Колаген Фортекс 11 500 Плюс - иновативна комбинация за красива коса, кожа и здрави стави

• 21 822
  • 221
  •   1
Отговори
# 45
От няколко месеца се каня да започна да приемам колаген, защото започват проблемите със ставите, колената ми препукват, имам чупливи нокти, изкушена коса.... С удоволствие бих пробвала вашият колаген и се надявам да имам подобрение в състоянието си от приема му....

# 46
Чувствам доста силна скованост в ставите, а освен това кожата на лицето ми е с доста бръчки и някакси безжизнена, смятам че този продукт би ми помогнал да се възстановя и с удоволствие бих го тествала.

# 47
Като прехвълиш една опраделена възраст и все по-осезаемо усещаш скованост в костите си и виждаш задълбаване на бръчките по лицето и ръцете. Чувала съм, че добавката на колаген в храната помага много в това отношение, но не съм го изпробвала лично. Затова, ако имам шанс бих го направила, още повече и бих сравнила действието му при известно регулярно натоварване с фитнес.

# 48
Усещам много често болки и в двете колена, въпреки младата си възраст. Надявам се, че приемането на колаген може да ми повлияе добре.

# 49
Мъжът ми е имал артрит, ако помага би го изпробвал под формата на добавки.

# 50
Мъжа ми има проблеми с коляното, би си инжекция с хиалуронова киселина. Мисля, че ще му  бъде от голяма полза Колаген Фортексът.

# 51
Имам проблем със ставите на коленете, болят ме при клякане, както и много често се събуждам сутрин схваната. Заради коленете си купих точно този колаген и вече го пия от около 14 дни. Странното е, че колената спряха да ме болят още на втория - третия прием, което ми се стори нереално. Със сигурност ще продължа да го пия по-продължително време.

# 52
ММ е с доказани артритни проблеми на колената, аз (надявам се!) поне засега да нямам или поне не усещам такива, но се радвам, че научих за Колаген Фортекс 11 500 Плюс, ползите от прием на колагенови препарати са доказани.

# 53
  • Бургас
Здравейте,на 36 съм,но вече имам Остеопороза и остеоартрит.Виновно е здравословното ми състояние,с премахнати оперативно матка и яйчници съм,също и с премахната щитовидна жлеза.Имам си проблеми със ставите,почти постоянно приемам колаген.Доволна съм много от Вашите хранителни добавки и ще се радвам много,ако спечеля!
Косата и кожата вече не ги мисля,в ужасно състояние са заради здравословните проблеми,но поне да мога да се движа нормално.

# 54
Бих го пробвала с удоволствие.
Имам си проблеми със стави и кости, след фрактура, пила съм и друг път колаген, но не постоянно.
Свекър ми пи колаген близо половин година и проблеми с клякания, по-тежка физическа работа, навеждания, наистина отшумяха. Всичко беше ок, докато приемаше колаген. С възрастта нуждите от прием на колаген са всекидневни.

# 55
От известно време и аз имам проблем с едното коляно, особено при изкачване на стълби. Отделно, че колагенът е необходим за по-еластична кожа, така че определено имам нужда от колаген и отдавна се замислям и проучвам какъв точно да си взема. Бих опитала продукта.

# 56
Лятото майка ми претърпя контузия на едната ръка и споделя, че пиейки колаген се чувства по-добре. Тя приемаше известно време течен колаген, сега е на капсули. Ще се радвам да опита Вашия продукт и да сподели мнение Simple Smile

# 57
Колагенът участва в синтеза на нова хрущялна тъкан и затова е от изключително значение.
ММ има проблеми със ставите. Да би пробвал.
И да не спечелим, с голям интерес ще следя коментари за продукта.

# 58
Моята баба има проблеми с колената. Жената е млада, има желание за пъргав живот и най вече, да се занимава с отглеждането на градинка със зеленчуци. За съжаление болките не и позволяват. Ако спечеля с голямо удоволствие ще и дам да пробва нашия продукт.

# 59
Имам проблеми със ставите и с удоволствие бих проблавала Колаген Фортекс.

Общи условия

Активация на акаунт