Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 510

Имате ли идея-умалени , уголемени...  ?
[/quote
Имам боти и сандали и си отговарят

# 511
Включвам се и аз в тази толкова интересна тема. Никога не съм поръчвала от Амазон, но искам да си купя 2 броя дънки от немския - цените на същите модели са по-евтини от в английския. Въпросът ми е как да процедирам - да поръчвам директно или да използвам Габко за посредник? Кое е по-изгодно и сигурно? Моля, запознатите да не ми се сърдят за лаишкия въпрос. За съжаление не зная немски, а английски, но успях да си направя регистрация и в двата Амазон-а.

# 512
Прави се ЕДНА регистрация и тя важи за ВСИЧКИ Амазони. Доставката до адрес в Германия може да е безплатна при достигане на определена стойност на поръчката ако продавач е Амазон. Съответно е по-евтино от директна доставка до БГ. Немския амазон има опция за смяна на езика от немски на английски.

# 513
Прави се ЕДНА регистрация и тя важи за ВСИЧКИ Амазони. Доставката до адрес в Германия може да е безплатна при достигане на определена стойност на поръчката ако продавач е Амазон. Съответно е по-евтино от директна доставка до БГ. Немския амазон има опция за смяна на езика от немски на английски.

Благодаря за тази информация. А има ли някаква отстъпка или купон за първи клиент? Моята сума засега е 77 евро.

# 514
Не. Ако има опция за някакво намаление, то трябва да излиза рекламен банер - отсъпка 4 п. в английския Амазон имаше като се създаде уишлист за пръв път, или 5 п. ако си инсталирате мобилното приложение. Има разни оферти от време на време за зареждане на акаунта с някакви пари и добяват до 48 ч. 5 п или 5 е дискаунт, който се вижда на последната стъпка преди плащане и подобни намаления, но излизат в профила Ви и трябва да са видими за Вас. Няма правило кога ще Ви се активират, дори в момента да са достъпни за други клиенти....

# 515
Здравейте,
Някой купувал ли е тениски на Springfield. Има доста евтини. Какво е качеството?
Благодаря!

Може ли линк?

# 516
Здравейте,
Някой купувал ли е тениски на Springfield. Има доста евтини. Какво е качеството?
Благодаря!

Може ли линк?
Пишеш името на марката в съответния Амазон и разглеждаш, ако ти допадне нещо и е намалено ..... цените се сменят постоянно, за да дам конкретен линк ..... тези, които аз поръчах след поръчката ми им се вдигнаха цените ......

# 517
  • Popovo
Тази промоция ми излезе, валидна само за днес.
При покупка поне за 25 лири, отсъпка 5 лири, с код BIGTHANKS
https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=7143867031&pf_rd … 2B97VXDFGCVJQ4J82

# 518
  • Sofia
Здравейте,
Благодаря!

Много са хубави, аз също ги следя, напълних гардероба с тениски и ризи за по 5-6 лири. Особено памучните ризи са чудесни, хубава кройка, изпипани, сега чакам още 2.

# 519
  • Пловдив
Тази промоция ми излезе, валидна само за днес.
При покупка поне за 25 лири, отсъпка 5 лири, с код BIGTHANKS
https://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=7143867031&pf_rd … 2B97VXDFGCVJQ4J82

Никак не ми дава намаление.

# 520
  • София
При мен се отразява за стоките с продавач Амазон

# 521
  • Пловдив
Явно е така! Аз искам батерия за Румбата. Не откривам такива с продавач Амазон. Открих няколко от др. продавач, но пише, че кодовете за намаления на Амазон важат, но и при тях не става.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 09:37 от Linkata

# 522
  • София
Явно е така! Аз искам батерия за Румбата. Не откривам такива с продавач Амазон. Открих няколко от др. продавач, но пише, че кодовете за намаления на Амазон важат, но и при тях не става.
Дай линк да видим.
Аз поръчах разни неща и си ми намали цената. На последната стъпка въведох кода.

# 523
  • Пловдив
https://www.amazon.co.uk/dp/B01FQS9SE4/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_tOkKCbYC58XC3
За тази батерия става въпрос.
Като цяло не откривам батерии предрагани от Амазон.

# 524
  • София
Да, няма валидна "промоция" за тях. Трябва да е с продавач и изпращач Амазон, не просто fulfilled by Amazon.

Общи условия

Активация на акаунт