ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува

• 32 215
  • 739
  •   2
Отговори
# 45
  • Кърджали
Как пък един път не дойде някой нов, нормален, който да не е чудо в съвременната медицина.  Гений до гения

# 46
Александра, възглупавички са само специализантите Grinning
Мен повече ме удивлява как при всеки нов гений, старият изведнъж забравя всичко Grinning

# 47
Не може, за клиентите на Свети Кирил, пардон, пациентите на Света Анастасия само най-доброто Joy
Лекарите минимум с IQ 150, под този точки само за длъжността санитар се приемат хора Grinning

# 48
Лекарите минимум с IQ 150, под този точки само за длъжността санитар се приемат хора Grinning
Я пак? 😀
Да си припомняме ли последния санитар? 🤣

# 49
  • ENGLAND
Да не ви изпусна, вече съм към края на сезон 4, разбрах кой е Банков и Зорница, но още не съм стигнала до Ина и Костюмаря. Чета ви с удоволствие.

# 50
С Ина в 5-ти сезон ще се запознаеш, до Костюмаря и ние още не сме стигнали 😁

# 51
  • Кърджали
Обява за лекар в Св- Анастасия
Изисквания
минимум 2 специалности, с възможност за неочаквана изява на трета
IQ - колкото повече, толкова повече
Задължителна емоционална обремененост от стари любови, стари спомени ...
Умение да забъркваш бели, да разрушаваш като по чудо проблеми
Да носи на алкохол
По възможност - неумение да се справяш с личния си живот

# 52
+ това трябва да имаш една камара роднини и любовници, които също да дойдат като лекари или пациенти в болницата 😂

# 53
Абе за проста секретарка какви са изискванията, че за доктор много сложно? Thinking

# 54
Абе за проста секретарка какви са изискванията, че за доктор много сложно? Thinking
Ти нали за пациент в кома беше тръгнала, сега къде се буташ?

За секретарка е нужно само да знаеш всички връзки и взаимоотношения между лекарите, което хич не е малко и без да си водиш записки е трудно осъществимо 😄

# 55
Ванилия, ти пък, за секретарка се иска само да знаеш къде да намериш Магда 🤣

# 56
  • Кърджали
То това има ли помнене....
Ех, какво ли правят в болницата когато Магда е в отпуска? Тя дали изобщо излиза в отпуска?

# 57
Ей, вярно. И пациент в кома е екстра. Ще си лежа по цял ден, а лекарите с 3 специалности ще ми гукат любовно.

Ванилия, ти пък, за секретарка се иска само да знаеш къде да намериш Магда 🤣
В последния епизод на сериала ще се окаже, че Магда е била мастър мозъка зад всяко нещо, което се е случило в тази болница (болници) Joy

# 58
То стана фантастика тоя сериал😂 За 1 час да ме няма и сте сътворили такива неща😃😃 Ми то по-интересно ние да си пишем тука сценария😃 Много ми е интересно Костюмаров какъв ще го играе. А вече не е ли време за промо от сериите?

# 59
  • Кърджали
Някое подставено от Фотев лице... Което нали в последствие ще се обърне срещу Фотев /не знам що така ми хлумна, ама нали сериала е сборище на супер герои/.

Общи условия

Активация на акаунт