Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
той Али бей винаги ни фърля в очакване, ама тоя път надмина себе си Mr. Green
само дано си заслужава чакането!! Whistling

айди лека вечер от мен Hug

# 496
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, отново! Синан, мерси за трейлъра!  Hug

Момичета, аз съм леко скептична, относно показаното в трейлъра. Не ми се вярва да има толкова скоростна развръзка в сюжетната линия майка-син. Наистина е минало достатъчно време, за да зараснат "новите" рани на Кадир (според мен, около две, три седмици, а ако не е влизал в нови схватки, може да са доста повече). Имахме подобен заблуждаващ трейлър. Не знам, странно ми е... или ме е страх, че може да не е така, както изглежда... Не смея да се зарадвам...

# 497
# 498
Добро утро в понеделник Simple Smile!

Hands ThumbsupФенче Heart Eyes нямам търпение и бързам да те поздравя!
Скрит текст:
Поздравления за Рами Heart (и за другите три Оскара дотук)! Чакам за филм да видим... Hands Thumbsup еее, не взеха... Но пък хитът на вечерта беше откриването с Queen Simple Smile!!!

Себи Heart Eyes Joy - за гифчетата от Twitter: аз просто си чета инструкции и импровизирам (и става проба-грешка Wink). В общи линии правя това, което е описала Дива Simple Smile.

Изгледах серията с превод и впечатлението ми се затвърди - много динамична, "пълна", смислена серия, хареса ми всяка секунда Simple Smile! А Киво направи открит урок по актьорско майсторство Heart!

Благодаря ви, удоволствие е човек да ви чете: Айре, Фенче, Себи, Кети, Али, Диве, Поли, Коте, Фиф, Кате, Терзи, Ире, Вики, Тинче Hug Hug Hug!   Няма да мога да ви цитирам всички, затова само изразявам възхищението си от задълбочените анализи, смислените коментари и красотата, с която сте изпълнили страниците на къщичката ни Heart Eyes!

Момичета, аз също онемях от фрага..., но мисля, че е истина и ще си заслужава чакането до четвъртък... Grinning! След това силите малко ще се поразпределят и ще стане още по-интересно Simple Smile! Едно от най-хубавите неща на сериала ни е, поне според мен, че нещата се изясняват бързо и няма скрито-покрито!

Прекрасен ден Hug!

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 07:13 от AniMae

# 499
Здравейте,

аз не искам да е истина, това което показаха във фрага.
Защото ако е така, сериала май върви към финал.

Фенче, поздравления за оскара на Рами Малек, знам, че ти се вълнуваше много. Момчето наистина заслужава, пресъздаде страхотно образа на Фреди!

# 500

Добро утро Hug Hug Hug

Ани Heart Eyes благодаря за ранното кафенце bouquet

Аз второто висше го започнах Laughing Laughing Laughing .Карам го задочно и не зная дали скоро ще успея Wink

Фенче Heart Eyesпоздравления!Бях уверена ,че това момче  ще  заслужи Оскара.

Поглед ,който изразява всичко.

Приятен ден и седмица момичета bouquet bouquet bouquet

# 501
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

За мен поне е прекрасно  Wink

Ани  Heart Eyes  newsm51 smile3521
Хоги  Hug Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet Честно казано, аз не очаквах и Оскар да вземе, но се надявах  Wink
Но, най-много се изкефих, че моята любима група откри за пръв път Оскарите и нощта на Холивуд беше тяхна. Не забравиха и Фреди  Heart Eyes
Не мисля, че ако Кадир открие майка си това означава, че сериала е към края си  Thinking Има още толкова много неща да се случат. Трябва да се раздаде правосъдие  Laughing
И аз като Ани  Heart Eyes съм много доволна, че не протакат нещата, няма излишен пълнеж,  именно това ми харесва. Дано продължат така!  Peace
Кадир  Heart Eyes

Приятен ден, сладурки, аз днес съм айляк  Laughing
Себи  Heart Eyes а това е за теб! Прекрасни!  Heart Eyes

# 502
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, момичета!  bouquet Фенче, честит "Оскар" на Рами! Заслужи си до момчето, непосилна работа свърши!

https://youtu.be/iy4GL6RtVOk

Лек ден!

# 503
Кате  Hug благодаря!  bouquet Да, много труд и сили хвърли момчето  Heart Eyes
Благодаря за видеото!  bouquet
Да не са станали гаджета с актрисата, която игра Мери  newsm78 Такива целувки ...  Thinking

# 504
  • гр. Върбица обл. Шумен
Кате  Hug благодаря!  bouquet Да, много труд и сили хвърли момчето  Heart Eyes
Благодаря за видеото!  bouquet
Да не са станали гаджета с актрисата, която игра Мери  newsm78 Такива целувки ...  Thinking

Май, да...

http://www.cosmopolitan.bg/zvezden-bulevard/poznai-koe-e-gadjeto … a-rami-malek.html

# 505
Кате  Hug благодаря, не бях виждала тази статия  bouquet
 hahaha какво пише на стената

# 506
Дружки, добро утро! 😍

Имайте прекрасен ден. ☘

Фенче 😍 ,
Браво за Оскара! Представям си колко се радваш и аз споделям радостта ти! 😘

Фрагът е страшеееееен. 😳
Нищо чудно наистина да се сетят, не мисле , че това ще доведе до финал. Според мен даже ще стане дори по - интересно.
Но пък може само да ни “будалкат”. Всичко се очаква. 😀

Ще разберем в Четвъртък!

Оле, Буфчетата са сладурииии от всякъде. Фе е толкова красива. 😍
Обожавам ги! 😘

Хубав деееен! 😘

# 507
  • София
Здравейте,
не  мога да се стърпя да не обърна внимание на това, че Кадир сякаш погледна нагоре в последния момент от фрага, а не логично малко надолу към майка си, като се има предвид, че тя е доста ниска.  Това може да е някаква  изненада за нас. И си мисля, дали този фраг не е последната сцена от следващия епизод? и пак да ни оставят да се чудим до следващия четвъртък.

Пожелавам на всички приятна седмица, успешна и слънчева. Стига на студа и ледения вятър.!

Чудя се какво ли биха правили MAVI ако го нямаше Къванч на този свят !!!

# 508
Привеет дружки! Hug
Фенче Heart Eyes, честита ти радост за Оскара Peace
що си айляк, да не сте затворили ДГ?? Wink
Ире Heart Eyes, ооо май се позавръщаш в къщето ни, радвам се! Simple Smile
Ани Hug мерси за ранното кафенце bouquet
май си нямала време за обичайния ти дълъг пост Wink
и аз мисля, че в сериала ни всичко се развива бързо и динамично,без разтакавания и пълнежи...няма ги и типичните турски мурафети, които комшиите обичат/няма да ги изброявам Mr. Green/
Хоги wavey
от АЯ имаше един ТТ , че серията на 30 май ще е страхотна
предполагам, че тогава ще е финала Peace
мисля, че един стегнат и качествен сериал с 25 серии-е напълно добре! Praynig
и според мен ще стане още по-интересно, след като Кадир намери майка си.

Кате Hug, Себи Hug

Кет Hug
и аз мисля, че ще има уловка Whistling
Цитат
Чудя се какво ли биха правили MAVI ако го нямаше Къванч на този свят !!!
Joy Joy Joy

тук сме абонирани за първото място Peace

и Башак много се вълнува покрай Сблъсък..... споделила е фрага и в ТТ си и в ИГ!! Peace

Фахрие е прекрасна, пупу!!

ужас, накъде отива тоя свят ooooh! Joy Joy
Скрит текст:

хубава и успешна седмица!! Hug

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 12:30 от Airra

# 509
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, поздравявам те и аз за Оскара! bouquet
Ти си го позна.
И аз се радвам за момчето, страхотно игра, макар че аз в нито един момент не видях Фреди в него.

В нашия сериал се обърквам аз: Ако Джансъз е баща на Кадир защо ще иска да погуби внучката и снаха си? Не виждам мотив. Айде, майката да се е страхувала от бащата - разбирам. Има бащи насилници и изроди, това мога да го разбера. Но другото - не.
Не можах да разбера също защо Кадир се впусна в този самопожертвователен бой с глутницата около Вели. Почти самоубийство си беше това и не е мъртъв, само защото Вели  явно реши, че му е рано да умира.
Аз разбирам, че беше афектиран, вбесен. Но все пак той е полицай, би трябвало да може да се владее, да контролира ситуациите. А той се втурна в мелето като някакъв безумец и се остави да го млатят като боксова круша. Много глупаво, неразумно постъпи. Има толкова много неща да свърши, би трябвало да постъпва по-обмислено. Керем и той същият като него - действа без да мисли. Но Керем не е полицай, няма толкова отговорности, пО може да си "позволи" да го смелят от бой, ако мога така да се изразя. Сцената на стълбите с двамата бити наистина беше мила и симпатична. И двамата си патят от характерите си - поддават се на импулсите си, не се контролират и позволяват да ги провокират.
Керем също много глупаво се поддаде на провокацията. Беше ясно, че Демир отива там, защото го сърбят ръцете и просто търсеше повод да пусне в действие юмруците си. Демир е жесток човек, той бие и убива за собствена наслада, а не защото има причина. Каква причина имаше да застреля майката на Керем? Никаква. Ама щеше да го направи, без да му мигне окото. Та какво направи Керем? Даде на Демир, каквото иска.
Любов скоро няма да видим, ми се струва.
Кадир се зарече, че връщане назад няма да има.
При Керем и Джемре също се пропукаха нещата. Демир помогна за разширяване на тези пукнатини.

Много ми хареса гласът на Къванч, когато Кадиир четеше писмото до майка си. Много прочувствено, много затрогващо, докосна ме мен. Играта на Къванч ми харесва, но най-малко го харесвам в "ядосаните" сцени. Крещенето не ми допадна, гласът му изтъня до врещене и не ми хареса на мен. Знам, че беше вбесен Кадир, предаден, отчаян и какво ли не, но двата пъти, когато крещя - на онзи с дългата коса, който пое вината за атентата и на Зейнеб, нещо ми беше в повече не яростта, а начинът, по който изигра сцените Къванч. Но аз по принцип имам проблем явно  с гневните му сцени.
За сметка на това пък много го харесвам в по-лежерните сцени, когато се смее или когато разказва някаква случка. Харесвам го много и в сцените с Айлин.

Тази майка никак не подхожда на Кадир. Колкото повече я гледам, толкова по-малко я възприемам като негова майка. За пръв път ми се случва в турски сериал да кажа, че не харесвам нещо в каста.

Общи условия

Активация на акаунт