Колаген Фортекс 11 500 Плюс - иновативна комбинация за красива коса, кожа и здрави стави

• 21 835
  • 221
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо изучавах какъв колаген да пия. Коленете се зле, тазобедрена дясна също. Пих 3 месеца колаген на друг производител - нулев резултат. Бих пробвала този, дано ми помогне.

# 76
Бих пробвала Вашия продукт с удоволствие. Все още кърмя детето и това отнема голяма част от витамините в организма ми. Постоянно ме болят колената и ставите, затова и от няколко месеца започнах да приемам различни хранителни добавки, но все още усещам дискомфорт.
Ще следя темата с интерес и се надявам да може да се приема от кърмачки.

# 77
Препоръчаха ми да пия колаген заради ставите, но все още не съм започнала...леко съм немърлива сякаш към здравето си, за съжаление.
Бих пробвала този продукт, изглежда ми добър по описание.

# 78
Целият род е с проблемни стави, артрити и пр. “екстри”. Явно наистина “кръвта - вода не става”, защото от няколко месеца и аз имам проблеми. Като за начало - колена и дясна става. Приемах по предписание  2х3 месеца хранителна добавка /течна/, с добър състав /колаген тип II, глюкозамин, MSM, Хондроитин, Хиалуронова киселина/, но без особен ефект.
Ще се радвам ако успея да намеря/пробвам нещо, наистина “работещо”, защото се изморих да купувам продукти, описвани от производителя като “панацея”... с нулев ефект.

# 79
Понякога коленете ми пукат и ме болят. Досега не съм пробвала да приемам добавки, но бих опитала колаген.

# 80
  • Варна
Напоследък имам проблеми със ставите на пръстите, не знам дали е от прекомерна употреба на телефона (наболяват ме палецът и показалецът на дясната ръка, така че има логика да е от това) или причината е някаква друга. Бих се радвала да пробвам Колаген Фортекс. Ако има ефект пък, бих се радвала още повече Stuck Out Tongue

# 81
За щастие нямам проблеми със ставите, но моят съпруг от години има проблем. С удоволствие би пробвал  Колаген Фортекс.

# 82
  • София
От няколко години имам проблем с колената и с удоволствие бих пробвалa Колаген Фортекс.

# 83
Имам проблеми със ставите и с удоволствие бих пробвала Колаген Фортекс

# 84
Спортувам всекидневно и често имам проблеми със ставите. Бих пробвала, за да видя как ще се отрази.

# 85
  • в голямото село
От известно време имам проблем със ставите, а и задминах възрастта 40 Така че с удоволствие бих пробвала този колаген

# 86
  • Елхово
Не съм пробвала продукта, но с удоволствие бих го пробвала, за да защитя ставите си!

# 87
  • Стара Загора
Мъжът ми е със сериозни болки в коленете от месец-два. С удоволствие бих го зарадвала с Вашия продукт.

# 88
  • Бургас
И аз не знам дали имам проблем,но от 2-3 години ако ми се наложи да лазя на колене се чува едно хрупане в тях,което ме плаши.Бих пробвала Колаген Фортекс.

# 89
  • София
За момента мисля, че не страдам от липса на колаген, но бих искала да опитам добавката и да видя какъв ефект ще има върху мен.

Общи условия

Активация на акаунт