С какво ви дразнят свекървите - тема 106

• 44 343
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
Абе и аз и казах, че взема ли мъж от село с родата го взема ама тя не ме послуша. Родителите и остаряха и си купиха къща в това село и тя ходейки там се запозна с тоя индивид и как я завъртя та чак в чужбина я закара.

# 661
  • София
А не трябва, защото докато ти си сама и хепи, там със сигурност го обработват нещо...
После да не се чудиш защо без нищо е кисел и нервен!
Знам приказката за фабричните настройки, но напоследък трудно съжителстваме, та ми е все тая

# 662
Не е така момичета. Майката си работи и се изгърбва от работа и въпреки всичко това става да им прави кафе и сандвичи, а сестра я гонят от различни места вече няколко пъти. Стояла е на издръжка на майка си с месеци. Тя няма мъж , много е грозна наистина. Тя самата прилича на мъж. Бащата е починал миналата година и им е завещал кредити. Синчето пък е претенциозно и просто (това според мен).  Приятелката ми има 1 кола, която изплаща и собствено жилище. Тя искаше да си изплати колата и да събере заедно с годеника си пари за ремонт на апартамента и след това да е сватбата. Ама като отиде в чужбина разбра, че кредитите са около 100 000 лв и единственото жилище на семейството (къща в едно село) е ипотекирано, а не се плащат вноските. Сериозно подозирам, че е "взета" да носи някаква заплата.
Това  е страшно, остави че не е за смях.
Оправдаваш майката ,но вината поне наполовина е нейна.Много се страхувах моите  да не станат такива  меко казано глезльовци.Ако питате и аз искам да ме обслужва мама но  я няма.Аз също ще си отида някой ден.Всеки ще си отиде  и трябва  да си учи  наследниците сами да живеят , обслужват и  нататък.Който прави заеми да се оправя с тях.
Но като в приказката за оня, дето гонил майка си през тръните да я бие, тя питала дали си е убол краката.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:23 от Бор_яна

# 663
  • Оптимист по принуда
Кой каквото сам си направи..

П.п. Злодеида, щом ти е приятелка, дай и' да види коментарите тук, току-виж се осъзнала. Sunglasses

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:43 от demmy.

# 664
Щом е около 30- те, ще се убеди и сама.
Много тъжна работа. Как пък "съдбата" я е засрещнала с този селски ерген, направо като психотрилър.

# 665
Боряна аз изобщо не оправдавам майката, не е нормално поведението и.
Приятелката ми дано се осъзнае. Притеснявам се, че тя се е хванала като удавник за сламка. Филмира се, че биологичния часовник тиктака. Едва я изтърпях и откъснах от предния и - женен с две деца, който освен че я лъжеше, че ще се развежда я лъжеше и че е болен от рак. Абе няма късмет това момиче.

# 666
На колко години е момичето?

# 667
31 и си е вталпила, че е с репрудоктивни проблеми заради една некадърна лекарка, която и каза преди 1 година "действай, че нямаш време и ще ти е трудно", без дори да я попита дали е семейна или има приятел.  По думите и възмущенията и виждам, че ги осъзнава нещата. Защо обаче стои вече няколко месеца там не знам. Да не говорим, че няма 1 стотинка, защото мама казва, че всичко е общо. Кака играе еврофутбол и тътри и брат си там и си пропиляват парите. Майката и приятелката ми издържат всичко от наем и гориво до храна и елементарни необходими неща за бита.

# 668
  • Оптимист по принуда
Не знам помагаш ли ако развяваш гащите им из форума. Най-добронамерено го казвам.

# 669
Единствено ще и помогна ако и кажа да влезе и чете.

# 670
  • Бургас
Абе няма късмет това момиче.
А бе, не е до късмет само. Трябва малко и акъл в тоз живот.  И аз имам приятелка с "хипотетични" репродуктивни проблеми, с един яйчник е, вече е на 35, но не се хвърля на врата на първия срещнат ерген.
Единствено ще и помогна ако и кажа да влезе и чете.
не знам доколко ще й помогне, ако е с ниска самооценка и смята, че на повече от това не може и да се надява...

# 671
Това момиче няма ли роднини и приятели, които да имат някакъв авторитет пред нея и да й кажат как стоят нещата. Пък ако трябва да я заведат при специалист по репродукция, да платят една консултация, той да обясни горе-долу как стоят нещата на тази възраст и в нейното здравословно състояние.

# 672
  • София
Странното е, че подобни мамини синчета /не рядко обзаведени и със самотна сестричка или такава, която не се разбира с мъжа си/, много често си намират по някоя девойка, която ги гледа влюбено в очите, недоволства от недостатъците им и въпреки всичко стоически търпи да е последна дупка на кавала и маман да диктува правилата, сакън дан' изпусне златния мамин.Dizzy FaceBowtieClose

# 673
  • София
Не е странно. БърдсФлу мисля беше пуснала тема за себеуважението на жените.

# 674
Тъкмо за себеуважението си мислех.Имала съм много проблеми, били са ми значими докато не видях другите хора.Сега мисля за една  приятелка , и роднина, колко виновна се чувства за всеки и всичко.В смисъл  се подчинява на всеки , изпълнява на всеки  желанията,  като се почне от близките и се стига до клиенти. Навежда глава и  не се разправя.Не ми е работа да отварям очи , щом не страда или щом понася това.Но  съм се борила, малко или много  променях  нещата.Тя не се опитва.И все пак гледам отвън ,не съм в къщата и .Но  е без  коментар как върши всичката рабоат и мълчи.На всички.
Това възпитание да уважаваш възрастните дава плод.Спорим всеки път за думата.Зависи за какво мислим, вярна  е в двата случая.Уважавам доакто ме уважават.После ще си помисля се вика.

Общи условия

Активация на акаунт