Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 24

• 35 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Германия
За мен Милева е фамилно име, но мога да го възприема като първо

# 556
  • DE
Ройка, в Стани богат, идвало от гръцки Калирой.

# 557
  • София
Не съм ви чела сигурно две седмици и сега докато изчета всичко почти изпаднах в шок от толкова странни имена наведнъж. Smile

Коментирахте името Първа и се сетих за дядо Първи от нашата семейн история. Помня, че възрастните хора в семействто са споменавали името му, но не си спомням каква ни е роднинската връзка, нито от кое поколение е бил. Питала съм дали е Първан и Първи да е съкратено, но не - Първи си е кръстен. Не знам дали е бил първо дете в семейството.

# 558
От списъци с ученици: Киара-Маргарита, Виргин, Дечо, Гълъб, Фиданка, Стойка, Господинка, Беата, Мак, Танчо

# 559
От списъци с ученици: Киара-Маргарита, Виргин, Дечо, Гълъб, Фиданка, Стойка, Господинка, Беата, Мак, Танчо
Беата е полско, познавам една Беата, но е с майка полякиня.

# 560
  • софия
Днес се запознах с АлексансТра - 22 годишна

# 561
Забравих да добавя на една моя приятелка брат й се казва Христос. Българи са

# 562
Днес се запознах с АлексансТра - 22 годишна

Това даже ми е трудно да го произнеса. Горкото момиче, от какъв зор родителите така се подиграват ?!?

# 563
Странно как не си е променила нелепото име Rolling Eyes

# 564
И аз познавам Лимонка, възрастна жена. Много ми е странно още😂 а Христос ми припомни, че в 7ми клас имах съученик Витлеем.

# 565
Аз съм се запознавала преди години с Ромео. Изхилих се и казах, че съм Жулиета. Доста се обиди момчето, а после сподели, че често му се случва.
В класа имахме близнаци Кирил и Методий, и заради доста до късно мислех, че и истинските братя са близнаци.

# 566
Аз пък така се запознах с един Спиридон. Той се представя, аз хилеж и му викам "сега сериозно, как се казваш", ми Спиридон се казваше, голяма излагация 😂 добре, че човекът не се обиди.

# 567
  • София
Моя съученичка в гимназията реагирала по същия начин, запознава се с момче на име Сульо и реакцията й е “Да, бе, сульо и пульо, кажи сериозно как се казваш!” Ми Сульо си бил човека.

# 568
  • Sofia
ЛюбославТ. Името било съчетание от буквите на баби  и дядовци. И затова било наложително Т да има.

# 569
В този израз: Сульо, Пульо да....(ми се меси и пречка - примерно) има реално съществуващи, макар днес да са редки, имена.

Общи условия

Активация на акаунт