Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се чувствате относно умората и слабостта, които изпитвате на работа? Дали може да са свързани с менопаузата?
Какво е хистология и защо е важно да се направи контролно изследване?
Какво представлява онкологичната комисия и защо е необходима?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се чувствате относно умората и слабостта, които изпитвате на работа? Дали може да са свързани с менопаузата?
-
Какво е хистология и защо е важно да се направи контролно изследване?
-
Какво представлява онкологичната комисия и защо е необходима?
Онкологичната комисия е специализиран медицински екип, който преглежда случаите на пациенти с онкологични заболявания и определя най-подходящото лечение. Той е от съществено значение, тъй като осигурява цялостна оценка на заболяването и индивидуализиран подход за планиране на лечение, включително оперативни и неоперативни методи.
-
Какви са последствията от стреса по време на лечението на рак и как може да се управлява ефективно?
-
Какви са процедурите за продължаване на болничния след химиотерапия и операции?
и едвам се удържам да не отговоря на поредната подКана на ЛС, да си направя снимката "подкрепяща"......
Конкретните ЕГН-та си ги крием, че моЕ се злоупотреби с тях, но аз примерно ще си кажа - 81-ви набор съм, т.е. на 37 навършени, а рачо си го открих на около 35-36 г. май така се пада. Вироглаво и много палаво девойче съм и аз... и още съм си такава. Уверих се, че много трудно нещо в тоя шибан живот може да ме превърне в старица по душа. Има нещо в мен, с което наистина привличам мъжкото внимание, нямам идея циците ли са били, но съм повече от щастлива, че тоя мъж, на който най-накрая се спрях и си казах "Той ще е!" след многото пробни кръгчета, та той не абдикира. Не избяга дори, когато му троснах новината, че може би няма да мога деца да раждам при това баш, когато се бяхме вече и задомили и установили и мислехме за поне трички и почнахме по въпроса да работим, а то кво стана... Видя ме всякаква... и плешива даже той ми обръсна главата там където не стигах и не виждах без двойни огледала, и повръщаща, и заядливост и агресия дори получи в доволна доза (това като почнах хормоналната)... много грозни лица му открих на милото за тези близо 2 години. Търпи си още миличкият, кво да прави... явно си ме обича всякаква.