Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И на Адем съм бясна, и на Зейнеб, и на Джемре и на всички почти! Имам чувството, че Кадир е сам-самичък в тази борба срещу Вели!

# 646
а Зейнеп има ли принос, в това, че Кадир намери майка си?
не разбрах.....

# 647
   Аз ,наистина   не съм гледала такава актьорска  игра .Браво на Киво! Hug
 Докато чакаше да види майка си изрази вълнението си  с очи , устни, ноздри ...всичко беше чувствено....очакващо!

# 648
И аз съм им бясна на всички, ама най-много на Зейнеп  #Cussing out То бива, ама тази нейна любов не я разбирам  Rolling Eyes Що не вземе и да се омъжи за тоя убиец, само и само Кадир да си има майка  smile3515 Чакам с нетърпение да разбера какво каза на Кадир - че всичко е свършило ли  newsm78
Айре  Heart Eyes ами и аз не разбрах  Rolling Eyes Ама Вели май му написа адреса на майката, след като разбра, че си е оттеглила жалбата  ooooh! Ще видим утре с превод, много неща не разбрах. Само разбрах, че условието на Вели е да напусне Кадир и тя май реши точно това  newsm78 Да видим как ще се оправят ... надеждата ми вече е в Джансъз, иначе няма отърване от този изрод Mr. Green

# 649
направих му скрийнове

Фенче и аз така Peace
и много недоволни от серията, ужас ooooh! Joy

Кадир и Зейно - битти
м/у Джемре и Керем, също
прекраснооо! Mr. Green

# 650
Айре  Heart EyesНа който не му харесва, да не гледа, аман от мрънкалници  #2gunfire Аз може да се ядосвам на героите, но това не значи, че серията не беше интересна. Хем не им харесва, хем гледат  Mr. Green На мен нещо като не ми харесва не го гледам и не дразня тези, които го харесват сериала  ooooh!

# 651
На който не му харесва, да не гледа, аман от мрънкалници  #2gunfire
ами да Peace
сериала не е любовна драма
още по-малко романтична комедия Joy Joy

и това за дразненето-мани ooooh!

Алинка Heart Eyes, нарде, да каже и тя??? Wink

# 652

И на мен ми омръзна от мърмореши Да ходят да спят На мен ми харесва серията  Стига толкова преди превода .Така де!

# 653
Себи  Heart Eyes айнен ойле  #Cussing out Тези двамата на края бяха невероятни ...евалла!  Heart Eyes

# 654
Себи!!! Wink Joy
нещо за теб
не само де Laughing
 Heart Eyes

и видео
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1101226808534622208

# 655
Тая глупачка си е оттеглила жалбата  ooooh! ooooh! ooooh! И сега ще го пуснат Вельо  #Crazy
не е глупава много добре знае какво да направи, само по този начин може да го принуди за адреса на майка му

# 656
Айре  Heart EyesНа който не му харесва, да не гледа, аман от мрънкалници  #2gunfire Аз може да се ядосвам на героите, но това не значи, че серията не беше интересна. Хем не им харесва, хем гледат  Mr. Green На мен нещо като не ми харесва не го гледам и не дразня тези, които го харесват сериала  ooooh!

Абсолютно!
Фактът, че се вълнуваме толкова означава, че серията ни е провокирала и заинтригувала!

# 657
Тая глупачка си е оттеглила жалбата  ooooh! ooooh! ooooh! И сега ще го пуснат Вельо  #Crazy
не е глупава много добре знае какво да направи, само по този начин може да го принуди за адреса на майка му

Според мен и без нейните саможертви Кадир се оправя чудесно!
Поли  Hug айнен!  Peace

# 658
а Зейнеп има ли принос, в това, че Кадир намери майка си?
не разбрах.....
да, затова оттегли жалбата и когато Адем го попита защо , отговор  на Вели - обича много Кадир

# 659
  • Ruse, Bulgaria

Общи условия

Активация на акаунт