Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 417
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Обикновен гребен, с широки зъбци.
Искам да е по-светла, но ще стане много трудно при мен. Мисля го още какъв цвят да е. И най-вече къде ще ми го направят.

# 436

Това момиче на снимката ми напомни на една наша съфоримка, която пишеше тук преди години, когато и аз пишех. Даже се сетих как се казва - Дяволски чаровна (рядко помня потребители и никнеймове). Обаче имаше много хубава коса и експериментираше с подобни прически, голяма свежарка. Какво стана с нея?
Прическата ми харесва.

Аз пък си мисля, че е точно тя, 99 % съм сигурна дори

# 437

Това момиче на снимката ми напомни на една наша съфоримка, която пишеше тук преди години, когато и аз пишех. Даже се сетих как се казва - Дяволски чаровна (рядко помня потребители и никнеймове). Обаче имаше много хубава коса и експериментираше с подобни прически, голяма свежарка. Какво стана с нея?
Прическата ми харесва.

Аз пък си мисля, че е точно тя, 99 % съм сигурна дори

Дам.😊Аз също,от много отдавна го подозирах. И й казах, в една предишна тема, ама тя твърди,че не е😉 Обаче стила на писане е нейния,снимките и по всичко,което пише,съм почти сигурна,че е тя😊И косата е същата, същия блясък и форма.Много пъти съм я виждала,и затова заподозрях. Просто е прекалено очевидно.

# 438
  • Варна
Имате предвид, че Fluttershy е Дяволски чаровна, нали? И за мен е така отдавна.

# 439
А, не знаех, че е отричала. Е...аз също нямам никакви съмнения по цветовете, които харесва, формите, фризьорските салони, които поства, продуктите...не виждам защо трябва да се крие, на мен ми беше/е много приятна

# 440
На мен ми беше малко неудобно,но я питах. Тя каза,че не е. Тя си знае,но според мен няма смисъл от такова криене. Всеки може да си пише каквото иска,не трябва да ни пука. И аз повякога много се засягам. Но това не може да ме накара да не пиша.😊

# 441
   Поздравления за хубавата тема. Точно такава тема търсих и някой да ми посъветва каква точно прическа ще ми подхожда. Имам много дълга коса и искам да я подстрижа до раменете. Но не знам каква точно прическа да кажа на фризьорката да ми направи косата. Ето затова още не съм си записала час при фризьор, а се каня  от - 2-3 месеца.

Косата ми е доста гъста и обемна, с дебел косъм, чуплива, обикновено е с хвърчащи краища и изглеждам като разрошена - това много ме дразни в моята коса,  а желая косата ми да е копринено изгладена. Косата ми е не е с равна дължина. Тъмно кестенява е, със сини очи съм, черни мигли и вежди съм, с продълговато лице, мога да определя че имам високо чело, но не съм сигурна, със светла кожа и обемни устни, ако това има значение за вида прическа. Смятам да боядисам косата си с 2-3 тона по-светъл цвят. До сега съм се подстригвала косата на етажи и до преди 7-8 години си боядисвах косата в черен цвят. Преди 2 години подравних косата си, но сега вече не е подравнена и с различна дължина е косата ми. Също така съм се подстригвала и на триъгълник - харесваше ми как стоеше косата ми. Много държа бретона да расте заедно с косата ми. Мразя коса да пада в очите ми. Също така да мога да я връзвам на опашка.

Ще съм благодарна, ако ми препоръчате вид прическа и подходящ цвят за косата ми.

# 442
Мис, според мен косата ти е много хубава, гъста и плътна. Не знам какво не й харесваш. Мисля, че леки вълни ще я направят още по-красива. А ти харесваш вълните, ако помня правилно. И ще укротят и фризчетата.
Елена, прическата ти е много свежа и стилна. Дължина, форма и цвят са много подходящи за лицето ти по мое мнение.

# 443
# 444
Мис, а моят съвет е да не решиш косата. Особенно суха

# 445
   Поздравления за хубавата тема. Точно такава тема търсих и някой да ми посъветва каква точно прическа ще ми подхожда. Имам много дълга коса и искам да я подстрижа до раменете. Но не знам каква точно прическа да кажа на фризьорката да ми направи косата. Ето затова още не съм си записала час при фризьор, а се каня  от - 2-3 месеца.

Косата ми е доста гъста и обемна, с дебел косъм, чуплива, обикновено е с хвърчащи краища и изглеждам като разрошена - това много ме дразни в моята коса,  а желая косата ми да е копринено изгладена. Косата ми е не е с равна дължина. Тъмно кестенява е, със сини очи съм, черни мигли и вежди съм, с продълговато лице, мога да определя че имам високо чело, но не съм сигурна, със светла кожа и обемни устни, ако това има значение за вида прическа. Смятам да боядисам косата си с 2-3 тона по-светъл цвят. До сега съм се подстригвала косата на етажи и до преди 7-8 години си боядисвах косата в черен цвят. Преди 2 години подравних косата си, но сега вече не е подравнена и с различна дължина е косата ми. Също така съм се подстригвала и на триъгълник - харесваше ми как стоеше косата ми. Много държа бретона да расте заедно с косата ми. Мразя коса да пада в очите ми. Също така да мога да я връзвам на опашка.

Ще съм благодарна, ако ми препоръчате вид прическа и подходящ цвят за косата ми.

Имаш ли снимки на себе си? Попринцип етажите на гъсти и дълги коси стоят добре, ама така е супер общо да се обобщи. И формата отдолу може да е черта, на буквата U, V, обикновено U е по—добрия вариант от чертата, защото може да изглежда като отсечена такава гъста коса. Но това са само гадания. Най—добре е да качиш снимка, или да експериментираш.

# 446
Снимка- най- добре!

# 447
Мис, а моят съвет е да не решиш косата. Особенно суха

Защо?Съмсем пък да не я реша. Свикнала съм. Не мога да си представя да не го правя. Само сутрин реша и след къпане.
Ако не я реша се запазват чупките и леките вълни,но пък на другия ден не стои хубаво. Като се изкъпя и я оставя да съхне сама си е чуплива. И стои леко на вълни. Среша ли се развалят. Не среша ли на другия ден изобщо не ми стои така. Изобщо нито риба,нито рак.😊

# 448
От сресването бухва повече. Опитай на следващия ден само олио или някакъв крем. Освен това ресането травмира косата..

# 449
Така е,бухва. Тя моята си е бухнала по рождение.😊 Е,аз реша малко. Ще опитам и така. Но пък не може без ресане съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт