Колаген Фортекс 11 500 Плюс - иновативна комбинация за красива коса, кожа и здрави стави

• 21 833
  • 221
  •   1
Отговори
# 60
Аз и половинката ми имаме проблеми със ставите, а също и майка ми. Приемала съм хранителни добавки и съм посещавала специалист, но към момента не съм решила проблема за съжаление.

# 61
Аз съм на 40+ години. Чупи крак преди време и имам хронична болка в коляното.  Освен това сутрин след събуждане, докато се раздвижа ми пукат всички стави. Тъкмо си мислех, че трябва нещо да започна да пия. Бих пробвала колаген  Фортекс.

# 62
Имам проблеми с тазобедрената става и е хубаво да приемам колаген,ще се радвам ако мога да пробвам вашият

# 63
Старая се да пия редовно колаген в комбинация с хиалуронова киселина или по отделно - като anti aging подрепа към еластичността на кожата си. Майка ми страда от дългогодишни ставни болки, също така. Бихме изпробвали и двете промотирания продукт Колаген Фортекс 11 500 Плюс.

# 64
  • някъде
Имаме проблеми със ставите (аз, майка ми, сестра ми и мъжът ми) и с удоволствие бих пробвала колаген Фортекс.

# 65
Напоследък започнаха чести болки в ставите и освен " ошипяване" най-вероятно ще се окаже,че имам и недостиг на колаген.С удоволствие бих изпробвала този продукт!

# 66
Имам болки в някои стави и бих пробвала как ще ми се отрази Колаген Фортекс.

# 67
Майка ми има проблеми с коленете. Пила е подобни добавки. Тези също биха ѝ били от полза и би ги приемала.

# 68
  • Горна Оряховица
след раждснето имсм целулит, тъй че явно имам недостиг. Бих го пробвала.

# 69
  • Пловдив
Бих пробвала с удоволствие  Колаген Фортекс, имам проблем с колената.Спортувам редовно . 

# 70
 Бих пробвала добавката, защото коленете ме наболяват при слизане и качване по стълби.

# 71
Аз имам проблем със ставите, особено с едното коляно- наболява ме от време на време, както и при смяна на климата Joy

# 72
  • София
Мъжът ми има проблеми със ставите- колена, рамена...Аз също от време на време имам болки в колената. Чета от известно време за добавките, но все още не съм се спряла на нищо конкретно. Бихме пробвали и двамата Колаген форте, надявам се да има ефект наистина.

# 73
  • София
Синтезът на така ценния колаген , започва да намалява около 40-годишна възраст.  Добре е след тази възраст да се приема под формата на хранителна добавка . Периодично пия  колаген колаген и хиалуронова киселина. Бих пробвала Колаген Фортекс.

# 74
  • София
Продължително време имах проблем с коляното, а след това ме заболя и рамото, дотолкова, че не можех да вдигам догоре ръката си. Освен физиотерапия ми препоръчаха и колаген. Бих пробвала Колаген Фортекс.

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 23:20 от july1993

Общи условия

Активация на акаунт