МНОГОДЕТНИ МАМИ № 70

• 62 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
И ние сме 4:1 мъже:жени.
Утешавам се, че скоро всяко момченце ще ми доведе по едно девойче Wink

# 541
  • Sofia
Желанието за момиченце от майка, която има момчета е непонятно за повечето хора. Обаче който го е изпитвал, знае колко е силно 💗

# 542
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Желанието за момиченце от майка, която има момчета е непонятно за повечето хора. Обаче който го е изпитвал, знае колко е силно 💗

Не знам колко е вярно обратното обаче ... У дома 4:1 в полза на жените ... Някак си, при всяка следваща бременност, ме ужасяваше мисълта, че може да се пръкне момче ... Луда работа ...

# 543
  • София
И ние сме 4:1 мъже:жени.
Утешавам се, че скоро всяко момченце ще ми доведе по едно девойче Wink
При нас е 4:2, ако броим и кучето. Grinning

Липсва ми женска компания, да си поприказвам по женски в къщи с някой, но... така ми е било писано. Вече съм на 39, говорили сме си с мъжа ми, че дори и да се случи - ми то детето като е на 20 ние ще сме на 60.

# 544
Аз имам две момичета и хич не бих върнала още едно. Младежът ме изненада жестоко. Ама е много сладък, де.

Аня, е как Joy и без това в настоящата икономическа ситуация ще работим поне до 70. Колко му е и едно-две чавета да отгледаме.

# 545
  • Бургас
Аня, днешните 39 не са като едновремешните, нали знаеш. 😁
Етърва ми е на 41 навършени, брата на мъжа ми почти на 47 и работят за трето. Може и да не им се получи, но за сега не са се отказали.

# 546

О, да само който не го е изпитвал не знае. Да са ми живи и здрави момчетата, много ги обичам, добрички са ми, изпълнителни, но ми липсваше това женско присъствие. Мечтаех си за една девойка и когато се решихме правех всички схеми и стратегии да се доближим до тази наша мечта ( основното правило по учебник, мъжките по бързи, но по неиздръжливи и обратно Wink ) И така мечтаната девойка се получи. Ако трябва сега да родя трето, (четвърто вече не искам и ако недай си Боже стане, бих го махнала, причините са комплексни, колкото и да обичам децата), няма да се замисля, нищо, че съм на 39 г. Днешните 40 са новото 20 Wink Има си братя, които ще са зад нея винаги, ще се постараем с мъжа ми това да е така и тримата да си помагат и да се обичат и след нас Wink

# 547
  • Sofia
Междудругото, и нашата девойка ( без да искаме) е зачената така. Ден след като ми свърши цикъла беше единственият опит и изобщо не очаквах да стане нещо. Не само, че стана, на и това е единственото ни момиченце. Макар че съм си мислила, че по тази логика трябва всички инсеминации и жени, които следят овулацията, да раждат момчета, а то не е така.

# 548
Не всички майки на момчета държат на момиче Simple Smile

Ние сме с 3 момчета, когато чухме пола на третото и двамата с мъжа ми едновременно въздъхнахме с облекчение Simple Smile Ако се решим някой ден за четвърто, пак бих се радвала да е момче, честно казано. Не ме разбирайте погрешно, бих обичала детето, независимо дали е момче или момиче, но нямам неосъществена мечта за момиче.

# 549
И аз съм доволна от трите ми момчета. Най-малкото е толкова гушливо, че компенсира колко е кресливо Wink

# 550
А си имам само едно момче, но ми стига. Трудно се разбирам с него. Някак по-лесно ми е с момичетата. Светът на момчетата ми е малко чужд и неразбираем. Коли, спорт, машинария, технически термини... По това се увлича. Ремонтира ми прахосмукачката детето, отваря кутията на компютъра да му чисти праха, оправи машинката за подстригване, прави си подобрения в шкафчето, оправи чекмежджето на бюрото, а онзи ден се справи сам със сглобяването на гардероба, който поръчахме за голямата щерка. Типично момче. Изобщо не мога да го увлека да чете художествена литература. Само енциклопедии с техническа насоченост. И такъв си го обичам, гордея се с постиженията му.

# 551
Ехааа, аз от дете мечтаех за три  момичета и се сбъдна, но друго си е да има кой да прави дребни ремонти 😊 Не бих отказала и едно момче, та дори и две. Незнам обаче дали ще поема риск за четвърта бременност и секцио, въпреки че гинеколога ми окуражава. Мъжа ми също не е много навит за повече от три. В тази връзка, Жанинче много хубава новина! Леко ти завидях, благородно, ако може така да се каже. Вие сте щастливи хора, какво по-хубаво има от децата? Знам, че е трудно, и на мен ми липсва лично време и време за нас с мъжа ми като двойка, но няма как да имаш всичко и едновременно. На твое място не бих го махнала.

# 552
  • Sofia
Аз по-добре се разбирам с момчетата. Слушат ме, обичат ме, една идея са по- "мои", отколкото на мъжът ми. Далия е нашата принцеса, но е татина и трудно се разбирам с нея . Така че може би не случайно съдбата така е решила. Иначе аз нямам против пето дете, но наистина не сега. Знам, че звучи ужасно, като каприз, но след четири деца, които сами си отгледахме, имам нужда от малко почивка. В момента отбивам четвъртото и наистина не си представям след 7 месеца да вляза отново в този цикъл.
През деня като остана сама с малкия - да отидем до магазина, да сготвя, да взема един от училище, друг от градина..сега е добре, но с корем, а с новородено 😟

# 553
Жанина, аз бях с корем и с едно-годишно и другото - почти три годишно, което е едно от най-палавите и буйни деца. Справих се, последният месец ми беше най-трудно. Виж, излизането сама ми беше невъзможно. В крайна сметка решението е твое, ти ще си ги гледаш, за теб са трудностите. Просто исках да те окуража 😘 Малко хора в днешно време имат пет деца и не случайно е така, със сигурност не е лесно.

# 554
  • Sofia
Просто емоционалното и рационалното решение си противоречат.

Общи условия

Активация на акаунт