С какво ви дразнят свекървите - тема 106

• 44 345
  • 827
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И гащите ти може да пипа и докато се обичате вечер може да дойде да ви завива. Той и сина го хапят мишки в случая.
Извинявай, обаче  и тези, които се гнусят от какво ли не, според мен ги хапе нещо.
Пипала гащите, о ужас!!

ММ започна нещо да се прилепва отново към техните, вкл. дълги разговори със сестра си, тя нали все е или без пари, или се кара с мъжа си. Днес са при мама и татко и аз съм много хепи и свободна, ще вземе да ми хареса винаги да е така

# 646
А не трябва, защото докато ти си сама и хепи, там със сигурност го обработват нещо...
После да не се чудиш защо без нищо е кисел и нервен!

# 647
И гащите ти може да пипа и докато се обичате вечер може да дойде да ви завива. Той и сина го хапят мишки в случая.
Извинявай, обаче  и тези, които се гнусят от какво ли не, според мен ги хапе нещо.
Пипала гащите, о ужас!!

ММ започна нещо да се прилепва отново към техните, вкл. дълги разговори със сестра си, тя нали все е или без пари, или се кара с мъжа си. Днес са при мама и татко и аз съм много хепи и свободна, ще вземе да ми хареса винаги да е така

Има хора, които не пипат чужди вещи без да попитат. Не от гнус. Възпитание.

# 648
  • София
А не трябва, защото докато ти си сама и хепи, там със сигурност го обработват нещо...
После да не се чудиш защо без нищо е кисел и нервен!
Да, бе, цял живот ще дебне тя дали китката му ще е наляво или надясно!

lolita1213, когато живеят заедно, все се случва да си пипнат вещите- дали ще са гащите, дали чиниите и вилиците, дали нещо друго.

Не иде реч за невъзпитание, а за жива превземка от страна на засегнатия.

Питам се, никой ли не е ходил на СПА или на хотел от "гнусливите"?
Не сте ли ползвали кърпи и хавлии, че и чаши там?
Да сте се запитали с какво са изпрани, кой ги е пипал, с какви ръце, докато ги е зареждал?
Ами, факта, че преди вас стотици са се бърсали и пили от чашите?

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 17:58 от absurT

# 649
Абсур Т - нито ти, нито аз знаем ситуацията. Какво е точно и защо. Определено не бих се ровила в  чужди дрехи, вещи и т.н.  с цел да разгледам, примерно.

Тук казаха, че е влизала в стаята да им обира дрехите за пране. Аз мисля, че са достатъчно големи за да го правят сами.
Когато бяхме гаджета с мъжа ми съм оставала да нощувам в тяхната къща. Имах някои вещи там. Никога и никой не ги е пипал.

# 650
  • София
Абсур Т - нито ти, нито аз знаем ситуацията. Какво е точно и защо. Определено не бих се ровила в  чужди дрехи, вещи и т.н.  с цел да разгледам, примерно.

Тук казаха, че е влизала в стаята да им обира дрехите за пране. Аз мисля, че са достатъчно големи за да го правят сами.
Когато бяхме гаджета с мъжа ми съм оставала да нощувам в тяхната къща. Имах някои вещи там. Никога и никой не ги е пипал.

Не визирам случката с брата, сестрата и мама в чужбина.

Сетих се за великото възмущение от това, че една свекърва беше изнесла мокрото пране, сложено в стаята ѝ, на простора да съхне.
Някои го бяха обявили за "леко гнусно", като че ли мръсна циганка, след като е ровила в боклука, се е избърсала в гащите на снахата.

# 651
Аз пък го бях забравила това, честно. Гащите ги казвам образно. Но този път с тази мръсна циганка ме накара да се посмея за което мерси Simple Smile

# 652
Освен, прането на бельото и дрехите на снахата, пере на ръка боксерките и чорапите на сина си. Също така ставала в 5 да прави сандвичи на сина и дъщеря си и те като станели им сипвала кафе. Става въпрос за хора на 30+, единия от които е пред семеен. Никой не говори за гнус, а за възпитание.

# 653
 Злодеида, това си е патология. Казах, че ми е много познато, защото съм го виждала и хич не е приятно. В случая искат да я накарат да се чувства излишна. Поне има време и е късметлийка, че нямат още деца. Ще стане по-лошо, а не виждам смисъл да си трови нервите с глупости.

# 654
Имаше наскоро едно момиче с подобен проблем-мама.Явно са много.

# 655
  • София
Освен, прането на бельото и дрехите на снахата, пере на ръка боксерките и чорапите на сина си. Също така ставала в 5 да прави сандвичи на сина и дъщеря си и те като станели им сипвала кафе. Става въпрос за хора на 30+, единия от които е пред семеен. Никой не говори за гнус, а за възпитание.

Това си е манталитет, не възпитание, според мен.
Явно, майката е на издръжка на сестрата и страда от безсъние+ желание да компенсира с нещо. То и да седиш затворен в някаква стая в чужбина, без среда и приятели, и без занимания, да не мислиш че е лесно? Simple Smile

# 656
Зло, случайно ли или не няма упоменат друг мъжки екземпляр в картинката, освен юнака, дет иска да се жени, бозаейки още?

# 657
АбсурТ- то хубаво, ама няма да и стане нещо да направи  едно кафе  и на снаха си. Така все едно показва , че тя е аут от тях. Все едно ги дели и то гадно.
И пак можем само да гадаем точно каква е ситуацията. От написаното обаче не звучи никак добре.
Не мога да се сдържа. И на 30 и нагоре да переш на ръка бельо на сина си. А той уж ще се жени.... Не, не мога да приема за нормално.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:02 от lolita1213

# 658
Не е така момичета. Майката си работи и се изгърбва от работа и въпреки всичко това става да им прави кафе и сандвичи, а сестра я гонят от различни места вече няколко пъти. Стояла е на издръжка на майка си с месеци. Тя няма мъж , много е грозна наистина. Тя самата прилича на мъж. Бащата е починал миналата година и им е завещал кредити. Синчето пък е претенциозно и просто (това според мен).  Приятелката ми има 1 кола, която изплаща и собствено жилище. Тя искаше да си изплати колата и да събере заедно с годеника си пари за ремонт на апартамента и след това да е сватбата. Ама като отиде в чужбина разбра, че кредитите са около 100 000 лв и единственото жилище на семейството (къща в едно село) е ипотекирано, а не се плащат вноските. Сериозно подозирам, че е "взета" да носи някаква заплата.

# 659
  • София
Не е нормално, разбира се- затова мисля, че е манталитет или бъгване.
Или селяния, ама много селска чест се събра в последните страници.

Общи условия

Активация на акаунт