Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 391
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Има красиви както къси така и дълги коси.
Но има и такива, за който каквато и грижа да полагаш са си зле.
Мисля че не всеки може да постигне красива коса, сигурно е ген.

# 481
Има красиви както къси така и дълги коси.
Но има и такива, за който каквато и грижа да полагаш са си зле.
Мисля че не всеки може да постигне красива коса, сигурно е ген.

Моята е така-полагам много грижи и харча много пари за нея и пак е зле.Незнам вече какво да я правя!
Тази вечер бях при друга фризьорка и я подсрига и изправи с четка и сешоар

Сега съм намазала скалпа с ямайско,черно,рициново масло и арганово масло,а дължините с еластисайзер на Филип Кингсли.
Купих си и въртяща се и сушаща четка.Ще видим после каква ще я докарам.

# 482
  • София
Колежките си поръчаха някакви шампоани с чесън, та и аз да не изпусна. Ще го пробвам да видя. Ще пиша резултати. Прицпно е за косопад и нов растеж.

Аз на късата коса просто не знам какво да взема вече относно финиш. Хем крайщата имат нужда, хем се омазнява супер бързо.

# 483
  • Street of Dreams
Пробвала ли си Ми Аманте? Аз останах адски доволна.

# 484
Елена,аз имам три различни с чесън - редувам ги.Измиват добре без да премиват косата и вече ми спря косопада,но аз ползвам и ампули на Керастаз и пия витамини за коса.
Ето я след измиване с шампоан на Биоблас чесън и малко маска на Гарние с маслата.Изсуших я с новата четка,но не се справих много добре с нея.

# 485
Колежките си поръчаха някакви шампоани с чесън, та и аз да не изпусна. Ще го пробвам да видя. Ще пиша резултати. Прицпно е за косопад и нов растеж.

Аз на късата коса просто не знам какво да взема вече относно финиш. Хем крайщата имат нужда, хем се омазнява супер бързо.
Тоя шампоан с чесън трябва изключително внимателно да се ползва на суха коса,имам чувството,че на секундата я заплете до кошмарно състояние,едвам изплакнах,стана замотана кошница...

# 486
Елена,аз имам три различни с чесън - редувам ги.Измиват добре без да премиват косата и вече ми спря косопада,но аз ползвам и ампули на Керастаз и пия витамини за коса.
Ето я след измиване с шампоан на Биоблас чесън и малко маска на Гарние с маслата.Изсуших я с новата четка,но не се справих много добре с нея.

Косата ти суха ли е, или след тази въртяща четка изглежда суха? Освен това, без да искам да те засягам,но и това, което си качила ''след фризьорка'' за мен не е права коса. Моята косица е тънка и рядка, и при все това, след фризьор изглежда обемна и права като праз, чак на конци, и то само със сешоар. Твоята ми се стори твърда, суха и изпръхнала от тези снимки

# 487
  • Street of Dreams
Хепи, непременно смени фризьора. И на този етап изобщо не се справяш с четката - явно ти трябва повече тренировка и старание. Каква е твоята?

Косъмътти изглежда дебел и лъскав - има потенциал, но в това състояние...по-добре да я вържеш.

# 488
Обикновенно след фризьор косата ми е страхотна... замисли се за смяна на твоята. Не ми изглежда добре и след фризьор, някак изпръхнала, долу чертара няма никаква плътност, а нагоре е със фриз.

# 489
Момичета,благодаря за мненията!И аз виждам,че не е това което трябва да бъде,но засега повече няма да я подстригвам.Ще изчакам да израсте,ще правя повече маски и пак ще режа.
А с четката определено ми трябва практика!
Ако ми препоръчате някакви подходящи продукти ще съм благодарна!

# 490
Пробвай с някой ударно хидратираща маска. Или  с богати масла. И моята така стои. На снимка вие не го виждате, но за мен е точно една изпръхнала. А и нещо черния цвят никак не допринася да изглежда по-добре,а сякаш още повече подчертава това.
Обаче след изправяне с четка или перса при фризьор косата ми е като огледало-гладка, плътна, лъскава и без нито едно сътрчащо косъмче. Така би трябвало да е.

# 491

Чувала съм че шампоаните с чесън са хубави

# 492
Имам и аз шампоан с чесън. Турския Биоблас. В интерес на истината е хубав. Прави косата мека и обемна. Не ми дразни. Мирише добре. Но пък сякаш ми омазни една идея. Въпреки,че не съм сигурна дали е от него,защото правя маски,слагам много други неща. Купих го е от Одрин. Заедно с баласм на Елидор. От който съм много доволна. Очудващо хубав балсам, не отсъпва на по-скъпите. И ще търся да си го купувам пак. Даже само с него косата ми изглежда добре.

# 493
  • Пловдив
Имам и аз шампоан с чесън. Турския Биоблас. В интерес на истината е хубав. Прави косата мека и обемна. Не ми дразни. Мирише добре. Но пък сякаш ми омазни една идея. Въпреки,че не съм сигурна дали е от него,защото правя маски,слагам много други неща. Купих го е от Одрин. Заедно с баласм на Елидор. От който съм много доволна. Очудващо хубав балсам, не отсъпва на по-скъпите. И ще търся да си го купувам пак. Даже само с него косата ми изглежда добре.

може ли снимка на балсама?

# 494
Те са много цветове, кой точно? При нас вече има турски магазин, всичко доставят хората. Е, по- скъпо е, но ако си платя доставка от  сайт е още повече

Общи условия

Активация на акаунт