Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 384
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Те са много цветове, кой точно? При нас вече има турски магазин, всичко доставят хората. Е, по- скъпо е, но ако си платя доставка от  сайт е още повече

Червения за боядисана коса. Разликата в цените и с прахове и др.продукти не е кой знае каква. 50 ст,до левче. И праховете,кошто купих и тук ги има. Шампоаните мисля и в емаг ги гледах.
И в олкс има хора,продаващи.
Има разни турски магазини да,обаче аз нямам в близост. Бих си поръчала,защото явно качеството на турските стоки си е наистина различно. Рядко купувам вече балсам от масовите,но този е наистина добър. Бих изпробвала и другите видове,дори и шампоаните им, стига да нямах този проблемен скалп. Другият път като ходим до Одрин вече ще пазарим по наедро и ще взема повечко.
Момичета,ще ви го снимам след малко балсама или ще ви пратя линк,като заспи фурията😆😉

# 496
Тайга, маслен крем? издай "тайната" Grinning

днес поръчах Освежаваща и подхранваща маска с интензивен шоколадово кафяв цвят за естествена, боядисана или с кичури коса по вдъхновение от профи темата

Скрит текст:

bubanka  ; може ли след като ползваш маската с шоколадов цвят да пишеш отзиви ?
Обмислям и аз да си я поръчам .
Благодаря предварително !

# 497
 ето алсама на Елидор
и другите видове са ми любопитни

# 498
Малко готини прически с плитки:
Скрит текст:

# 499
Някой път мога да снимам и да кача преди и след маска с обикновен зехтин. Единствената причина да се въздържам е цветът ми! Който е ужасен, ако не го третирам с оцветяващи шампоани. Тъмни корени и надолу червеникаво—оранжевишкаво, абе ужас. Чакам да израсте, за да мога да боядисвам наново. Правила съм маски и с други масла, обаче само зехтинът ме спасява. При мен има огроооомен ефект. Не знам каква шантава коса имам, обаче от дясната страна винаги ми е изпръхнала. Лявата е ок! Цялата коса хубаво като я намажа със зехтина, ама много хубаво се маже, да стане на клечки косата от корена до върха, като мокра трябва да е, и после се разресвам с четката, за да е сигурно, че е проникнал зехтина навсякъде в косата, после завивам на едно кокче, 4—5 часа вкъщи някакви домакински задачки, после мия и слагам още една маска, стоя 10—15 минути с нея и след това ако я оставя да изсъхне сама, нямам абсолютно никакъв фриз. Ако я изсуша със сешоар дори на най—хладната струя, може да има съвсем малко, но си личи, че от зехтина е много по—подхранена и по—лесно се поддава на манипулации.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 19:40 от emkaemka1

# 500
  • София
emkaemka1, а другата маска каква е, която слагаш за 10-15 минути, с измиване или без и какво представлява?

# 501
И на мен зехтина ми се отразява идеално. Но не всеки зехтин. Задължително екстра върджин, и да е малко по-качествен. В момента ми е идеално да го използвам, защото ми сваля стабилно и цвета. Косата ми съвсем избледня.  Целта ми е да си върна ето този вид на косата. Отпреди 3 години. Не е равна, но е почти изравнена и смятам, че така ми е найдобре. Тук е дълъг период небоядисвана, и е освежена с Лакме Колаж само за сватбата, че снимките са малко след нея. Разбира се, не я бях пипала за да порастне за сватбата. Нито цъфтеше, нито беше суха, мажех само едно кокосово масло и олиа за финиши и беше чудна.
Скрит текст:
И стигамв до извода, че просто трябва да я оставя равна и да си расте. Освен това явно косата остарява. Просто тук е един вид много по-здрава и като е небоядисвана разликата е оттук до небето. Само, че вече няма как, да не я боядисвам. И ето го и резултата-видимо по-суха  ипо-изтощена.
Ето и друга снимка в лице. Това ми беше един от най-дългите периоди, с изключение на този след като родих. Тогава първите месеци беше още по-дълга и от на тези снимки. С едната забележка, че без бретон много май не ми отива.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 14:53 от Мис Каролин Бингли

# 502
  • Street of Dreams
Каква хубава коса ти е дадена, а ти само се оплакваш от нея.

Наистина равна стои идеално - за какво са ти тези пластове? На чуплива коса само проблеми и хвърчат навсякъде. А до тогава - анти фриз серии. Ако търпиш ужасни миризми, тази на Инсайт е страхотна.

# 503
Опласвам се,защото се промени и ме е яд на мен си. А и на фризьорките. За съжаление съм досто чувствителна на миризми.

# 504
за тъмнокоските и дългокоските в темата.

Това не е само един цвят, фризьор го е правил, а вълничките от този тип са много актуални, който има нерви да си ги прави... Като ходите на фризьор, носете снимка, да го ориентирате човека.

# 505
Страхотен цвят е,да! Точно такъв искам и аз. Или пони подобен. Нося снимки винаги.

# 506
  • Видин
Мис, много си хубава, а косата е разкош отвсякъде! ❤️ На снимките и цветът ти е много красив!
И толкова хубаво пада, не ти трябват етажи. Етажите май само главоболия носят.

И аз съм за фризьор - боядисване и подстригване. Но ще ми е за пръв път  при нея, и ме е страх да не я отреже повече и да я заостри. Иначе ме боядисва много хубаво, никъде няма петна, цветът е равномерен.

# 507
Ето тази прическа не мога да понасям, а много често се среща на улицата. Косата има собствено тегло и като се пусне много дълга, съответно няма друг начин, освен да прилепне около главата.

Едно добро решение за тази моделка виж тук:
Скрит текст:

# 508
emkaemka1, а другата маска каква е, която слагаш за 10-15 минути, с измиване или без и какво представлява?

Ами обикновена маска за коса с измиване. От значение е по—скоро процедурата преди нея.. Ползвай някоя, която знаеш, че на теб ти действа добре. При мен това е обиновената маска със зехтин на Жая. Според мен за тази цена просто е супер като действие. Е, има си и висок клас продукти, но там много—много не съм запозната, пък и всичко е инидивидуално.

И на мен зехтина ми се отразява идеално. Но не всеки зехтин. Задължително екстра върджин, и да е малко по-качествен. В момента ми е идеално да го използвам, защото ми сваля стабилно и цвета. Косата ми съвсем избледня.  Целта ми е да си върна ето този вид на косата. Отпреди 3 години. Не е равна, но е почти изравнена и смятам, че така ми е найдобре. Тук е дълъг период небоядисвана, и е освежена с Лакме Колаж само за сватбата, че снимките са малко след нея. Разбира се, не я бях пипала за да порастне за сватбата. Нито цъфтеше, нито беше суха, мажех само едно кокосово масло и олиа за финиши и беше чудна.
Скрит текст:
И стигамв до извода, че просто трябва да я оставя равна и да си расте. Освен това явно косата остарява. Просто тук е един вид много по-здрава и като е небоядисвана разликата е оттук до небето. Само, че вече няма как, да не я боядисвам. И ето го и резултата-видимо по-суха  ипо-изтощена.
Ето и друга снимка в лице. Това ми беше един от най-дългите периоди, с изключение на този след като родих. Тогава първите месеци беше още по-дълга и от на тези снимки. С едната забележка, че без бретон много май не ми отива.

Косата изглежда много жива тук. И с тия вълнички е екстра. Изводът е ясен. Боята, каквато и да е, вреди на косата. Тия неща с придаването на блясък явно са съвсем краткотраен ефект, защото после косата е вяла и без блясък. А на една коса като и отнемеш блясъка, забрави. Поне според мен. На мен ми седи ужасно зле, ако не и правя подхранващи терапии, дето съм ги описвала в темата тук.. Май за дългосрочно решение ще гледам някакви алтернативи на боята. Къна, оцветяващи шампоани... нещо, от което косъма да не изглежда безжизнен на втората седмица.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 19:51 от emkaemka1

# 509
Момичета, замислям се дали да не се върна към доброто старо каре, докъм раменете, например. Косата ми е дълга, чуплива и прилично суха, боядисват се корените веднъж на 2 месеца, надолу цветът прелива към малко по-светъл, ефектът е от маслата, не от фризьора Grinning Та, някак ми е безжизнена напоследък, малко ми е жал да я отрежа, но не ми се иска да изглежда проскубана. Иска ми се някак по-жизнено и младежко излъчване, не еднообразно и скучно. Само ме притеснява, както е склонна да бухва и да се разрошва, как ще я усмирявам по-къса Grin Който има опит и препоръки, моля, да споделя, че да се реша Hug

Общи условия

Активация на акаунт