Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Имам приятелки с къдрави коси и никога не ги решат. Стоят им страхотно.
Малко пяна за коса. Мачкане и леко сушене с дифузер. Страхотни къдрици. Ако се срешат стои фрийзи.

# 451
Имам приятелки с къдрави коси и никога не ги решат. Стоят им страхотно.
Малко пяна за коса. Мачкане и леко сушене с дифузер. Страхотни къдрици. Ако се срешат стои фрийзи.

Да, това важи за къдрави коси. А моята е далече от къдрава. На щерката е. Една перушинеста и къдрава,още пухеста (2 годиишна коса). Не реша. Само мокра. Среша ли няма да ви казвам какъв фриз е, и какво гнездо е всеки ден като се събуди.

# 452
Аз не се реша също, когато я нося натюр. Само с пръсти сутрин я пооправям. Ако я среша съвсем ставам развълнуван диригент и чупките ми се изправят и щръкват и изобщо... Мокра коса пък никога не реша, имам чувството, че ще я оскубя цялата.

# 453
  • Sofia
От близо година и нещо ползвам къна за коса с оцветяващ ефект. Първо косата стои много, много жива след нанасянето. Цвета е по-дълготраен, а и има един ефект, който при боите не съм постигала, с времето отделни косъмчета и кичури изсветляват и стои много натурално Heart Другото е, че нанасям на по-големи интервали - месец и половина. Цената за пакет е 6-7 лева, което е за първо нанасяне,а след това стига за цели две при средно дълга и гъста коса.

https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … %D0%BD%D0%B5-v196

# 454
  • Sofia, Bulgaria
Как така от къната ти изсветлява цвета!? Flushed къносвала съм се няколко години и в темата за къната съм чела и всички са на мнение, че къната не изсветлява косата! Което си е логично, предвид на натуралният ù състав.
Мис, преди години, преди да започна да се боядисвам и моята коса беше чуплива и на вторият ден не стоеше добре. За да е ок без да я реша на втория ден пръсках с розова вода, намачквах с ръце и оставях сама да изсъхне. Според мен би станало не само с розова вода, а и с обикновена. Може да пробваш дали ще има ефект при теб.

# 455
  • Варна
И при мен никога не се е получавало изсветляване от къна, напротив - напластява се по краищата почти до черно при редовна употреба, а в корените рижавее. Именно това ме отказа от естествените смеси за коса, не успях да получа равномерен цвят.

# 456
Аз не съм по драстичните промени, малко махане на цъфтежите и сешоар и съм добре. Може би веднъж два пъти годишно

# 457
@Jennifer_w
сложи някаква снимка, мн. хубаво си се описала с думи, но, ако знаеш различните хора по колко различен начин си те представят. Ако не твоя, поне сложи снимка на жена, която най-много прилича на тебе по прическа и форма на лице. Или твоя снимка, но махни лицето, както  прави елена

# 458
Мис, според мен махни тия етажи и спри да я решиш - ще имаш чудесна вълниста коса. Моята е така, реша с пръсти сутрин, пръскам с вода и мачкам и готово. Истинско ресане само под душа с балсам.
На мен ми идва малко дълга косата ти, но знам, че ти си я харесваш така.

# 459
Мис, според мен махни тия етажи и спри да я решиш - ще имаш чудесна вълниста коса. Моята е така, реша с пръсти сутрин, пръскам с вода и мачкам и готово. Истинско ресане само под душа с балсам.
На мен ми идва малко дълга косата ти, но знам, че ти си я харесваш така.
Това идеята, да ги махна, обаче ще стане много трудно и ще ми отнеме много време. Искам етажи, но...като не могат да ми ги направят, по-добре да съм без. Колкото и да не обичам чертата, когато е така дълга стои добре, а не ми цъфти толкова. Обаче ако ми е на черта няма да се чупи-проверено. Колкото повече етажи има, толкова повече се чупи.

# 460
Колкото повече етажи- толкова повече поводи за поддръжка при фризьор.

# 461
Не знам дали това е правилната тема, в която да задам въпроса си, но ще опитам. Simple Smile
Как бихте определели този цвят на косата?

Имам предвид, ако трябва да го опишете вербално, кои думи бихте използвали? Говоря най-вече за средния участък от косата.
Много ми харесва и искам да намеря други подобни снимки в нет-а, но нещо не успявам.
Мислих си за "Light Ash Brown", но май не е точно това. Peace

За мен, това е цвят тъмнорусо пепеляво. Аз ползвам такъв цял живот, и почти винаги гарние 7.1, от червените кутийки 7.13

# 462
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=130866& … Fkhc9uJKAA43Tg630

Ето малко снимки на етажи, Дженифър Анистън ми е фаворитка

# 463
  • Видин
Мис, косата ти е много хубава! ❤️
И аз бих ти казала да не я сресваш. На следващия ден можеш да я напръскаш с малко вода и балсам по дължините. Или пък олио. Ще стане още по-хубава!

Елена, хубава Елена, много си нежна!

За оцветяващите шампоани, аз съм с две ръце за! Ползвам ги откакто съм червенокоса. При мен действат като подхранваща терапия - блясък, наситен цвят, по-красиви къдрици. Харесвам Marion, тези на Виктория пробвах, но не ми действат така, както другите - косата е някак безжизнена, цветът никакъв го няма.

И аз харесвам дълги коси. И моята е дълга. Била съм и с коса до раменете, пак се харесвам, но предпочитам по-дълга. Ако ми се стори изтощена, режа 4-5 пръста и чакам да порасне.

Много харесвам етажирана коса, но при мен когато е на повече етажи, хвърчи, и къдриците на места стоят страшно грозно. И цъфти повече.

# 464
  • София
Здравейте дами!

Видях доста мнения за Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло Marrakesh иго поръчах!
Ако все пак има някой, който желае да изрази мнение.. моля!

Общи условия

Активация на акаунт