Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 403
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Хубав е. Но е протеинов. И прави косата по-суха. Аз лично над него слагам или някакви кристали, или олио за коса.

# 466
Здравейте дами!

Видях доста мнения за Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло Marrakesh иго поръчах!
Ако все пак има някой, който желае да изрази мнение.. моля!
Аз го използвам отскоро ,немога все още да изразя  мнение дали има ефект.Но го ползвам само след измиване на косата.Някой използва ли го на суха коса?

# 467
Не знам дали това е правилната тема, в която да задам въпроса си, но ще опитам. Simple Smile
Как бихте определели този цвят на косата?

Имам предвид, ако трябва да го опишете вербално, кои думи бихте използвали? Говоря най-вече за средния участък от косата.
Много ми харесва и искам да намеря други подобни снимки в нет-а, но нещо не успявам.
Мислих си за "Light Ash Brown", но май не е точно това. Peace

За мен, това е цвят тъмнорусо пепеляво. Аз ползвам такъв цял живот, и почти винаги гарние 7.1, от червените кутийки 7.13

Как един цвят.. Надолу тези кичури и балеажи, опитайте да се боядисате сами и да видим дали ще стане същото. Аз навремето съм се правила с това пепеляво русо и цветът наистина е в тази гама, но косата става дюс отгоре до долу еднакъв цвят, без светлосенки, стои изкуствено, докато това е много естествено, защото има отделни кичури изсветлени. Вече балеаж ли е техниката или е някаква друга може да каже фризьор, и то ако може да види от снимката.

# 468
За мен, това е цвят тъмнорусо пепеляво. Аз ползвам такъв цял живот, и почти винаги гарние 7.1, от червените кутийки 7.13
Не ви ли избиват жълти и червеникави тонове с тези Гарниета. Аз последно се боядисвах с Гарние Олиа и грам не съм доволна. Косата ми е жива и бляскава като цяло, а това направо уби и блясък и жизненост. Точно с пепеливата им гама тъмно русо.

# 469
  • Някъде там
Здравейте дами!

Видях доста мнения за Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло Marrakesh иго поръчах!
Ако все пак има някой, който желае да изрази мнение.. моля!
Писано е много за него .
Аз съм от доволните .
Харесва ми .Имаше период в който не се разбирах с него , но отново се заобичахме .
Купих си тази маска http://polinasofia.com/2018/09/loreal-source-essentielle-mnenie/ , “Сусамчето”  Simple Smile
Ще си взема и балсама от тази серия .
Днес ще си запазя час за фризьор да махне връхчетата ,да изравни косата и ще обсъдим евентуална промяна на цвята Simple Smile

# 470
Тъмно русо е,но с преливане. Хубав цвят.
Да ви питам-в дните,в соито ни миети косата нанасяте ли олио?Аз днес реших да нанеса много малко пъ връхчетата. Досига никога не съм го правила. Все дапне ми омазни. То си омазнява де. Но косата е суха и може би ще има нужда.

# 471
Аз лично - да. Когато не си харесвам косата и искам да я пригладя или да и дам блясък си слагам олио (но внимавам със количеството)

# 472
  • Варна
Откакто е къса, ползвам само маслен крем на влажна коса, преди сушенето.
Като беше дълга обаче, си слагах при нужда.

# 473
Тайга, маслен крем? издай "тайната" Grinning

днес поръчах Освежаваща и подхранваща маска с интензивен шоколадово кафяв цвят за естествена, боядисана или с кичури коса по вдъхновение от профи темата

Скрит текст:

# 474
  • Варна
Бубанка, не само, че няма тайна, а е и дрогериен продукт.

Аз съм страшно доволна, косата ми много го харесва. Купувам за някой си път вече, като ползвам него, като видя дъното - сменям с нещо професионално, после пак него и т.н.
Скоро приключва, та се оглеждам за заместител вече.

# 475
по-скоро като тайна на красивата коса Wink

имам тези двата, дали можеш да сравниш с някой от тях?

Скрит текст:

като за мен този на гарние е много по-хубав
или по-добре казано: за моята коса е много по-подходящ
вижда се и кой е използван повече макар, че профи продукта е купуван по-рано - само от мързел не съм го пуснала в темата за размяна Grinning

# 476
по-скоро като тайна на красивата коса Wink

имам тези двата, дали можеш да сравниш с някой от тях?

Скрит текст:

като за мен този на гарние е много по-хубав
или по-добре казано: за моята коса е много по-подходящ
вижда се и кой е използван повече макар, че профи продукта е купуван по-рано - само от мързел не съм го пуснала в темата за размяна Grinning
Гарниера от къде е купен?

# 477
от магазин за паралелен внос за крупната сума от 3 лв. - една от най-сполучиливите ми покупки някога
след това купих от лили б-ма и маската от същата серия - не са толкова великолепни, но са доста добри

# 478
  • Варна
Бубанка, с дълга коса ли си?
За мен тайната на красивата коса е в умерената дължина, да не кажа направо около вратлето. Аз дълга и здрава коса не успявам да отгледам, веднага започва изсушаване, разслоени краища, фриз и не ми е нужно много да се издразня и смело да вляза в салона за подстригване.
Около раменете е оптималната дължина, на която нещата изглеждат както трябва и след това магията рязко се губи.

В момента косата ми е в отлична форма, вчера дори фризьорката ме похвали, но подстригвам всеки месец - без пропуск и боядисвам пак толкова често.
Кокосово масло (първите две седмици след боя го пропускам, за да не ми сваля цвета, след това обаче нанасям преди всяко миене), вечно издирване на шампоан, толерантен към скалпа и умерено ползване на сешоар и преса.
Напоследък съм с шампоан, балсам и маска на Doori и много ми харесаха, мисля с тях да си остана и само да сменям сериите.

Показаните от теб кремове не съм ползвала, но що проверя Гарние при първа възможност.

# 479
2-3 см под раменете е в момента и е дълга в сравнение с последните години Grinning
също предпочитам по-къса, но здрава коса
дългата коса /извинете, дългокоски Hug / за мен изисква слугуване, което не съм готова да вложа, а и при мен дори влагането не се отплаща с добър резултат - косъмът ми е такъв
в момента е доста добре на пипане, но фрийзът не мога да туширам по начин, който да ме задоволява
една дама в темата /пепина/ ми препоръча вакса за коса, купих я на принципа "къде не съм ги дала тези 5 лв", но съм доста доволна
ваксата слагам в минималистични количества върху обичайната грижа без отмиване, не вместо нея
редовно боядисване, без сешоар, преса и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт