Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 695
  • 553
  •   1
Отговори
# 75
  • Канада
Не виждам друга алтернатива за теб, освен да го напуснеш.
Апартамента ще продадете.
Няма смисъл да си губиш времето, щом наистина искаш дете.

# 76
Живота си е в твоите ръце. Ако смяташ, че го обичаш толкова и ще ти е достатъчен, че може да пречупиш това желание и да останеш без деца - остани с него. Всеки преценя за себе си. От моя гледна точка мъж и жена не са семейство в истинския смисъл на думата.

На твоя мъж му обясни тази картинка:
Семейство е топлината и уюта на дома, щастливите деца край усмихнатите родители. С годините да научат тези деца на добродетели и като остареят да са край пълна маса с хора, деца, внуци, близки роднини. Това да остана без деца, да остарея и да ми е сиво , с празна маса и угаснали очи, гледайки към нищото , няма да го преживея. Защото годините минават, приятелите и работата са до време и какво остава на човек ако не семейството? Питай го твоя какво ще каже по този въпрос? Какво ще му остане? Разходчици, пенсионерски клуб и кафе с баби и дядовци? Да се прибере после в кутийката си и да се наяде и да легне да чака смъртта ?

# 77
  • Бургас
Не разбираш ли, че децата прее*ават всичко! За какво ти е?? Всичко си имаш! " Sad
Той колко точно деца е имал, които са пре*бали всичко? Всъщност той е този, който има всичко или поне е на път така да си го нагласи, като гледам...Много, много егоистично.

# 78
Тук трябва да има някакво обяснение. Хем женен, хем не иска дете... дори те е склонил на аборт...
Поставил ли си е някакви по-сериозни цели за живота?

Jubiles за мен семейството може да е щастливо и без децата. От описаната картинка не ми домилява, ами ме задушава. Хората сме различни.

# 79
Не е готов да бъде баща, май и не иска въобще да създава живот - признава си го човека, за което евала, вместо да ти направи дете и да те остави сама да го отгледаш. ОБАЧЕ, след като ти искаш да имаш дете, развод е единственото, което може да промени нещата.
Ако ти се откажеш от детето заради него, ще предадеш себе си - ако той ти направи дете по нежелание, а за да е с теб - пак кофти...

Да бе, какво си признава, евала за кое? Че я е лъгал 10 години и накрая просто му е писнало да го крънкат за дете и е решил веднъж за винаги да я накара да го остави на мира. Пълен страхливец и егоист.

Той я е лъгал, защото тя го е позволила... Какво е това отлагане за правене на дете за септември 2018? Чшт, алооооу. Това дете да не се поръчва по каталог?! Дете се прави, а кога ще стане... Е друг въпрос.
Самата дама му се е поддала на лъжите и той видял, че така става...

Този срок го поставихме чисто защото щеше да е по-лесно- ново жилище и неговото повишение. Което се и случи. Имаме всичко сега като "база" и би ни било много по-лесно да имаме бебе. Аз съм за планираното родителство , а не - когато стане.... но сте права, че сигурно аз като добра душа съм си го позволила сама- знае, че мое да ме мотае, понеже не съм някоя нахакана мацка....

А евалата, че е на ясно със себе си и когато освободи дамата от своето присъствие и тя най-накрая може да бъде щастлива с друг мъж, споделяващ желанието й за деца, той ще има възможността да потърси дама, която НЕ ИСКА да има деца или вече има такива, отгледани, на тийн възраст.

# 80
  • София

Не е така- той е много такъв характер- не се огъва или "свиква"- не го написах, защото не искам да обсъждам темата, но вече имам един аборт от него понеже не иска Sad Sad

Нали разбираш, че топката е в твоето поле?
И имаш 3 възможности:
- клякаш и си оставаш бездетна, като ден след ден го намразваш до там, че или да му сготвиш мухоморки, или да го изриташ на дърти години.
- още утре задвижваш развода, който няма лесно да получиш, тъй като той не иска това и в спешен порядък го намразваш, тръгваш да си търсиш точния човек, намираш го, влюбвате се, искате и двамата деца, правите си и си раждате..
- получаваш си детето, което ти е обещал, готова да си го отгледаш сама.

# 81
Изключително грозно е да се бременее,против волята на мъжа,направо не вярвам кви съвети се дават..Апартаменти,баби,всичко опечено,а фактът,че човекът не иска дете!?!
Да,муньо е,кретен,егоистичен използвач,и квото още се сетите,понеже не е бил искрен от самото начало.
Но да я съветвате да роди,че той да си платил за лъжите?!?Думи нямам...
Да не е бляла до сега авторката.

Сега единственото редно нещо е да се проведе последен сериозен разговор,и ако той не склони,кой от къде е.
Тя като иска дете и е склонна да бъде самотен родител,да забременнее от донордонор(само дето апартаментче няма да има:))

Недопустимо е една жена да забременнее  умишлено,от мъж който изрично оповестил нежеланието си да бъде родител
Да спре хапчета зад гърба му?
Познавам една дето си мислеше,че така ще върже мъж..Сега детето и страда без баща.
П.п.Много му говоря на сина ми за курвенската порода хора(и от двата пола ги има),и все му обяснявам,че жените си имат начини да забременнеят,и да не вярва на никоя,ако трябва по два презерватива да слага,но вяра да няма на никоя в това отношение

Апартаментът е мой- подарък от родителите ми Simple Smile искам да го изясня, за да не мислите, че не си тръгвам заради някакви материални страхове- не. Просто го обичам и имаме изграден живот заедно- общи приятели, хобита, семействата ни....Но определено ще съм твърда и ако видя че още не иска- тръгвам си.

# 82
Не знам как не ти е опротивял мъжа ти, след като вече си правила аборт заради него. Къде ви е разбирателството да те праща на кофти процедури и сега пак не искал дете. Не знам какво му харесваш и какво се лъжеш, че се разбирате? Никой мъж не праща жена, която обича, да абортира първото им дете.

# 83
  • София
....Но определено ще съм твърда и ако видя че още не иска- тръгвам си.

Не, тръгва си той!
Докато ти се подчиняваш на това, което той иска, няма нищо да направиш и така ще си останеш с него.

Той ти е в къщата, къде си тръгнала ти да си тръгваш? newsm78

# 84

Sad не се извинявай- и аз като се размисля и се ядосам точно това си мисля!! Sad Sad Тъпото е, че всички ти казват- седнете преди сватбата и уточнете важните въпроси- ДА, именно ние седнахме и имахме дълъг разговор кой какво очаква от брака и как виждаме бъдещето. Тогава той каза че Да- искам деца, поне 2, до 2-3 години 100% ала бала глупости - само ме е баламосвал. Толково болно ми стана като каза съвсем спокойно- ами аз така казах, за да не ти е кофти и да не си тъжна. Един вид- излъгах те ама - шанс...

И тогава,какво по ягодите,още правиш с тоя нагъл,безочлив,егоистичен и лъжлив индивид?
Вместо тема тук,сега трябваше да му събираш багажа.

# 85
Тук трябва да има някакво обяснение. Хем женен, хем не иска дете... дори те е склонил на аборт...
Поставил ли си е някакви по-сериозни цели за живота?

Jubiles за мен семейството може да е щастливо и без децата. От описаната картинка не ми домилява, ами ме задушава. Хората сме различни.

Той работи много- това е целта в живота му може би- кариерата. Мениджър е на цял офис от 400 човека в американска компания. Много го "тачат" там, сега пак му дадоха бонус 5 цифрена сума. За него брак без деца си е ОК- защо да пренаселваме планетата?- му е любимо....

# 86
Ами няма лошо - нека си мисли така. Ти за себе си помисли, ти какво искаш. Утре никой няма да ти даде тиквен медал, като останеш без дете, а великия мениджър си хване една 30 годишна и се сдобие с дете, когато ти си на 48 примерно.

# 87
....Но определено ще съм твърда и ако видя че още не иска- тръгвам си.

Не, тръгва си той!
Докато ти се подчиняваш на това, което той иска, няма нищо да направиш и така ще си останеш с него.

Той ти е в къщата, къде си тръгнала ти да си тръгваш? newsm78
[/quote

Grinning Grinning имах предвид - от връзката си тръгвам. Не от къщата

# 88

Той работи много- това е целта в живота му може би- кариерата. Мениджър е на цял офис от 400 човека в американска компания. Много го "тачат" там, сега пак му дадоха бонус 5 цифрена сума. За него брак без деца си е ОК- защо да пренаселваме планетата?- му е любимо....
Странно, странно... Тези успехи даже още повече мобилизират мъжете по отношение на семейство и деца (ако са в сериозна връзка)...
Той има ли братя и сестри с деца?

# 89
  • London
Малееее и живее в чуждата къща готованеца. Много ясно, че лесно няма да се откачиш от него щом е зависим. Да иде да си купи тариката, деца егоистично неще да отгледа, жилище не се е напънал да си купи. Какви точно са му целите в живота? Да пърди вечер пред телевизор необезпокояван на някой мач ли? 

Не схващам идеята за брак наистина на такъв човек..... такива обичайно си висят ергени и се разнообразяват с малко секс без ангажименти. Няма никаква логика брака без да искаш поколение според мен.

Общи условия

Активация на акаунт