Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 613
  • 553
  •   1
Отговори
# 300
Теми не се трият.
Ако искаш може да пишеш на модератор да я заключат. Или да я оставиш така и да споделиш резултата, че тук напират да разберат  Laughing
И какво сядате сега да го защитавате за някакъв ултиматум. Абсолютно си е заслужен, предвид че я е мотал толкова време. Какво го жалите този пикльо.
Извинявай авторке, че ти обиждам милото, ама си е баш пикльо за мен  Laughing
99% съм убедена, че няма да иска бебе след 2 месеца. Пак те мотае.
Ама за твое добро, дано да греша.

# 301
Цитат
А, на него му харесва така. Защо той да си тръгва?

Ако на нея не ѝ харесва, защо тя не си тръгне?

Може би щото това бяха твои думи :
"Сега се замислих, че ако някой ми постави УЛТИМАТУМ и то за нещо толкова сериозно, просто ще си тръгна. "
?

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 20:36 от Roxelane1

# 302
Теми не се трият.
Ако искаш може да пишеш на модератор да я заключат. Или да я оставиш така и да споделиш резултата, че тук напират да разберат  Laughing
И какво сядате сега да го защитавате за някакъв ултиматум. Абсолютно си е заслужен, предвид че я е мотал толкова време. Какво го жалите този пикльо.
Извинявай авторке, че ти обиждам милото, ама си е баш пикльо за мен  Laughing
99% съм убедена, че няма да иска бебе след 2 месеца. Пак те мотае.
Ама за твое добро, дано да греша.

Дано да е искрен този път- ОК, просто незнаех как се прави- иначе ще оставя темата и ще пиша пак- може ново развитие да има кой знае хахах пак да ми савате кураж! Grinning

# 303
Цитат
А, на него му харесва така. Защо той да си тръгва?

Ако на нея не ѝ харесва, защо тя не си тръгне?

Може би щото това бяха твои думи ?
Сега се замислих, че ако някой ми постави УЛТИМАТУМ и то за нещо толкова сериозно, просто ще си тръгна. "

Това, че аз ще тръгна, не означава, че той или Мия ще си тръгнат.

Всъщност, защо да чака два месеца, направо да го приклещи довечера.

# 304
Цитат
Това, че аз ще тръгна, не означава, че той или Мия ще си тръгнат.

Ми тогава си говорим на вятъра. Щото и аз нямаше да давам ултиматуми въобще, камо ли да го чакам да си тръгва. Но тук не иде реч за нас.

# 305
  • София
Цитат на: zon link=topic=1093840.msg38219079#msg38219079

Сега се замислих, че ако някой ми постави УЛТИМАТУМ и то за нещо толкова сериозно, просто ще си тръгна.

Да, ако преди това не си изхвърлена с шут, защото си мамила човека едни 3 години, че ще имате дете, а после си му заявила, че няма да го бъде, щото светът е пренаселен.

# 306
Цитат на: zon link=topic=1093840.msg38219079#msg38219079

Сега се замислих, че ако някой ми постави УЛТИМАТУМ и то за нещо толкова сериозно, просто ще си тръгна.

Да, ако преди това не си изхвърлена с шут, защото си мамила човека едни 3 години, че ще имате дете, а после си му заявила, че няма да го бъде, щото светът е пренаселен.

В случая Мия не само не го е изшутила, но и продължава да вярва, че той след два месеца ще се навие да имат дете.

Мия, не те ли притеснява, че и да се навие да имате дете, след като забременееш/родиш/детето стане на 1 месец/ 5 месеца или 1 година, той може да си промени мнението и да реши, че не му се гледа дете и да си бие шута.

Наистина можеш ли да разчиташ на този човек?

# 307
  • София
Мия писа, че не ѝ е проблема във възможностите да си изгледа детето- обезпечена е, има жилище, има заможни родители зад гърба си, а и родителите на мъжа ѝ чакат внуче с желание.

Проблемът ще бъде, ако на 34 трябва да тръгва да си търси мъж, с когото да създадат дете.

# 308
До 38-39 има предостатъчно време да срещне нов мъж и да си роди деца. Сегашния обаче ако я помотае, пак ще е в същата ситуация на тази възраст.

# 309
Мия може да има дете и без да има мъж. Може да си позволи донорство, ако поиска.

В случая тя иска дете от този мъж или ако той все пак не поиска, каза, че ще търси друг мъж. Предполагам имаше предвид неин партньор в живота и баща на детето ѝ.

# 310
Тцтцтц ... Малко мъже ли има на тази планета, че да се ражда с донорство ? Трябва и баща в отглеждането на детето (и не говоря само от финансова гледна точка). Авторке - нямаш време !!! Какви са тези два месеца - три месеца ... Нали си наясно, че детето не става по план. Този само те мотае, така му е добре. Ако те обичаше наистина нямаше да се замисля да създадете семейство.

# 311
Темата се развива като по учебник. След два месеца автоката ще каже че са почнали опити, а след два и половин, че вече наследството е заченато.  На някой му е скучно

# 312
Може и да е бременна, но да не знае все още.

# 313
Исках дете няколко месеца след годежа ни с моя съпруг. Бях полудяла по тази тема.. Обаче той не искаше все още .. Каза ми след сватбата.. Сватбата мина преди 3 месеца и още не сме започнали с опитите за бебе.. А ми беше казал че до декември иска да съм бременна става въпрос за миналата 2018 г. И аз не изтерясвам мълча си нищо не казвам... Не само ти си в подобно полужение..

# 314
Два месеца са дълъг срок за поддържане на тема от скука, та може и да не си права Simple Smile
Аз пък имам друг готов сценарий, видян нееднократно. След години отлагане и уговорки за изчакване още малко, само месец-два докато незнамсикаквотам стане, господинчото си нарамва парцалките и се изнася при друга, с която бързо се женят и сдобиват с отроче...
Дано съм лош пророк!

Кристин, за вас е рано наистина! Закъде си се разбързала толкова?

Общи условия

Активация на акаунт