СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 577
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
И аз това се чудех Thinking

# 106
  • София
Днес са имали в училище ПИ по БЕЛ нашите седмокласници. Поради малкото участващи деца, за статистика не става, но са се постарали да го доближат до истинския, като са вкарали квестори от непознати им учители, чели са им инструкция, слагали са листата и бланките по някакви пликове.  Утре ще имат същото по МАТ. В събота е пробният ѝ в курса по БЕЛ, а в неделя в курса по МАТ  Grinning То кога да учи нещо друго. Съвсем на въртележка го обърнахме.

Аli97
Скрит текст:
има си такова частно училище, така си се казва, но то е основно: "Основно прогресивно училище". Явор Джонев там нещо правеше с Джъмп Мат

# 107
Аз много смело резервирах къща в Гърция за периода 13-20 юли. Смятам, че ще ни се отрази чудесно да отпуснем покрай трудната година. Даже вече нямаме търпение да ходим на море цялото семейство.

Ради, аз ли греша, но с тези дати няма ли да изпуснете срока за записване при първо класиране ? И аз не смятам, че за нас ще е актуален, но да тичате от Гърция???! Аз съм заградила на календара датите 7-13.07. Моля, ако нещо изпускам (като срок), коригирайте ме!

# 108
  • София

И да попитам разбрах кое е прогресивното,но кое е частното прогресивно? newsm78

Ей това: http://school1.transform.bg/ То не представлява интерес за вас, покрай закачките с новоизмислените имена на училищата го споменах. Wink

# 109
С тази Гърция, се сетих, че миналата година някой подаваше заявление за участие в класиране онлайн от Гърция  Mr. Green Май беше успешно начинание Simple Smile

# 110
  • у дома с любимите си хора
Шарлот,до 16.07 приключва записването от първо класиране.

# 111
  • София
С тази Гърция, се сетих, че миналата година някой подаваше заявление за участие в класиране онлайн от Гърция  Mr. Green Май беше успешно начинание Simple Smile

Имаше, имаше. Аз се опитвам да навия едни приятели със седмокласничка да дойдат с нас в Гърция по време на подаването тази година. Нещо не смеят засега.
Лоренца, къде се изгуби, бе човек? Съвсем се не вясваш в осмокласната. До 89 стр. стигнаме, а няма кой да направи нова тема. Joy

# 112
На 3.07 ще ходим двете със седмокласничката на Ед Шийрън в Букурещ, та баща й най-вероятно ще се заеме.. Ох, спомних си как я записа за детска градина в първата минута на старта и после системата отказа. Simple Smile Колегите му се шегуваха, че той бил виновен за краха (IT e).. Simple Smile Веднага след Букурещ ще ходим на първо море до 13.07 в България.. Нямам никакви притеснения за подаване на документи и записвания, всичко по реда си..

Лоренца, къде се изгуби, бе човек? Съвсем се не вясваш в осмокласната. До 89 стр. стигнаме, а няма кой да направи нова тема. Joy
Че тя няма ли си и седмокласно дете!? Винаги съм смятала..

# 113
Санака, по света и у нас съм Sad
Скрит текст:
Да давам банк детайли за откриване на 1-ва стр-ца Simple Smile
Сиси, наполовина си права  Simple Smile

# 114
Момичета, имате ли представа кога да очакваме резултати от ПИ по МАТ в Междучасие. Синът беше на 5. 2. , а още ни вест ни кост. Аз ли нещо не съм разбрала, че излизат до седмица? Мейл ли пращат или трябва да проверявам в сайта им? 🤔

# 115
  • Sofia
Шарлот, от темата съм си записала възможни дати за почивка 04-15 юли и 13-20 юли. Не знам кое кога точно е. Понеже аз очаквам да чакаме n-то класиране, не планирам нищо междинно, освен може би малко Банско за разтуха.
sanaka, все да те питам - засега дъщеря ти доволна ли е от избора, който направи? Следих ви аз зорко миналата година и се вълнувах с всички, но сега нямам време да надничам в осмокласната.

# 116
  • София
Мейл пращат ама след две седмици. Аз още за изпита по БЕЛ не съм получила, а беше на 27. 01. Тъкмо го написах и погледнах в пощата - дошли са резултатите по БЕЛ.

# 117
Ден на отворените врати в НПМГ

И от сайта на РУО - София.

По повод Патронния празник на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ на 18.02.2019 г. ще се проведе Ден на отворените врати.
Събитието има за цел да представи обучението по природни науки, математика, информатика и география през предстоящата учебна 2019/2020 година.
Предвидените презентации на профилираното обучение по математика, компютърни науки, биология, физика, химия и география ще се проведат извън учебното време на седмокласниците:
Преди обяд от 9:30 до 12:30 часа за ученици, които се обучават втора смяна.
След обяд от 14:30 до 17:30 часа за ученици, които се обучават първа смяна.
Гостите на НПМГ ще имат възможност да разгледат специализираните кабинети по информатика и информационни технологии, физика, химия, биология и география. Ще могат да се включат и в организиран спортен турнир по тенис на маса.

# 118
За онлайн кандидатстването, аз го чух от една директорка ( в РУО, били казали, че може да няма училища-гнезда), но това не е официална информация. Иначе, реално в училищата миналата година нямаше някакви сериозни опашки. Учителките въвеждат онлайн желанията, ако ще става някаква грешка - реално и те могат да сбъркат. Така че, няма какво да се шашкаме . Ще си ги редим желанията и толкова. Макар че  няма да е лошо да има възможност за някаква корекция, ако случайно сбърка човек.

# 119
Електронното заявление може да се провери неколкократно преди да бъде подадено, също както и това на книжен носител. Ако правиш нещо неправилно, системата няма да те пусне да продължиш напред, ако подаваш на хартия - заявлението ще бъде проверено на място. При евентуална груба грешка ( макар че в момента не се сещам каква би могла да бъде тя) вероятно областната комисия няма да откаже евентуална корекция стига това да стане в установения за подаване срок.
На снимки и файлове изглежда по-трудно, отколкото е всъщност. Работила съм със системата и според мен много по-лесно, удобно и бързо е да се подаде онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт