Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 686
  • 553
  •   1
Отговори
# 180
Ненормално е да очакваш нов резултат след едни и същи постъпки 6 месеца. Все така ще си е. Направо не знам как издържаш да го слушаш. Много нагли са станали тия мъже!!

# 181
  • ЯМБОЛ
            Интересно,ако му се постави въпроса сериозно,че няма никакъв смисъл за нее да съществуват като семейство и му се застраши личния комфорт,как ще реагира...Събул се,влязал в къща наготово,щрака с пръсти,животът е прекрасен,обгрижен,жена във всякакъв смисъл на разположение,вероятно хубава,представителна,трофей с екстри-ПАРИ  и ЗАМОЖНИ РОДИТЕЛИ.
             Подозирам,че дори може да се "жертва" да направи едно дете като висше благоволение,но в ролята само на донор.И до там...Без грижа,без емоции...
              Ная такъв с кеф да му събереш парцалите,да ги оставиш без обяснения пред вратата със сменена ключалка и да си върви по живо и здраво!

# 182
Добре де, ако отиде и си направи вазектомия ти по-спокойна и удовлетворена ли ще станеш?

Не, не става дума за това- до вазектомия няма да се стигне, аз не искам да си прави- това е просто като тест за да видя дали не иска деца 100% или не иска от мен или и аз незнам какво вече......може и да е глупаво, но искам да чуя какво ще каже.

# 183
  • Варна
Да де, мисълта ми е, ако се убедиш, че наистина не иска деца и е готов да стигне до крайност ти какво - ще се откажеш ли от мечтата си за дете?

# 184
Много глупаво. Най много да ти се изсмее в лицето. И това не доказва нищо по различно от това каето досега е било.

# 185
И според мен е глупаво. По-скоро му кажи директно, че за теб детето е много важно и че ако той не иска, просто предпочиташ раздяла.

# 186
По-добре кажи, че ти закъснява и се притесняваш да не си бременна. Показателна ще е реакцията му.

# 187
Аз на твое място още тази вечер щях да му каза, че съм решила, че искам развод и да си тръгва. Кажи му - "Аз искам деца, не едно , а дори три !" (Нали така каза Simple Smile ).

# 188
Той и сега не иска дете от теб, ако искаше щеше да ти направи, за какво са ти още доказателства, че точно от ТЕБ не иска.
По-добре седни и говори с него за бъдещето на тази връзка, без лъжи и циркове.

Това го правя от 6 месеца всяка седмица - този разговор! И винаги е едно и също- "планетата е пренаселена, не искам деца, те всичко развалят, какво не ти стига? Супер сме си? Живеем си идеално, децата прее*ават всичко, аз не искам да ми се променя живота- така ми е добре......"
Аз му обяснявам, а той само се опитва да ме убеди че НЕ НИ Е НУЖНО БЕБЕ...
И повечето пъти аз се розстройвам и си влизам в черупката и разговорът приключва.
За това искам нещо ново да опитам, незнам и аз защо- като чели да се досамоубедя, че това е КРАЯТ....

Стига с тия разговори. Просто ДЕЙСТВАЙ. Както ти решиш. Има няколко варианта на действие. Проиграй ги ... Виж реакции, лице, очи, устните му ...

Хайде успех.

# 189
Аз бих му казала, че няма смисъл да ме убеждава.
И че аз искам деца и бих се развела ако е категоричен.
Да видим тогава какво ще каже.

# 190
Добре де, ако отиде и си направи вазектомия ти по-спокойна и удовлетворена ли ще станеш?
Поне ще е наясно, че наистина не иска деца. И няма да съжалява, че е пропуснала някакъв имагинерен шанс да имат общо дете.
Но ако откаже, то значи само хитрува и си оставя вратичка за бъдещето - само че без нея.

# 191
Но ползата за нея пак е нулева - няма дете.

# 192
Той и сега не иска дете от теб, ако искаше щеше да ти направи, за какво са ти още доказателства, че точно от ТЕБ не иска.
По-добре седни и говори с него за бъдещето на тази връзка, без лъжи и циркове.

Това го правя от 6 месеца всяка седмица - този разговор! И винаги е едно и също- "планетата е пренаселена, не искам деца, те всичко развалят, какво не ти стига? Супер сме си? Живеем си идеално, децата прее*ават всичко, аз не искам да ми се променя живота- така ми е добре......"
И повечето пъти аз се розстройвам и си влизам в черупката и разговорът приключва.
За това искам нещо ново да опитам, незнам и аз защо- като чели да се досамоубедя, че това е КРАЯТ....

Т.е. вече имаш отговор от него и той е, че планетата е пренаселена.
Какво чакаш още?

# 193
Ако с 300 зора,скандали и нерви благовори да ти стане донор, щастлива ли ще си ?

# 194
Че защо, и аз бих направила теста с вазектомията. Само първо ще звънна в клиника да му запазя час, за да не звучи като закана или поредните притискащи приказки.

Общи условия

Активация на акаунт