооооох Боже, най после се срещнаха.  Покъртително е. Друго яче погледна Кадир онази жена, която му се представи за майка. Този поглед е съвсем различен.
Да напиша ли сценарий? Кратък. Според мен Джансъз се е отървал от Вели. Той вече не му върши работа. Ако е и разбрал откъде са дошли парите, Вели изгоря. Адвокатът отърва кожата благодарение на инфаркта. Засега.
Нещо се е случило с Айлин, завели са я в болница, Кадир не е издържал да не отиде и отношенията са се оправили. Ако го няма вече Вели Зейнеп няма от кого да се страхува вече и е разказала всичко на Кадир. Оттам нататък сигурно е било лесно да разплете кълбото. Минало е малко време, защото раните по лицето му са почти заздравяли.

# 492
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Вай бе Flushed. Бен чок шашардък Anguished
Синан благодаря за фрага и превода Flowers Hibiscus
Кет Hug много ми допадна сценария ти за развитието, обаче не вярвам, че Вели тилкова бързо ще го заличат от лицето на Земята Rolling Eyes
Наистина не знам как Кадир е разбрал адреса на Асие Rolling Eyes дали пък Джемре не го е научила, споделила със Зейно и при посещението на Кадир в болницата при Айлин, Зейно му го дава. Не може да понесе че вероятно няма да иска той да говори с нея, тя е изстреляла причината за срещите си с Велю. Аз така го съчиних Stuck Out Tongue Winking Eye. Дали пък "пръст" в срещата майка-син няма самия Джансъз! Може да е намерил жена си, но никой от наште персонажи да не знае. От друга страна дали пък наистина истинското му име не е Юсуф а и Кадир се представи с него 🙊. Оффф яяя.
Въпроси мога да си задавам до утре сутрин, но пък отговори мога да получа чак в четвъртък вечер от Али аби и то ако е в добро разположение на духа Joy
Когааааааааа е четвъртъъъъъъъъъъък Tired Face

# 493
Момичета, мисля, че Али аби не хвърли в  очакване!
След този фраг, редно е хаштагът да е #ДнесEчетвъртък  GrinningGrinningGrinning

# 494
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Момичета, мисля, че Али аби не хвърли в  очакване!
След този фраг, редно е хаштагът да е #ДнесEчетвъртък  GrinningGrinningGrinning
Поли, направо ни Фърли у луд размисъл Али аби Stuck Out Tongue Winking Eye. Намета ни яко по черешите в очаквано на пролетното цъфтене.... Кога?...... в четвъртък, евет! 😜

Общи условия

Активация на акаунт