С какво ви дразнят свекървите - тема 106

• 44 336
  • 827
  •   1
Отговори
# 705
  • France
Не е мит. Дори Стаменов беше казал, че е добре първо дете около 30.
Ами ако имаш проблеми, за които не знаеш, но чакаш 35, щото твоя приятелка забременяла от раз на 40 и значи - и ти ще можеш?
Може ли някой да ме просвети, кой е този Стаменов, чието име се цитира с такова благоговеене.
Зло май току що ни запозна със свекървата победител във всички номинации. Joy

# 706
  • София
Сигурно има и по-съвременни методи, но аз знам за едни програми key loggers, които запаметяват всеки натиснат клавиш. Ако човек знае къде да проверява, може да научи това-онова. Личен опит. Twisted Evil

# 707
Не е това, на тъпака ЕНТто му била паролата Grinning Първото нещо, което човек ще пробва Grinning

# 708
  • при късмета
Кажи на приятелката си, че желанието за дете, не е задължително да е обвързано със съобразяването с някой льольо и то за дълго време. Да раздели двата въпроса, този с детето и това доколко е само нейно желание и възможност да се справи с дете и обвързването ѝ с мъж. Ако са ѝ важни и двете, а не само детето, то задължително трябва да си преразгледа критериите за мъж. Защото с такъв, с какъвто се е хванала сега, рано или късно ще отглежда това дете сама. Или родата ще я напъди или тя сама ще си вдигне детето и шапката и ще го остави на мама и сестра му. По-вероятно е да е второто, но тогава пак ще остане вързана за бившия си мъж относно детето, а това е за цели 18 години. Така да погледне нещата и разбира се да си направи още прегледи при други лекари, защото може нищо от това на което тя си гради плановете за важни неща в живота изобщо да не е вярно

# 709
Според мен ако е закъсняла с нещо, то не е имането на дете или обвързването с мъж, а с работата върху себе си. Да поработи върху всякакви свои дефицити и травми, така и ще се освободи от този модел да попада на неподходящи мъже и хора, които да я използват.

# 710
Да не сме офтопик - майката на предишния и също участваше в лъжата с развода. Канеше я на гости и и купуваше подаръци. В същото време жена му си качваше снимки с нея от обедните и почивки.
Айййй.
Имах един кандидат навремето, ясно ми даде да разбера, че майка му приемала гаджетата и не казвала на жена му. Положението беше майка плаче, излязох с него за смях. Забавно беше. А той си вярваше истински.

Иначе да, права си, ако направи това, всичко по предишния постинг ще си дойде само на мястото. Проблемът винаги е главов!

# 711
  • София
А аз съм чувала за един, който явно е живял с няколко кандидат-съпруги (при мама, ъф корс) и нарочно оставял една метла насред коридора, било тест дали булката ще я премести или ще я прескача всеки път.
Съвсем реален персонаж, състудент на ММ, от него знам историята. Ценности...

# 712
Майка, която покрива забежките на сина/дъщерята, наистина ли толкова ви изненадва. Не е ли същото като прителите или приятелките съответно.

А аз съм чувала за един, който явно е живял с няколко кандидат-съпруги (при мама, ъф корс) и нарочно оставял една метла насред коридора, било тест дали булката ще я премести или ще я прескача всеки път.
Ами колкото и абсуден да е "тестът", човекът явно си е патил от "прибрани" жени. Някои са си само за такъв тест, няма какво да си кривим душата.
Само на мъжете не знам какъв да е в днешно време Simple Smile

# 713
  • София
Е, по това ли се оценяват хората - колко са прибрани?
Не зная дали е патил или просто е с такъв манталитет, но на някои места такива неща вървят.
За друг знам, че разписал с жена си съвсем планирано след като забременяла....не е било инцидентно.

И аз знам за близка на майка ми, която посрещала вкъщи сина и любовницата му. Един на мама, кво да го прави

# 714
  • София

Ами колкото и абсуден да е "тестът", човекът явно си е патил от "прибрани" жени. Някои са си само за такъв тест, няма какво да си кривим душата.

Вадиш един контакт от гнездото- да висне видимо и чакаш да го забележи мъжа.
Или чакаш да свърши пералнята и дебнеш реакцията му- ако не забележи, посочваш вратата. Joy

# 715
Е, по това ли се оценяват хората - колко са прибрани?
И по това, и по това Simple Smile Жена да прескача метла, захвърлена посред коридора, е същото като мъж да прескача мръсните си чорапи по средата на стаята. В превод -  честта за чистенето (и въобще за домакинството) ще се пада само и единствено на теб Wink Затова и на двамата - шамар зад врата и вън!

Абсурт, може и да развалиш казанчето със собствените си инструменти и после да следиш кога ще му направи впечатление Wink

# 716
Никога няма да преместя метла където ще да е дори на дивана, ако в къщата живее майка му. Щом там я е оставила там и ще си я търси сигурно жената. Това е мега тъп тест. От него ако не разбере, че съм съобразителна спрямо чуждите вещи и дома, смятай колко му е акъла.

# 717
Аха, веднага ти повярвах Joy
Теоретизираш в момента. В действителност ще се втурнеш да я преместиш, ще му навреш 100 пъти в очите каква мърла е майка му и ще пуснеш тук тема за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 718
  • София
Майка, която покрива забежките на сина/дъщерята, наистина ли толкова ви изненадва. Не е ли същото като прителите или приятелките съответно.

Дали оставя метла в коридора.

# 719
Аха, веднага ти повярвах Joy
Теоретизираш в момента. В действителност ще се втурнеш да я преместиш, ще му навреш 100 пъти в очите каква мърла е майка му и ще пуснеш тук тема за нея Stuck Out Tongue Winking Eye
Абсурдно е да пусна тема, дори не би ми направило впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт