С какво ви дразнят свекървите - тема 106

• 44 341
  • 827
  •   1
Отговори
# 690
  • при късмета
Деми, и да се разпознае, с какво ще ѝ навреди? Ние ще разберем ли, че е именно тя? Само могат да са ѝ от полза коментарите. Вярно, може да разбият някаква нейна заблуда, вярно, че може и да не ѝ харесат (въпреки, че никой не я критикува), но все за някоя от заблудите ще ѝ се отворят очите. Пак казвам, че рядко в тази тема няма разногласия по казус и само това е достатъчно да я накара да се замисли. Това, ако наистина самата тя се разпознае. Иначе ще го прочете друг, чиито очи още не са отворени

# 691
Ами то защо форума съществува тогава. Обезсмисля се. Кой пък ни дава право да обсъждаме лекари, козметици и т.н.

# 692
  • Оптимист по принуда
Разбира се, всеки има право на мнение, нямам намерение да споря.
Просто на мен така изложената история ми остави един неприятен привкус. Спирам.

# 693
  • София
Ами то защо форума съществува тогава. Обезсмисля се. Кой пък ни дава право да обсъждаме лекари, козметици и т.н.

А, де!? newsm78
Като се сетя как се претърсват постове и как се изнамират фейсбуци, само и само да се "закове" някой от пишещите, как се оплюват, да се чудиш откъде толкова морал и благородно възмущение се е насъбрало? Mr. Green

# 694
  • София
Лекари и козметици работят с много хора и е нормално качествата им/или отсъствието да бъдат обсъждани в по-голяма степен, отколкото напр. моите претенции към свеки.

# 695
Ами както и да е, не мисля че е станало нещо лошо. Даже в някои теми можеш да намериш нещо за себе си, да прочетеш гледната точка на хората и да извадиш извод. Всеки решава какво да сподели, разбира се.

# 696
Без име и дори с променени данни  но с реален казус дискусията е полезна.Настина да сме по темаата,защо обсъждме свекърви ...и снахи понякога.Като не сме ги питали...

# 697
А колко време ти отне да я освестиш за предишния? И защо пак се нахака на такъв. Ми след този, тя отново може да си намери пак неподходящ. И тогава ли ще я разделяш?
След като избира неподходящи, трябва освен да се раздели с този, да направи много дълга психотерапия.

# 698
Момичета, нито съм го пуснала да клюкарствам, нито съм искала да звучи клюкарски. Това ми е най-близката приятелка и знам, че причината да се хване като удавник за сламка и за предишния и за сегашния е именно желанието да има дете и приказките на гинеколожката. Няма интернет в момента да прочете мненията ви, но знае вече че съм написала. Тя знае, че пиша в бг-мама, профил няма тук, но аз съм писала въпроси от нейно име в козметични теми и теми за пазаруване. Никакъв проблем не е за нея, защото не съм посочила никакви лични данни. 
Пълна Луна, 4 месеца и мърморих за бившия и и и казвах, че няма да се разведе. Добре, че паролата му на фейсбук я налучка по случайност, че от там се освести, като прочете разговорите му с жена му и още 1 любовница.

# 699
Ми ... да започва да гадае на следващия паролите, ама ... Докога така?

# 700
И аз се зарадвах когато моята приятелка излезе от токсична връзка, подкрепях я( защото не мога да кажа, че съм я накарала аз да се раздели, но че я подкрепях да го направи- да). И какво, буквално веднага се хвана със същия тип. Харесва си такъв типаж мъже просто, дали ще е този или онзи- то няма разлика. Отношението им е еднакво. Но там, където аз виждам минус, тя вижда плюс. Например това че е егоистчен инат и тъпак, за нея е "силен характер" Simple Smile

# 701
Да не сме офтопик - майката на предишния и също участваше в лъжата с развода. Канеше я на гости и и купуваше подаръци. В същото време жена му си качваше снимки с нея от обедните и почивки.

# 702
Е тая свекърва вече е била оле мале Dizzy Face

# 703
Не знам как става, но явно е вярна приказката, че сама си ги избира. Не можеш да я "спасиш", Зло.

# 704
  • Бургас
Е тая свекърва вече е била оле мале Dizzy Face

Получава приза за свекърва на годината! Joy

Общи условия

Активация на акаунт