Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 310
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Можеш да сложиш някой розов кичур, ягодоворусо примерно също може, ако ти допада и а ранообраие. А не бих слагала друг цвят, на това хубаво русо.

# 676
Канди, и аз се присъединявам към мненията на другите. Дори и да смениш цвета, някой ден пак ще искаш да си руса.

# 677
Али,мерси за предложението,но аз не съм и търсила на всички места. Ако наистина няма ,ще го мислим. 🤗

# 678
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Канди, прекрасен цвят. С какво се правиш? Благодаря.

# 679
Мерси много , не се боядисвам сама ,а ко искаш мога да и да ти дам крдинати на салоните ,които посещавам.
Праят ме само с боя , послендия път и с изсветляваща паста ,защото си оправях корен на два месеца и нямаше как да хване добре.

# 680
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ок.

# 681
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо не бих променила,може би да подрежа краищата 2-3см на права черта.
Цвета е разкошен,не го пипай,за да не го развалиш.

Обожавам червени коси,намирам ги за магнетични и сексапилни.

# 682
Аз пък хич не харесвам червени коси, изглеждат ми много ретро.
Като видя червенокоса ми прилична на вещица Laughing
Аз съм фенка на русокоските.

# 683
Последното много ми напомня на цвета, който постигнах случайно
Скрит текст:

Вместо розово си купих виолетово и за да не стане много тъмно стоях 10-тина минутки,но мисля,че ако се изчака колкото е описано ще се постигне точно този цвят

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 20:40 от Обичах

# 684
Огнено червено и розово и аз не харесвам. Харесвам само модерните в момента кестеняво червени цветове. И медното.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 16:42 от Мис Каролин Бингли

# 685
Ами всеки си има вкус. Аз обожавам тъмни , лъскави коси. Светлите не са ми на сърце.

# 686
  • Варна
Ами всеки си има вкус. Аз обожавам тъмни , лъскави коси.

Аз също, но има жени, които просто са родени да бъдат блондинки.

Медното е супер капризно и отива на изключително малко хора, изисква си специфичен подтон на лицето и някоя-друга луничка, ако може.

# 687
Така е, да. Бях руса една седмица и едва се понасях 😀 Но имам приятелки изглеждат далеч по-добре със светла коса. Мисълта ми е за мен самата Simple Smile А естествената ми коса е много светла по ирония.

# 688
Дайте ми предложение за дрогериен шампоан, нежен и щадящ цвета и скалпа. И маска към него.
Корейските Doori спряха да ми действат добре, професионалните напоследък все са ми агресивни и дразнещи.
Мисля си за Botanicals серията на Лореал, някой има ли впечатления?
И от мен глас за мицеларните шампоани на Нивея, за шампоана с алое на Гарниер също. Но моите фаворити за щадящи цвета серии са други:

Повече от 10 години почти постоянно имам налични балсама или маската на Елсев, чудесен ефект и аромата им за мен е страхотен и траен и се носи 2 дни около мен.

От тази серия съм ползвала само шампоана. На мен бързо ми омазняваше косата, но обожавах усещането при нанасяне, все едно слагам олио, косата се разплита много лесно после. Но утежняваше тънкия ми косъм.

Обожавам ги, шампоана и балсама. Винаги събирам комплименти за цвета, като ги използвам.

# 689
Мис, защо не пробваш да свалиш цвят с Деколор тайм. При мен свърши чудесна работа. И не ми изтощи косата.
Моят любим цвят за коса е медния. Само че е много капризен. И бързо омръзва.

Общи условия

Активация на акаунт