Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 310
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък реших да си потъмня леко косата с 1 тон, от 8 на 7-ца, но светлото пак избива и понеже е със златист отенък, виждам единични зеленикави косъмчета. Напада ме и пролетния косопад и се замислям дали да не си купя серията на Виши. Но пък скоро открих,че до нас продават тези Insight, които бяха много модерни във форума и тях искам да пробвам. От лятото мъча олиото на Матрикс и като го приключа, ще си взема серума на Маракеш. Много неща искам май, не знам откъде да я почвам.

# 601
Аз съм решила да я пускам дълга. Идеалният вариант би бил да отгледам дължина, за да я даря, но не знам дали ще я изтърпя. Лятото ще е лесно, защото ходя сплетена, но като се застуди и я разпусна сигурно ще ми пречи. Но ще търпя.

Аз не мога да не се суша когато е студено. В общия случай трябва да излизам и няма как. Дори да съм в къщи не мога да стоя с мокра коса, студено ми е и директно ми теква носа. Кекла съм и не мога да си го позволя.
В случая мисля, че нацъфтя заради кофти термо защита. Макар, че според фризьора ми не били много цъфтежите аз видях няколко и беж на ножица Grinning Не понасям.

# 602
  • Sofia, Bulgaria
Аз се подстригах. Имах нужда от тотален рестарт на косата (и не само) и клъцнах всичко до над раменете.
Скрит текст:
Най-после разкарах всички етажи от косата си и сега ще я пускам да расте, равна. Направиха ми и бретон, но нещо не го направи както трябва и ще видя дали ще го оставя и да се мъча да го оправям или и него ще го пусна да израсте.
Смятам да спра с боядисването или поне да го разредя и да ползвам оцветяващи шампоани и маски. Дано се справят с белите ми косми. Преди бях доволна от тези на Виктория Бюти, но мисля да пробвам и оцветяващите маски на Лакме. Изобщо както съм я подкъсила ще се отдам на сериозни грижи за косата и се надявам да има видими резултати.

Ел, видях ти косата. Направо мечта Heart Eyes

# 603
Промяна достатъчно голяма направих. Виждам обаче, че откакто е къса се омазнява два пъти по бързо, а и без това се омазняваше бързо. Дали защото често я пипам.... Не знам. Докато я измия вече е мазна.

B. U Аз харесвам тази

Шампоанът също има значние, някои не измиват напълно и процесът се ускорява.

# 604
Ястреб много ти е хубав цвета. Леле как си мечтая за такъв.

# 605
Ястребче, браво, много ти е добре така!

# 606
  • Варна
Ястребче, честито!

И аз реших да оставя моята да расте за лятото, ще махна и бретона. Октомври ще я скъся основно отново.
Малко се изкушавам да обезцветя дължините и да сложа нещо светло за предстощите топли дни, но знам, че ще съжалявам после.

# 607
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви. Наистина много ми олекна като я отрязах. От изсветляването Декември беше станала пършива, въпреки че и тогава я отрязах доста и въпреки грижите. Сега започвам "на чисто" така да се каже. Grinning

Мис, наистина цвета стана супер, но няма да мога да го задържа, ако искам да спра/намаля боята. Естественият ми цвят е тъмен. Иначе ме боядиса с Иноа, но смеси два цвята. Ако искаш ще разпитам кои номера е смесила.

# 608
Благодаря ви. Наистина много ми олекна като я отрязах. От изсветляването Декември беше станала пършива, въпреки че и тогава я отрязах доста и въпреки грижите. Сега започвам "на чисто" така да се каже. Grinning

Мис, наистина цвета стана супер, но няма да мога да го задържа, ако искам да спра/намаля боята. Естественият ми цвят е тъмен. Иначе ме боядиса с Иноа, но смеси два цвята. Ако искаш ще разпитам кои номера е смесила.
Ти не беше ли с много тъмна коса? Обезцвети ли?Интересно е как се получило.

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Мис, Декември се обезцетявах и скъсих.

Скрит текст:
Получи се това

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 16:50 от НощенЯстреб

# 610
  • Варна
Ох, декемврийската е Purple Heart

# 611
На мен също много ми харесва косата ти от декември - лилавата. За мен е много интересен цвят.

# 612
  • Някъде там
Декемврийската Purple Heart

# 613
  • Варна
Аз още тогава въздишах по този ти цвят, но съм сигурна, че е много капризен за поддръжка.

# 614
  • Sofia, Bulgaria
Ох, сега на снимка като го гледам цвета и на мен ми лилавее, но нямам спомени да беше чак така. По-скоро си червенееше. Иначе много бързо се отми, но то на изсветлявана коса, не съм и очаквала друго.
За поддръжка, предполагам, че е труден, а и на моята тъмна коса, сигурно ще трябва изсветляване на корените всеки път. Така или иначе сега съм решила да мина на шампоани и маски оцветители и то само заради белите коси и се надявам бързо да расте и да си възвърне блясъка, който винаги съм имала преди да започна да се боядисвам.

Общи условия

Активация на акаунт