МНОГОДЕТНИ МАМИ № 70

• 62 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
В края на осма седмица съм. Тази седмица ми е краен срок. В понеделник ще взема решение.

# 526
  • София
Имаш още няколко дни. Претегли нещата за себе си. Ти какво желаеш, ти какво искаш. Вслушай се в себе си.

# 527
В края на осма седмица съм. Тази седмица ми е краен срок. В понеделник ще взема решение.
майка ти на какво мнение е? Колкото и да не ни се иска да е така, майките наистина дават най-правилните съвети. Ех, ако за някои неща слушах майка си..... Още повече ти имаш дъщеря, какъв съвет би й дала на нея, ако тя е в твоето положение? Така ще получиш отговора на твоята дилема.

# 528
С риск да прозвуча малко крайна, мисля, че лошото на аборта е, че няма връщане назад.
За майките не знам, нито моята майка нито свекърва ми ме разбират за желанието ми за много деца. Майка ми иска да имам време за себе си, да се поддържам и т.п. Ако трябваше да я слушам, не знам какво щеше да бъде.

# 529
Мария,
14 г.  и 9 г. им е разликата с малката. Много я обичат и тя ги търси сега е в периода да плаче по всеки. Да ти кажа, добре, че се роди тя та големия лесно минава през пубертета, някак се завърна моето дете. иначе се затваряше. Гледат я, помагат. Е понякога се сърдят и им писва, тя им се бърка в личното пространство, но бързо минава, сутрин ги буди, става рано много са смешни и мили.

# 530
Според мен това си е вътрешен въпрос на семейството. Жанин,желая ти да вземете с бащата най-доброто решение за теб и семейстово!
И при нас децата се промениха като се роди малчо. Много по-отговорни са и се държат като малък татко и майка.Съответно малчо им се е качил буквално на главата.

# 531
  • София
Не става дума и само за финанси и място. Искам да съм пълноценен родител. Големите искат да играем на бордови игри, а не можем, защото има бебе. Искам да отидем на ски, а не може, защото има бебе. Не можем на гости да ходим, не мога да им осигуря достатъчно социални преживявания, тъй като си стоим предимно вкъщи. Да не говорим, че времето за мен и ММ е силно ограничено. Любимите неща, които можем да правим са сведени до разходка в планината в неделя, когато сме на някоя от вилите.. Иначе домашни написани, децата спретнати, винаги съм сготвила, но колко още ще живеем с този санитарен минимум? Ще мисля още, благодаря ви, че писахте и наистина ми помогнахте Simple Smile

Разбирам те напълно. Допитай се до сърцето, но и до разума. Претеглете нещата с мъжа ти. Много лично решение е това. Пожелавам ти мъдрост и спокойствие, каквото и да става!

# 532
  • Sofia
Мама има три деца и аборти ( по желание) . За нея аборта не е драма, стига да си убеден. Иначе тя предпочита да го махна и да не подлагам на рискове и ново натоварване. Смята, че трябва да помисля за себе си и така нататък. Но гледа да не дава съвети.

# 533
Ох, направо не знам. С деца е хубаво, ама и без тях наоколо също не е лошо.
Бях болна миналата седмица. Спях си сама в хола. А, боли ме главата, ама няма кой да ме дърпа и подритва, и да реве и хленчосва за какво ли не. Направо мисля дали пак да не се разболея...луда работа

# 534
Майка ми също има аборти,изобщо по време на соца май не се е наблягало много на това,че не е ок от морална гледна точка.А сега много се тръби за това.Жанинче,сестра ми е силно вярваща,евангелистка е,и много ме беше страх точно на нея да кажа,че съзнателно съм правила аборт,но тя ми каза няколко мъдри слова и много ме облекчи и не ме осъди,а аз много държа на нея.Аз лично не изпитвах угризения, защото пак казвам беше много ранна седмица,но при мен наистина беше много тъпо,защото април го махнах и се разбрахме декември да забременея,не в далечното бъдеще,а 8 месеца по-късно,това е което ми тежи.
Румка,баткото веднъж в седмицата спи при баба ми...ами друго си е,уж по-голям,по-осъзнат,а изпитвам облекчение когато го няма.Много ги дразни и много викат когато е в къщи.А,не че когато са сами не викат,ама и с него е съвсем зле.🙂

# 535
  • Sofia
Рени, мисля, че винаги ще има нещо, което да ти тежи. Въпреки всичко - ако нещо те е довело до това решение, значи към точно този момент, то е било най-правилно.

# 536
И моите са така: без значение коя конфигурация 2 от 3, е идеалното решение! Обаче 3 от 3, тогава е лудницата вкъщи!

# 537
Е,в никакъв случай не си мисля постоянно за това, като цяло въобще не мисля.С първия аборт си бях казала,че за секунда няма да допускам да си мисля какво щеше да е ако...И с ръка на сърцето,не съжалявам,така е трябвало,човека не ставаше.
Единствено съжалявам,че късно си родих три от четирите деца,но така се стече живота ми.

# 538
  • София
Привет, мами! Моята конизация мина и съм си в къщи. Лека операция, но все пак операция... лежа и се пазя. Боли ме, кървя леко, но то е нормално казаха.
Малко ми е мъчно, че с тази операция окончателно затворихме страницата за четвърто. Не че планирахме, мъжа ми не иска и аз все повече не искам, но на моменти тайничко си мечтаех за дъщеря (знам, че и мъжа ми искаше много момиченце). По принцип е възможно, но бременност след конизация би била рискована, а аз си харесвам много и работата.

Прочетох назад за дилемата на janincheto, според мен го задръж бебенцето - ще си го отгледате заедно с малкия като близнаци, ще пораснат, ще имате време и за себе си.

# 539
Аня, добре, че всичко е минало по план. Как те разбирам за момиченце Disappointed . При мен е затворена тема, разбира се.
Тези дни ходих до мола по работа със средния, казах му, че ще влезем в 2-3 магазина (как да не си "погаля душичката" като така или иначе сме там); е голямо мърморене беше, само в Хиполенд с кеф разглеждаше за подарък на малкия. Та това са мъжете у нас.

Общи условия

Активация на акаунт