Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 8

• 54 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Боите заблуждават-точно 2 седмици трае първоначалния блясък и после става бляк...
Ей, заради това все още си ходя натюр с 2-3 бели косъма и отлагам боядисването до.....до като е възможно.
Въобще не харесвам израснали корени, да не говорим за отмиването на цвета или при наслагването да се получат различни нюанси.
И все още не мога да реша дали да правя кичури, дали да ползвам боя, която е леко по- светла от косата ми, дали да мина на къна. А часовникът си тикака....

# 526
Днес пак се боядисах с шампоан оцветител. Преди това си направих кокосова терапия 😁 Кокосово масло 20—30 мин, после миене с кокосов шампоан, после шампоан—оцветител, после балсам с кокос и косата е добре. Simple Smile Смятам да си оставя карето да порасне дълго до раждането и да го карам с шампоани оцветители, докато не израсте. Наистина не мисля, че повече ще се боядисам, поне не в близката половин година със сигурност. То ми писна само да ми изсъхва косъма и с 300 усилия да я накарам (косата) да има нормален вид и цветът постоянно да се сменя и да трябва пак и пак да боядисвам... Бих се навила на някой як балеаж, направен от човек, който наистина знае какво прави. Но за тая цел трябва косата ми да е е един цвят, а дотогава ще карам по тоя начин. Simple Smile

# 527
Аз харесвам филирана коса,стига да е направено както трябва. И има разлика,определено. Моята любима фризьорка,при която вече не мога да ходя,ме филираше с бръснач. Ами косата си стои много добре,има форма,косъма е здрав. Тук всички ползват ножица и резултата никак не ми допада. Но косата ми е гъста,тежка и не се харесвам на черта или само с етажи.
Днес мисля да се намажа и аз с шампоан-оцветителя на Марион,който купих преди месец. Ще пиша за резултата. Нещо не успявам да се снимам сама,да видите в момента косата ми. Според мен е ок,не цъфти,но искам да се подстрижа малко. Остава и да намеря читав фризьор. 😂

# 528
Искам да си сменя прическата
Имам:
Кръгло лице
Много гъста и права коса
Искам:
Нещо готино и модерно, с дължина до брадичката (не по дълга)
Не знам дали да е на етажи или черта ?
Аз мисля, че чертата прави лицето да изглежда по пълно, а фризьорът ми казва че гъстата коса не е хубава на етажи защото ще стои бухнала.
Какво да правя ?

# 529
Някой ползвал ли е тази боя  https://remedium.bg/hair-coloring/loreal-paris-excellence-creme- … arkest-black.html
Търся трайна черна боя 

# 530
  • Street of Dreams
Моите спомени са от преди повече от 10 години, но последното, което тази боя предлага, е трайност.

# 531
Кръгло лице и черта в никакъв случай! Етажите са по-удачни.

# 532
Точно на кръгло лице отива черта/асиметричен боб.
Етажите също стоят добре, но бих предпочела чертата. Особено за гъста права коса.

# 533
Здравейте, има ли дами в групата от Велико Търново. Някоя , ако може да ми препоръча салон за прическа. Може и на лично, благодаря Simple Smile

# 534
Точно на кръгло лице отива черта/асиметричен боб.
Етажите също стоят добре, но бих предпочела чертата. Особено за гъста права коса.
Съгласна съм, чертата много по-добре би седяла на кръгло лице.
Етажите са много пипкава работа, в 90% са направени некадърно (по това което съм виждала на жените по улиците)

# 535
Здравейте, има ли дами в групата от Велико Търново. Някоя , ако може да ми препоръча салон за прическа. Може и на лично, благодаря Simple Smile
Каква прическа? В смисъл добре подстригана и оформена коса или прическа за повод?

# 536
Много се извинявам ... прическа за сватба

# 537
  • Някъде там
В четвъртък съм на фризьор , стиснете по едно палче.
Никога не съм ходила при това момче .
Ще правим черта като искам съвсем малко да подстриже косата защото я пускам дълга Simple Smile

# 538
Ами разбира се:) няма как да не покажеш после Wink

# 539
  • Някъде там
Ами разбира се:) няма как да не покажеш после Wink
Стига да остане коса и да имам какво да покажа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт