Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 647
  • 553
  •   1
Отговори
# 165
Миа, животът ти е хубав, човекът те обича.
Т. е. я обича, като я лишава от нещото, което е най-важно за нея в живота й? При това чрез хладнокръвна лъжа?
Така "обича" човек, който хал хабер си няма от другия и няма никакво намерение да зачита чувствата му. Така "обича" човек, който само ползва другия като удобен предмет.

На 34 колко време има да чака?

# 166
Всякакъв опит с дрога ми е отвратителен. И не съм убедена, че човек може наистина завинаги да скъса с това. Просто веднъж минеш ли червената линия, е много лесно да го направиш отново при достатъчен стрес. Аз лично не бих имала дете от мъж с какъвто и да е опит с наркотици, ако ще да е приключил (или той да твърди това) преди години.

Но в случая не съм убедена, че проблемът е този.
Както и останалите казаха, човекът има други приоритети и никакви скрупули.
Да, предложението за вазектомия е повече от добро.

Проблем с дрогата той не е имал- написала съм го- той НИКОГА не е взимал наркотици. Много я раздухахте тази тема с коката- аз съм шмъркала в студентските ми години, не той! И тове беше преди 6-7 години. Не ме е пристрастило по никакъв начин- просто си прекарвах добре, веднъж на няколко месеца в заведения и това е. Бяп млада, правила съм глупости- моля ви, проблемът е друг- че той не иска бебе а аз искам-  оставете я тази тема с наркотиците...

# 167
Докога?
Репродуктивните възможности на женският организъм рязко падат след 35. Я, забременее лесно, я не. Божа работа.

# 168
Да, правилно съм те разбрала. Думите ми за червената линия бяха по твой адрес.
Но така или иначе това е в сферата със спекулациите.

За останалото е излишно да се повтарям. Човекът те използва като обект, той всъщност няма връзка с теб. Ако прекомерно почнеш да му правиш проблеми и да му се тръшкаш за дете, сам ще си тръгне. Не се е събрал с тебе, за да му създаваш дискомфорт. Досега винаги си му била удобна и приятна, пасваш му на успешния имидж.
Ако се превърнеш в една неудовлетворена истеричка, вече няма да му вършиш работа. Ще те смени с по-добър (и по-млад) модел. Наистина е много вероятно и дете да си направи, когато сметне, че отговаря на положението му. Само че няма да е с тебе, защото за тебе ще е късно. Ще има по-добри опции - амбициозен, с пари, вероятно с добра и поддържана външност - и с една мрънкаща жена у дома - звучи като чудесна партия за някоя млада хищница (включително по параграфа "аз ще му дам това, от което тя го лишава" - това доста ласкае някои жени). Е тогава е удобен момент да пресечеш червената линия. И той ще излезе прав за всичко. А ти - прецаканата.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 13:26 от Анонимен

# 169
  • София
Миа, аз пък бих ти казала да не лежиш на кълката, че ще поиска бебе. Всъщност може и да поиска на 40+, ама кофтито е, че и ти ще си на толкова плюс малко отгоре. Много по-лесно ще му е да си намери 30 годишна мацка, която да забремени, отколкото да се влачи с теб по инвитро клиники. Да, гадно звучи, но шансът за спонтанно забременяване на 40 години е доста малък.

# 170
Много внимание се обърна на тези наркотици. Всъщност не са никакъв проблем.
За мен проблемът е лъжата и то казана така, уж между другото, абе да не се разстрои там жената...

# 171
Момичета ,благодаря на всички за мненията- някои доста крайни, но пък може би отрезвяващи, други странни и неразбрани от мен...Реших довечера като се върне от работа да му изиграя малък цирк, че съм ОК с неговото решение и че ще си живеем така без деца. Но за да няма изненади и да ни е спокойно- да си направи вазектомия- това ваше предложение ми хареса, не сме говорили никога по тази тема. Така че ще видя какво ще каже и може би ще ми дойде акъла- като разбера че просто не иска дете ОТ МЕН , или действително ще поиска КАТО СТАНЕ НА 40, а аз вече ще съм непотребна и прецакана Sad  Ще пиша какво е станало!

# 172
  • out of space
Миа, животът ти е хубав, човекът те обича.
Т. е. я обича, като я лишава от нещото, което е най-важно за нея в живота й? При това чрез хладнокръвна лъжа?
Така "обича" човек, който хал хабер си няма от другия и няма никакво намерение да зачита чувствата му. Така "обича" човек, който само ползва другия като удобен предмет.

На 34 колко време има да чака?

Колко време ли? Поне до тогава, когато събере смелост за откровен разговор.
Откровена лъжа- булшийт! То и аз исках да стана известна инженерна дизайнерка и дори се кълнях, че това ще е факт, ама ей на- трябва да ме пребият с камъни за лъжа.

# 173
Наистина нека видим как ще реагира човека. Залагам 5 лева, че няма да даде да го пипнат под някакъв благовиден предлог - ще те пази качествено, няма да има гафове и подобни.

# 174
Той и сега не иска дете от теб, ако искаше щеше да ти направи, за какво са ти още доказателства, че точно от ТЕБ не иска.
По-добре седни и говори с него за бъдещето на тази връзка, без лъжи и циркове.

# 175
Откровена лъжа- булшийт! То и аз исках да стана известна инженерна дизайнерка и дори се кълнях, че това ще е факт, ама ей на- трябва да ме пребият с камъни за лъжа.
Едит: видяхсамо дизайнерка и се юрнах да пиша 😁 та завърши ли такова висше и взе ли заеми, за да сбъднеш декларираното? Ако не си, ето това е разликата с тази ситуация. Той дал вид, че работи заедно с нея за тези им планове. Съвместен живот, достигане на финансов статут, брак и накрая - 'абе до деца няма да стигаме, казах, че искам деца, за да не се разстроиш'.
Баш лъжа си е. За загубата на време да не говорим.

# 176
Наистина нека видим как ще реагира човека. Залагам 5 лева, че няма да даде да го пипнат под някакъв благовиден предлог - ще те пази качествено, няма да има гафове и подобни.

Най-много да я накара тя да си прекъсне тръбите...

# 177
Това с вазектомията е верно много тъпо.
Седнете като големи хора, нали сте семейство- Кажи аз искам дете, времето ми напредва, аз по млада няма да стана, а ти дете може и след 20 години да имаш. От там насетне си преценявай.

# 178
Той и сега не иска дете от теб, ако искаше щеше да ти направи, за какво са ти още доказателства, че точно от ТЕБ не иска.
По-добре седни и говори с него за бъдещето на тази връзка, без лъжи и циркове.

Това го правя от 6 месеца всяка седмица - този разговор! И винаги е едно и също- "планетата е пренаселена, не искам деца, те всичко развалят, какво не ти стига? Супер сме си? Живеем си идеално, децата прее*ават всичко, аз не искам да ми се променя живота- така ми е добре......"
Аз му обяснявам, а той само се опитва да ме убеди че НЕ НИ Е НУЖНО БЕБЕ...
И повечето пъти аз се розстройвам и си влизам в черупката и разговорът приключва.
За това искам нещо ново да опитам, незнам и аз защо- като чели да се досамоубедя, че това е КРАЯТ....

# 179
  • Варна
Добре де, ако отиде и си направи вазектомия ти по-спокойна и удовлетворена ли ще станеш?

Общи условия

Активация на акаунт