Пазаруване от Amazon - тема №82

• 77 221
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
До Германия не знам да има превозвачи, които връщат. Спиди може би?

# 661
Някой да си е вземал преса за коса Diva?
Или ако не на тази марка, какво може да препоръчате за къдрава коса?

# 662
Това е лошото като пазаруваме през превозвачи, че ако се наложи нещо да връщаме, не става през тях обратно. Сега проверих например Габко,  които ползвам не предлагат тази услуга.

# 663
  • Точно където трябва
Ггбг, могат да връщат, малко скъпо, но е вариант.

# 664
  • Сф
По- скъпо ли е от колкото с пощата?

# 665
Скоро връщах обувки в Англия.
13лв  с БГ Пощи с проследяване,8 лв е ,ако е без.

# 666
  • Точно където трябва
GGBG ми казаха 10лв. ако е до 3кг., за всеки следващ 3лв на всеки започнат кг. Не знам след това към Амазон какво ще струва.

# 667
  • София
Ама изобщо не четете, че става дума за Германия. GGBG преди месец ги питах и НЕ връщаха до Германия. До UK връщат.

# 668
Може ли да ми препоръчате удобно безвредно шише,което да става за малки деца в училище.Искам да пращам малката с нещо практично в раницата

# 669
  • Точно където трябва
Ама изобщо не четете, че става дума за Германия. GGBG преди месец ги питах и НЕ връщаха до Германия. До UK връщат.
Днес изрично съм ги питала за Германия и това беше отговора им.

# 670
Може ли да ми препоръчате удобно безвредно шише,което да става за малки деца в училище.Искам да пращам малката с нещо практично в раницата
Горещо препоръчвам  американската марката Aladdin - абсолютно безвредна :пластмаса, 0.350 мл или 0.600 мл:
https://www.amazon.de/Aladdin-Trinkflasche-Verschiedenen-Farben- … Fen/dp/B075WG99ZG

# 671
Горещо препоръчвам  американската марката Aladdin - абсолютно безвредна :пластмаса, 0.350 мл или 0.600 мл:
https://www.amazon.de/Aladdin-Trinkflasche-Verschiedenen-Farben- … Fen/dp/B075WG99ZG
Повече инфо за.марката тук:
https://www.mehr-gruen.de/trinkflasche-aveo-von-aladdin-0-6l.html

# 672
  • София
Тupperware - от 500 и от 750 мл имат супер удобни шишета. Пишете ми ако искате.

# 673
  • София
Днес получих изненадващо писмо от Амазон за шоколадите Terry's Orange, поръчвани през ноември. Връщали ми парите, защото можело да съдържат следи от фъстъци, които не са описани в състава...... Много съм изненадана. Вече имам отбелязан рефънд на поръчката.

Някой друг с такова писмо? Тогава много момичета поръчаха от тези шоколади...

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 14:55 от vanian

# 674
  • По широкия бял свят
И аз получих същото писмо. Странно, но като са решили няма да се дърпаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт