Крем за около очи - тема 9

• 90 065
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Понеже стана въпрос за много сух контур, бих препоръчала тези 2 крема:

На Колагена се намират продукти по сайтове, имат магазин и в Пловдив. Попива след известно време, хубав е.
На Балеа е от серията за много зряла кожа (70+), състава му беше много добър с калций и пептиди. Но няма попиване, адски трудно се разнася и не го изтърпях. Все пак за много суха кожа ще е добър.

Аз нямам проблем със сух контур и харесвам този серум, гелообразен, моментално стяга и след 2 седмици видимо освежи кожата. Но категорично не е за суха кожа.

Всъщност при мен никакъв крем няма уау ефект, но и аз нямам проблем. Поне успявам да поддържам някакво прилично състояние, въпреки че като се усмихна и ги виждам гадинките (бръчките). До скоро трудно понасях слънчеви очила, сега не мога без тях и това мисля допринесе най-много.

Този за 70+ ми звучи подходящо Smile При мен май всичко попива и към 4 следобяд съм като без никакъв крем вече.

# 646
Скрит текст:
Този последния на Балеа 70+ е хубав и богат, но на мен много ми лютеше на очите, а и имаше някаква особеност, че се пресичаше по средата на ползването и ставаше като двуфазен, маслото отгоре, крема отдолу. Може да е било до партида, после четох същите оплаквания и във форума от потребителки. Не повторих покупката.

# 647
Скрит текст:
Този последния на Балеа 70+ е хубав и богат, но на мен много ми лютеше на очите, а и имаше някаква особеност, че се пресичаше по средата на ползването и ставаше като двуфазен, маслото отгоре, крема отдолу. Може да е било до партида, после четох същите оплаквания и във форума от потребителки. Не повторих покупката.
Аз се изнервях още докато го размажа, смятай колко е плътен. Нанасях вечер и сутрин още имах от него.

# 648
От Dioptipoche на Lierac, кога видяхте ефект?

Първо слагам кафеен серум на Ординари, после LIERAC DIOPTIPOCHE гел против торбички под очите.
Тази комбинация, нанесена вечер, ми се отразява добре. Но не е УАУ.

От известно време сутрин ползвам това:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/bionike/gamme-defen … fecteur-15ml.html
Перфектен ми е, пък и много икономичен. В друга тема беше похвален, и аз като удавник за сламка. Дали защото консистенцията е оцветена (оранжева), но има видимо намаляване на торбичките. С друг продукт чак такъв ефект не бях констатирала.
На същата марка купих и това:  https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/bionike/gamme-defen … duct-page-connexe Големи очаквания имам (поредни), но ще го отворя след някой друг месец. Доста отпочнати имам, не бързам.

https://remedium.bg/eye-contour/bionike-defence-dark-cirkle-perf … r-cream-12ml.html  Wink

# 649
  • Пловдив
Скрит текст:
От Dioptipoche на Lierac, кога видяхте ефект?

Първо слагам кафеен серум на Ординари, после LIERAC DIOPTIPOCHE гел против торбички под очите.
Тази комбинация, нанесена вечер, ми се отразява добре. Но не е УАУ.

От известно време сутрин ползвам това:
https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/bionike/gamme-defen … fecteur-15ml.html
Перфектен ми е, пък и много икономичен. В друга тема беше похвален, и аз като удавник за сламка. Дали защото консистенцията е оцветена (оранжева), но има видимо намаляване на торбичките. С друг продукт чак такъв ефект не бях констатирала.
На същата марка купих и това:  https://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute/bionike/gamme-defen … duct-page-connexe Големи очаквания имам (поредни), но ще го отворя след някой друг месец. Доста отпочнати имам, не бързам.

https://remedium.bg/eye-contour/bionike-defence-dark-cirkle-perf … r-cream-12ml.html  Wink

само дето го няма наличен в БГ

# 650
Здравейте мили дами. Какви ли не околоочни съм ползвала. Estee Lauder, Galenic,Filorga , но сега ползвам този и съм супер доволнааааа. Като силиконов е ,нанасяш го и попива но сякаш изгражда невидим слой и на сутринта като измия очите усещам как още е под очите. Уникален ,много съм доволна.

# 651
Това за какво помага - бръчки, торбички?

# 652
  • София
Тази серия на Клиник е насочена към дехидратирана кожа, хубава е за хидратация, аз околочния съм ползвала само веднъж/една опаковка от някакъв комлект, даже май не беше пълноразмерен продукт/, но кремчето и серума си ги подновявам за лятото, за това пак ще взема.
Обаче не бори никакви специфични проблеми и не е антиейдж.

# 653
  • Седмото небе
Понеже стана въпрос за много сух контур, бих препоръчала тези 2 крема:

На Колагена се намират продукти по сайтове, имат магазин и в Пловдив. Попива след известно време, хубав е.
На Балеа е от серията за много зряла кожа (70+), състава му беше много добър с калций и пептиди. Но няма попиване, адски трудно се разнася и не го изтърпях. Все пак за много суха кожа ще е добър.

Аз нямам проблем със сух контур и харесвам този серум, гелообразен, моментално стяга и след 2 седмици видимо освежи кожата. Но категорично не е за суха кожа.

Всъщност при мен никакъв крем няма уау ефект, но и аз нямам проблем. Поне успявам да поддържам някакво прилично състояние, въпреки че като се усмихна и ги виждам гадинките (бръчките). До скоро трудно понасях слънчеви очила, сега не мога без тях и това мисля допринесе най-много.

Този за 70+ ми звучи подходящо Smile При мен май всичко попива и към 4 следобяд съм като без никакъв крем вече.
При мен дори и при мазане на поне 2 неща едно върху друго, попиват след максимум половин час без остатък. Но този на Балея (макар да съм на 35) и аз го бях взела. За през деня не ми беше ок с коректора, но за вечер проблеми не съм имала. Не ми е парел или дразнел. Докато се пресече и му се промени аромата-по някое време към средата на опаковката беше май, си го ползвах с голямо удоволствие. Понякога съм го слагала и като маска сутрин, ако е много зле положението,след многократната охлаждаща от хладилника (тези с гела вътре и отгоре с друг озаряващ крем) По-богато количество и после попивах с тънка салфетка-резултата се задържаше цял ден. Че като не е и скъп, тия дни ще взема да си го подновя...

# 654
Не знам дали мога да питам тук, но не се сещам за по-подходяща тема. Снощи попрекалх със солена риба, а и спах на по-топло от обикновено. Тази сутрин направо се изплашх като се видях в огледалото - торбички под очите Weary, а принципно нямам. Какъв крем или масло да взема?

# 655
  • София
И друг път съм споменавала в темата този околоочен. При мен действа най-добре от всички, които съм ползвала до момента:

За торбите точно.
Иначе имам намерение да взема и от тези пачове за хладилник, които се ползват сутрин.

# 656
Очите ми подпухват  ужасно само от много солени зелени/черни маслини, за това много внимавам с маслините. Солени да, но не солени до степен да приличат на "химически " третирани. Мина време докато разбера кое ми действа така, затова споделям. На някой може да му е полезно. Проблем с повече сол в храната нямам иначе.

# 657
И друг път съм споменавала в темата този околоочен. При мен действа най-добре от всички, които съм ползвала до момента:

За торбите точно.
Иначе имам намерение да взема и от тези пачове за хладилник, които се ползват сутрин.
По принцип харесвам продуктите на Биодерма. Точно този гел не ми понесе особено добре. Дори в летните жеги ми идваше твърде лек. На всичко отгоре люти, ако попадне в окото и с него съвсем подпухвах.
Това е субективна преценка, разбира се. При друг може да работи чудесно.

# 658
  • Бургас
Хубаво е това кремче на Биодерма за мен ,освежен околоочен контур.Бих го купила отново ,не дразнеше при мен и е много приятен ,но не очаквайте чудо.

# 659
Как изглеждат капсулките за около очи? Аз имам за лице, кожата ми е нормална/смесена (примерно в жеги и като се потя), обаче една капсулка ми е мега много, все едно съм си оказала лицето с олио, лъщи много гадно. И капсулките за около очи ли са така обилни? Grinning

Ползвам ги от няколко дни. Установих, че една капсулка ми е много за едно нанасяне и я ползвам вече на 2 пъти.
Да, мазнее в началото,  но попива идеално след това. По-късно си нанасям околоочния крем.

Общи условия

Активация на акаунт