Крем за около очи - тема 9

• 90 070
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Търся едно нещо, дето и аз не знам какво е, ама го търся де.
Трябват ми някакви многократни пачове, или не знам как да го нарека, които да държа в хладилника и да ги  слагам сутрин на очите, че се събуждам подпухнала често. Представям си ги като някакви силиконови и пълни с течност. Ама как го обясних и аз само. Та съществува ли такова животно? Твърде мързелива съм да се сетя да слагам в хладилника лъжици, пакетчета чай и прочие.
Курийка с 60 пача за еднократна употреба.в хладилника.
Пракрикувам го от години.
Сутрин първо измивам лицето, напръслвам с розова вода(от хладулника) изчаквам да попие и   слагам пачове от хладилника, пия си набързо събуждащото кафе.После душ така минават поне едни 20 мин , които съм с пачове .
Имаю и за мнигократна употреба, но ефект не вуждам.
Може ли снимка на тези, които ползваш?

# 631
  • Бургас
И аз практикувам като sl, като "откраднах" идеята от нея Heart.Много, много благодаря на нея и на другите, които споделят опита си.

# 632
# 633
Благодаря за споделеното мнение за кремовете на Юсерин. Ще го взема и дано ми хареса, че до края на месеца всичко на марката е с 20% отстъпка. От аптеката ми дадоха мостра на дневния крем от същата серия, но от нея единственото, което мога да преценя е, че крема попива добре и не прави кир ефект.

# 634
Търся едно нещо, дето и аз не знам какво е, ама го търся де.
Трябват ми някакви многократни пачове, или не знам как да го нарека, които да държа в хладилника и да ги  слагам сутрин на очите, че се събуждам подпухнала често. Представям си ги като някакви силиконови и пълни с течност. Ама как го обясних и аз само. Та съществува ли такова животно? Твърде мързелива съм да се сетя да слагам в хладилника лъжици, пакетчета чай и прочие.
Курийка с 60 пача за еднократна употреба.в хладилника.
Пракрикувам го от години.
Сутрин първо измивам лицето, напръслвам с розова вода(от хладулника) изчаквам да попие и   слагам пачове от хладилника, пия си набързо събуждащото кафе.После душ така минават поне едни 20 мин , които съм с пачове .
Имаю и за мнигократна употреба, но ефект не вуждам.
Може ли снимка на тези, които ползваш?
И аз се интересувам от тези пачове, ако може да споделиш и от къде ги купуваш.

От кафееното масло на Ординари сякаш не виждам полза и доста сухо ми се струва като за маслен разтвор. Комбинирам го с околоочния против бръчки на Лиерак вечер, а сутрин с този против торбички пак на Лиерак. Но тях си ги ползвам отдавна и си ги харесвам.

# 635
  • на брега
От Dioptipoche на Lierac, кога видяхте ефект?

Първо слагам кафеен серум на Ординари, после LIERAC DIOPTIPOCHE гел против торбички под очите.
Тази комбинация, нанесена вечер, ми се отразява добре. Но не е УАУ.

От известно време сутрин ползвам това:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/bionike/gamme-defen … fecteur-15ml.html
Перфектен ми е, пък и много икономичен. В друга тема беше похвален, и аз като удавник за сламка. Дали защото консистенцията е оцветена (оранжева), но има видимо намаляване на торбичките. С друг продукт чак такъв ефект не бях констатирала.
На същата марка купих и това:  https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/bionike/gamme-defen … duct-page-connexe Големи очаквания имам (поредни), но ще го отворя след някой друг месец. Доста отпочнати имам, не бързам.

# 636
Лучия, първия крем който си показала е за тъмни кръгове и казваш, че от него имаш ефект върху торбичките Thinking
Заинтригува ме с тази марка, не ми е позната ..

# 637
  • на брега
Продуктът и ефектът му бяха коментирани от съфорумка, чието мнение много ценя, в друга тема.
Скрит текст:
Виж тук, пост 718 https://www.bg-mamma.com/?topic=766829.705
Марката и за мен бе непозната, но както вече писах - останах изключително доволна.
След като видя резултата от другия продукт, ще подновя един от двата.
Само околоочната грижа ми е с европейска козметика - минах на корейска от юни м.г., вкл. и пачовете.

# 638
Танч, в Лили има маски с гел вътре, едните са за всяко око, другият вид е като маска.  Последните май са с ластиче, а комплектът от 2 бр като че ли  не.

# 639
  • някъде под слънцето...
През годините съм ползвала различни пачове.
Тяхната функция е само и единствено да освежи  контура.Те са само част от грижата.
Имам и вечерни  пачове с ретинол, но не съм забелязала някакъв  особен ефект от тях.

Нощните купувам от Сефора, а дневните от  парфюмерии, където продават корейска козметика.
Последните , които взех са тези.Запасила съм се , защото не винаги има.

# 640
Да похваля и аз на свой ред капсулките на Балеа  за около очи.  Благодаря на Джаста Праста (за пореден път). Ползвах само 2 от тях до сега, но забелязвам приятни промени в околоочната област.  Много е възможно да има ефект и от новия ми нощен крем с ретинол и хиалурон на Арома, който ползвам от 4-5 дни.

Друго не съм променяла - нито в режима, нито в грижата, така че отдавам този ефект на някой от двата продукта.  

Два пъти съм нанасяла и Балеа с уреа - околоочен, но не ме впечатли особено като овлажняване.
Имам един натурален крем, от който виждам наистина дълготраен ефект на овлажняване и сочност в продължение на целия ден. Ползвам го сутрин, а ретиноловия - вечер, по обясними причини.

# 641
Как изглеждат капсулките за около очи? Аз имам за лице, кожата ми е нормална/смесена (примерно в жеги и като се потя), обаче една капсулка ми е мега много, все едно съм си оказала лицето с олио, лъщи много гадно. И капсулките за около очи ли са така обилни? Grinning

# 642
SL, надявам се, че не си разбрала последното ми мнение погрешно. Аз също гледам да полагам адекватна грижа и мажа 100 неща, просто не приемам бръчките драматично Simple Smile
В момента ползвам Матрицата на ЕЛ и Revitalizing Supreme крема, кафеения на Ординари, Extra Firming серума на Кларанс, хидратиращия на ЕЛ, хидратиращ гел на Кларанс, също и хидратиращата им околоочната маска, антиейдж маска на Апивита с екстракт от грозде и ретинолови пачове на Шисейдо, плюс успокояващи капки за очи и компреси с лайка понякога... Сега взех околоочния серум и крема от  Abeille Royal серията на Герлен и съм набелязала за купуване маската, препоръчана от Джаста.
С всичко това гледам да закрепвам положението, но "уау" и чудеса от нищо не очаквам. При мен околоочният контур е най-големия проблем и е страшно сух.

# 643
  • някъде под слънцето...
За мен бръчките не са драма.
Но все пак се опитвам доколкото мога да ги забавя.
Светлооките обикновено имаме проблеми с контура

# 644
Понеже стана въпрос за много сух контур, бих препоръчала тези 2 крема:

На Колагена се намират продукти по сайтове, имат магазин и в Пловдив. Попива след известно време, хубав е.
На Балеа е от серията за много зряла кожа (70+), състава му беше много добър с калций и пептиди. Но няма попиване, адски трудно се разнася и не го изтърпях. Все пак за много суха кожа ще е добър.

Аз нямам проблем със сух контур и харесвам този серум, гелообразен, моментално стяга и след 2 седмици видимо освежи кожата. Но категорично не е за суха кожа.

Всъщност при мен никакъв крем няма уау ефект, но и аз нямам проблем. Поне успявам да поддържам някакво прилично състояние, въпреки че като се усмихна и ги виждам гадинките (бръчките). До скоро трудно понасях слънчеви очила, сега не мога без тях и това мисля допринесе най-много.

Общи условия

Активация на акаунт